73

Анонимен

преди 6 години

Да бяха мислили преди да отидат да работят за тази фирма.Няма начин да не са били вътре и да не са знаели с какво се занимава.

72

Анонимен

преди 6 години

Тази дебелата вместо да обикаля студията и да говори глупости, да благодари на Господ, че й се размина.

71

Анонимен

преди 6 години

Хората са си вършили работа , а каква е работата в един Кол център - да оферираш стоки и услуги . Те не са материално отговорни лица , нито могат да изготвят и подпписват договори.А пък нашите платени гномове ги изкараха международни трафиканти на оръжия. Смех голем Ха ха ха

70

Анонимен

преди 6 години

Просто тарикатите използват децата ниАми да работят за нетарикати бе.

69

до 67

преди 6 години

Да, той носи персонална отговорност за клиентите. Колкото и да не ти се вярва.

68

Анонимен

преди 6 години

Ембаргото има обхват, в случай е забранена каквато и да продажба на продукти от американси произход, които могат да бъдат използвани от оръжейната индустрия на Сирия и/или оръжия, муниции и консувативи за сирийската армия. С кой акъл продаваш самолетни части на Сирия е големия въпрос и защо сега се крият като мишоци, а не си кажат какви са ги вършили?

67

Анонимен

преди 6 години

Според мен човекът, който звъни на клиенти да ги зарибява по телефона не може да носи отговорност. След него идват специалиститте с договорите и т.н. Значи мен по телефона ме навиват да си взема лаптоп на изплащане. Взимам го. После не си плащам вноските. Служителя от колценъра ли ще бъде виновен?

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58В момента на сключване на тези сделки България и ЕС нямат наложено ембарго за износ и търговия със Сирия- ФАКТ

65

Ей 53ти

преди 6 години

До до 53Договора на Желяз с българска фирма ли е или с американска? За българските фирми важат български закони, какво значение има за служителя че собственика на бг фирмата е американска фирма?

64

Анонимен

преди 6 години

Ами като си е надробил попарата да си я сърба.Тази дейност носи и рискове.Затова се плащат огромните заплати.

63

Анонимен

преди 6 години

Пак искам да попитам - КОЙ е подписал този договор през 2008? Пак ли са комунистите?

62

Анонимен

преди 6 години

До до 34Глупости! Истината е, че на американците и канадците им е по изгодно да правят кол центровете си в България защото ползват бързия нет, високообразованите ни младежи знаят по 2-3 чужди езика и им работят за някакви 2000лв. Детето ми 3 години работи в кол център и обслужваше Канада с френски и Нова Зенландия с английски. Просто тарикатите използват децата ни!

61

смех...

преди 6 години

Те отговарят по АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАКОНИ, не по българските.----Четвърти километър, има една сграда, учтиви хора с бели престилки... директно марширувайте натам. Може и да успеят да ви помогнат.

60

дО 55

преди 6 години

Абсолютна ЛЪЖА. САЩ не екстрадират гражданите си в друга държава и не могат да бъдат съдени . Договорът с тях е престъпен защото е едностранен само ние трябва да екстрадираме те не.Американските фирми трябва да бъдат разследвани от Българската прокуратура за подпомагане на тероризма. Български оръжия продадени на американски фирми бяха намерени сред ИД и Ал Кайда. Оръжитята сред терористите са руски модели произведени в ИЕ. Те се купуват от американски фирми

59

Мерцедес

преди 6 години

Мерцедес е марка, а не фирма. Кока кола също. Желяз е бил никой, нито е подписвал договори нито е пращал пратки.

58

Анонимен

преди 6 години

Фирмата в която е работил Желяз е българско юридическо лице, това е безспорен факт, но тази фирма е била посредник при забранена от щетските закони сделка и на тази база те отправят обвинения към хората организирали и работили по схемата! Това че работиш в за българско дружество, не означава че можеш да посредничиш при престъпни международни сделки.

57

Анонимен

преди 6 години

До 48"Дъщерното дружество е едно юридически самостоятелно предприятие, което се основава от дружеството-майка. То има своя собствена фирма и собствено счетоводство. Регистрацията на дъщерното дружество (учредителни документи, разрешение за икономическа дейност, вписване в Търговския регистър) подлежи на правото на държавата, в която е учредено, независимо дали учредителят е чужденец. Тоест учредяването на дъщерно дружество в Германия подлежи на немското право."

56

Анонимен

преди 6 години

Грамотник, сега остава да ми кажеш, че всичи кол центрове в Младост-4...------------Провери в Търговския Регистър, щом можеш да четеш и пишеш, няма да е толкова трудно.Всички кол центрове и фирми опериращи в БГ са регистрирани юридически лица в България по българското законодателство, плащащи данъци в България, служителите на тези фирми работят според БГ законодателство.Иначе как смяташ, работещите за Рено или Мерцедес в БГ са френски или немски служители?Какво ли обяснявам...

55

Анонимен

преди 6 години

За постоянно злобеещия тук гном ,ще цитирам прокуратурата.Андреев е бил назначен на трудов договор по булгарското трудово законодателство , в компания регистрирана в България.Всички други писаници различни от горепосочените факти , са резултат на болните / но платени/ амбици на еднипродажен манипулатор.

54

До 43

преди 6 години

Има данни за извършено престъпление от американски граждани, българската прокуратура е в пълното си право да повдигне обвиние срещу тях и да поиска тяхната екстрадация тук - останалото са долнопробни лъжи на кремълски леки женички. А относно продажбата на българско оръжие, всяка една сделка се одобрява от министерството на отбраната, а какво е са правили американците с купеното от България оръжие е въпрос на спекулации. Масата оръжия използвани от ИД са руско производство!