14

Анонимен

преди 6 години

чета статията, която започва така: ''вмро излезе с позиция...'..никъде, ама никъде не прочетох ''каракачанов', 'агент иван'. хайде сега платените *** да обяснят какво точно не разбраха, за какви агенти и комунисти иде реч? а специално за коментиралия номер 13, дето русия щяла да реши за македония и че не знам си кой бил шпионин в македония - такива като тебе предатели наистина живи са ги драли и са го заслужавали.

13

Само така!

преди 6 години

Браво на ВМРО! Патриотично, точно, ясно!

12

Анонимен

преди 6 години

Какво му се обеснявате нa тоя бе, два шамара и да се маха не ще ли да му се кланяме и да му даваме десятък богатство деева и ***.

11

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов от фалшивото вмро е бивш агент на дс работил в Македония като шпионин.Сега рабрахте ли защо нямат право да налагат псведо патриотски виждания във области където нямат право да се бъркат . Русия ще реши за Македония .

10

Анонимен

преди 6 години

Доносникът агент Иван от Шесто управление на Държавна сигурност - Красимир Каракачанов - ли ще поучава Вселенския партиарх?

9

1100 Години

преди 6 години

Цариградската патриаршия e в Схизма . Тя е Отлъчена още от Цар Борис .В случая е намесен Еродоган и ИДИЛ .Но ние в България сме Православни Християни и Вярваме в Смирението и Прошката , а не в Нападението и Убийства на Хора .Да простим на Попчето за невежеството което демонстрира Вертоломей - Вероломни.

8

Анонимен

преди 6 години

ТОЯ *** ДА СЕ ПРИБИРА ОТДЕТО Е ИЗПЪЛЗЯЛ ЗАЩО Е ДОШЪЛ ТУКА ДА НИ КОМАНДВА ДА НЕ СМЕ МУ РОБИ КАКВОТО СИ ИСАМЕ ТУЙ ЩЕ ПРАВИМ

7

Анонимен

преди 6 години

вмро пък какви бивши комунисти може да са? във всичките им чети на първа линия е имало свещеник с оръжие. я почетете малко история, само с американски филми за зомбита не става.

6

Ще се освободим

преди 6 години

Голям страх ги гони руснаци и турци да признаят от векове Българската държава е в рамките на Българската екзархия от 1870 год от делтата на Дунав до днешна Албания

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3само деето ти обърка поп-а :):)

4

Анонимен

преди 6 години

малиййй, ДС агентите и бившите комунисти дето до оня ден отричаха религията ... днес първи защитници, че се месят и в теми дето не са от тяхнат акомпетенция :):) ... класически случай са! Но така е разпознават тоталните некадърници, и те се изказват по всякви теми извън тяхната компетентност

3

Анонимен

преди 6 години

Много хубаво са му го казали на цигарения поп КГБ-ист.

2

Анонимен

преди 6 години

Айде, как познах че веднага ще заквичат тези които се припознаха във политическия натиск да вземат под крилото си Македония . Бог да ги съди . Той вижда и знае всичко кой и защо

1

Анонимен

преди 6 години

тоя вартоломей е бил на инструктаж ... при попа с пагоните и ролекса