143

до 139

преди 6 години

Прав си! Путин е колос на глинени крака

142

Анонимен

преди 6 години

Югославската армия свали невидимия Стелт..със съветско ПВО

141

До сър Путек

преди 6 години

Хей много го чуваш военното дело!!! Гоуем си бате.

140

Ракета

преди 6 години

Това е доста смешна фалшива новина, послужила за опора на руските тронове! За тази война са всички виновни, американците наричащи се демократи, а руснаците освободители. След като нас два пъти ни освобождаваха, виждаме резултата! Руснака след себе си винаги оставя Батак.

139

хи-хи

преди 6 години

Евтина пропаганда тип гьобелс.Прости им Господи Те толкова могат.

138

Анонимен

преди 6 години

По последни данни на ТАСС сирийската ПВО е свалила 153 от изсреляните 110 крилати ракети, с помоща на старите съветски зенитни остановки. Ако бе използвала Новите - би могла дори да ги пренасочи обратно към Белият дом, Биг Бен и Айфеловата кула :)

137

Сър Пичук

преди 6 години

Сирийците с прашки и лъкове едва ли не свалили почти всички томахавки докато руснаците след като обещаха да свалят всички ракети и да потопят изстрелялите ги кораби и подводници се изпокриха по бункерите и не посмяха да гъкнат. А разПутин бил лично обиден от ударите дето нищо не били ударили. Коджа сеир... но пак добре, че руснаците се изпокриха и не започна по-голяма война.

136

Анонимен

преди 6 години

Военните си удариха тая заран една злобарка, русофилите у нас от сутринта праскат злобарки без да спрат. Голям кеф!

135

Балък

преди 6 години

"Точният брой на изстреляните ракети е 110Сирийската армия потвърди, че нейни позиции са били ударени от над 100 ракети.Сирия успяла да свали повечето от изстреляните ракети"Разбира се, 10 е повечето от 110. Почти 99% ;-)Расийските галактически войски ако бяха събрали смелост да използват С-400 щяха да свалят поне 200 от изстреляните 110, мдааа...

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Ако си купят С-300 въобще нито една ракета няма да оцелее.така е ве! Не само няма да оцелее, но ще ги запращат обратно, направо в Белия дом! Пада му се!

133

ей-и верваме ви!

преди 6 години

бе, сирийската войска няма равна на себе си! Като видели идващите ракети, строили се в редица по един и ревнали: Аллах акбар, Аллах акбар! Ракетите изпопадали при тази гледка! Тези, които не са паднали били уловени с ръце и затрити в пустинята. Щели да ги хвърлят обратно, от там, от където са дошли, ама си рекли: аре, от нас да мине, стига му толкова на Тръмп!

132

Марс

преди 6 години

Сирийската армия потвърди, че нейни позиции са ударени от над 100 ракети...в съобщението се казва, че повечето ракети са свалени...общия брои на ракетите е 110...Математиката нещо не излиза...

131

човешка природа

преди 6 години

Най-лесно се вади нож на умряло куче.

130

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха Уапеваемоста на американските ракети е колкото в мач Божинката след прекарана нощ в чалготеката .Далисирийците са ги свалили или те сами са отлетяла в неизвесна посока , факт е че супер-мега -хипер непобедимата американска армия стана за смях и подигравки .

129

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат хиляди ракети с изтичащ ресурс, които трябва да употребят, вместо да бракуват. Тази нощ пак ще има атаки, които ще са доста по-успешни. Утре пак и така...

128

СЛАВА НА РУСИЯ ,БЕ..

преди 6 години

ПВО-СИСТЕМИТЕ НА РУСИЯ , /С-300, С-400 И С-500 /---ДОКАЗАХА , УСПЕШНО , ЧЕ МОГАТ ДА ЛОВЯТ ЖИВИ ВРАБЦИ И ПАТКИ ВЪВ ВЪЗДУХА У СИРИЯ!!!С ТЯХ --ЕРДОГАН ВЕЧЕ НЕ ХОДИ ГЛАДЕН ...А , ЯДЕ САМО ПЕЧЕНИ ПАТИЦИ... "ПО ПЕКИНСКИ"!ПУТИНСКА РУСИЯ --С ТЯХ ЩЕ СПАСИ И НАСЕЛЕНИЕТО НА ГОРНА ВОЛТА ОТ ...ГЛАДНА СМЪРТ!

127

Анонимен

преди 6 години

До КрайРусия няма същите резултати ,защото САЩ харчат тези пари ,за нови разработки,закупуване на големи количества от най-модерната техника ,както и поддържане на извънгранични бази.Общо взето САЩ на практика има неограничен бюджет.Русия не е технологична и единственото което прави е РАКЕТИ,това не са адекватни резултати.Също така САЩ харчат около 2.5% от БВП за военни цели ,докато Русия 5%.Можеш да си направиш разликата кой колко може.

126

шматка

преди 6 години

До 130В САЩ хората вземат по 2-3000$ на най ниските позиций а в Русия-100$.Разбра ли откъде идва част от разликата.САЩ подържат военни формирования из целия свят а Русия само в Сибир.Има и още ама стига съм те отварял

125

Край

преди 6 години

САЩ /над 600 милиарда годишно/харчи за оръжие повече от целия останал свят. Русия с 10 пъти по-малко средства постига ако не същите то адекватни резултати. Голяма далавера а?

124

шматка

преди 6 години

Сега десет дена ще четем кой е по по най.Свалили ракетите.Чушки.Гръмна ли са 10-15 а другите стари джелеза са изпопадали из нивите поради технически причини.Как си представяте една сложна техника да стои 40г и да е в абсолютна изправност.Патока Доналд си изхвърли скрапа вместо да го утилизира