301

Българин от Виена

преди 6 години

"Заформят им се над 1000 ръкети ако ще на 100 процента да оцелват а те и на 10 не могат амоницийте им ще свършат на 350 та най много"Еманация на платените пусофоби.Е няма такъв та.ак! ха-ха-хахххх!Абе не ревете на чужди гробове бе! Още повече че ви плащат да ги мразите. Айде няма нужда. И понеже си просто тъпо парче, да те светна. Войната е стратегия. Най-древният нейн, безопасен вариант е шахът! С две думи - Земята, майката наша е дъската на тази игра.

300

Анонимен

преди 6 години

Турция, Израел, Кипър, Саудитска Арабия са н а 3 бомби живот. израел няма да скочи срещу Русия, зщото после няма къде да ходи. Турция може и да опита, но след опита ще получи доста негативен експириънс и вероятността да има неизчерпаем източник на стъкло за вечни времена. В момента, вкойто Саудитска Арабия се намеси директно в конфликта, Иран ще ги атакува с няколко хиляди ракети, срещу които няма да има защита. А в Сирия има и китайски спецчасти... Русия не е обкръжена в Сирия. Тя обгражда ;)

299

Отвратен

преди 6 години

И аз така мисля.Късия нещо замлъкна.

298

Анонимен

преди 6 години

Смърт на "цар" симеон тои ни унищужи.Цалия му род да мре.

297

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да ни потикват подкупнитени про запасни политици Българският народ стои здраво зад русия.Българи юнаци .

296

Анонимен

преди 6 години

Забелязахте ли как нашите *** мълчат като *** и чакат да видят на къде ще задуха вятъра, а Тиквата сякаш е онемял,явно си знае колко е кух и го е страх да не каже някаква простотия която после може да му струва главата

295

Анонимен

преди 6 години

Тя войната там почна преди 7 години. Няма какво да се почва, може да продължава или да спре.

294

Пацифист

преди 6 години

България-вън от НАТО.Нека се стрелят :) без нас

293

Анонимен

преди 6 години

Ами утро .ру е принципно американска медия защото се спонсорира от държавния департамент ,и е в списъка на "чуждестранни агенти"какво очаквате да кажат

292

Пацифист

преди 6 години

България-вън от НАТО.Нека се пицата без нас

291

!@#$%^&*

преди 6 години

всичко това се прави,за да влязат в историята след време и да пуснат по една "цар бомба" и "MOAB" ,да си поделят земите и да стане 3-та световна война защото не са ги поделили,както иска единия :Д:Д:Д

290

Анонимен

преди 6 години

През последните 2 века точно през 100 години, някой луд решава да преразпредели световните ресурси. Обърква целият свят за 30 тина години, убива милиони, губи и го убиват, после за около 70 години настава относителен мир. Явно и сега това ще преживеем.

289

Анонимен

преди 6 години

Естествено че нямат. Ако не се използва ядрено оръжие , нямат шанс. САЩ ги превъзхожда многократко технически и бройковоо. Да не говорим , че още 5 държави ще се включат. Не можеш да се биеш с целия свят ...Хитлер опита ...файда няма.

288

Еми

преди 6 години

Ради явно не си ме разбрал.И аз се боря децатани да жиевят така както ние живяхме под закрилата на мъже.А не чистачки да гонят престъпници а мажете в ониформи да се крият по ъглите.

287

Ради

преди 6 години

Еми може да сме малки и без армия но ние също имаме деца.Как да си затваряме очите пред агресора америка.Утре ще дадът оружие и на ромите да си правят държава в България.Стига им само да им кажат че сме ги покръстили насила и че България е тяхна по право.

286

Анонимен

преди 6 години

Нашите жуналюги копаят в гугъл и изсират всякаква лайнарщина която се пише от подобни *** като тях.Това е дезинформация .!

285

Анонимен

преди 6 години

Пиндосия е обречена .Което цял свят видяот обърканите туитовена великия им президент-шоумен .Къде сте тръгналис тези пробити корита ?Ще станете за смях ?

284

Еми

преди 6 години

Ама аз незнам нормалнолие точно България да коментира за воина.Все едно слепия да си избира цвея.Молетесе дс не се стига до там.

283

Нямат шанс

преди 6 години

Затова изкараха години там и прочистиха тинята, въпреки всячески пречещите им западняци. Но иначе нямат шанс и Америка е велика, само да поиска и ще спечели войната, ама пет години напук не иска.

282

Су 35

преди 6 години

Абе хора невиждатели ,че тука само един обратен под различни имена пише против Русия защо му се дразните на този ***.