52

Handel

преди 6 години

Аз пък не съм пушач но съм твурдо за разрешаването на пушенето. Защо? Защото едно заведение е частна собственост. в която собсвеник/наемател предоставя срещу заплащане услуги на посетители. Никой не не принуждава да посещаваш дадено заведение, което не е така с обществените сгради. Както и никой освен собсвеник/наемател не може да определя в частната собственост дали ще се пуши или не. Оттук има само една малка стъпка до това - да ти забраняват да си пушеш в собственото жилище.

51

Идоти български

преди 6 години

Ето така, министъра по демографската политика ще се справи с демографската катастрофа в България.Нямам думи!!! Не мога да повярвам, че такива хора управляват страната.Държавата е погубена завинаги.Спасявайте се, колкото се може по-бързо. Напускайте потъващия кораб България, докато още можете.

50

Пушач

преди 6 години

Ама че ***!!! Навсякъде по нормалния свят пушенето на публични места отдавна е отживелица. Що не предложи да се върне робството защото ще е покезно за бизнеса?!?!?!Признайте си политически маймуни че всичко се свежда до платени законопроекти!!!

49

BIK

преди 6 години

Хайде стига бе, в тая държава няма оправия. Аз съм пушач и живея на запад, свикнал съм и не ми пречи дa излизам да пуша отвън, даже по ми харесва. Но като си дойда в Бг се отвръщавам по начина по които се пуши навсякъде, след заведение дрехите ми са вонящи. По добре да не се променя законa и солени глоби на тези които не го спазват.

48

даа

преди 6 години

а тук в америка не пушат, не пушат, бе, който не вярва да дойде да види, не че ги няма съвсем, ама на бг фона направо си ги няма.

47

тоя

преди 6 години

далавери е толкова пъТ, че за да изпъкне требва некой да го измлати по тиквата от другата страна. нагушили са го и сега черепа си иска рестото. не само с пушенето го натискат, а и с ддс и др. нещица, които е обещавал мангасаряна.

46

Анонимен

преди 6 години

До макАми чети,бе човеко!Валери няма да разрешава пушенето,а ще разрешава да има и отделни помещения за пушачи в заведенията!Преди време когато въведоха забраната,един собственик на кафене беше поставил табела "Само за пушачи",за да не си загуби клиентите.

45

БС

преди 6 години

До 44На теб ако те ти трябват, на повечето хора в България ще им е по-добре. Не трябва да се позволява на простаците да ни връщат обратно в Отоманската Империя. За да получиш нещо трябва да се потрудиш.

44

мак

преди 6 години

Да не би хората не ходят по кръчми, защото не могат да пафкат? Дайте тогава да махнем забраната, след това да разрешим да речем строителството кой където иска, за да се развива бизнеса. И със забраната се пуши вътре, щото закона е врата у поле, пък и няма контрол, но това не значи, че трябва да се разреши пушенето.

43

До БС

преди 6 години

А за кво ти е Шенген? Или еврото?

42

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНА РАЗУМНА МИСЪЛ! Не схващам, какво пречи да има помещения и за пушаци, и за непушачи! А що се касае за Европа /доколкото същата може да бъде адекватен пример за добри решения, като правата на трите пола и музиката за кравите/, то може да се провери лесно, че от месец в Австрия е върнато правото да се пуши във всички заведения без изключение.

41

БС

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо не ни искат в ШЕНГЕН? Пушенето да се разреши, мутрите карат по аварийните ленти на магистралата когато си решат, 20 души слизат от самолет на международното летище и никой не ги проверява, 2 затворници бягат пред очите на 10 пазачи с пистолети. Всичко това трябва да свърши. Престанете с глупавите коментари.

40

Анонимен

преди 6 години

В цяла цивилизована Европа пушенето е забранено навсякъде, само тука ще се връщаме 100 години назад. С такива малоум.ни политици винаги ще е така

39

Анонимен

преди 6 години

Винкела е ненормален, брутален гювечор, тоя за пари ще продаде и най-милото си.

38

Boiko

преди 6 години

Разрешете пушенето незабавно! Не виждате ли, че убивате тютюневата индустрия, пречите на контрабандата и най-вече оставяте нез хляб всички свързани с онкологичната мафия!

37

Анонимен

преди 6 години

Сейменов мрази пушачите и иска те да се тровят в газови камери на закрито. Той ще се смее, както край Бухенвалд.

36

extremist

преди 6 години

МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ СЕ ПУШИ. ЩЕ СЕ ПУША КЪДЕТЕ МИО ПАДНЕ ЕЙ ТАКА НАРОЧНО

35

Анонимен

преди 6 години

кандидат онкоболните ги е последна грижа какво мисли здравното министерство, следователно техните претенции за здравна грижа могат да не бъдат уважени, нека пушат, нека си ампутират дробовете ако искат..

34

ха

преди 6 години

Добре де какъв е проблема да има заведения за пушачи и такива за непушачи аз ще ходя в едно от тях и в другото няма да влизам за мен е важно да бъда с приятелите си без значение къде и няма да се чувствам дискриминиран както преди време ми твърдяха някой хора което според мен си е глупост

33

Анонимен

преди 6 години

Нека видим как ще спре концерт на Iron Maiden ,*** Симеонов..