39

боби

преди 6 години

До от ЮАРЛЕЛЕ КОЛКО СИ НАЗАД С МАТЕРИАЛАКарай подред. Когато Русия си стъпи малко или много на краката финансово 2006-2008 или когато на власт дойде "ДЕМОНА" Русия реши да се подмаже на запада. Да се Асоциализира - Лиценз Дронове от Израел(Херон станал руския Форпост), Джипове Италия ИВЕКО които след като излезнат в руската КАЛ затъват сега ги пратиха в Сирия като Военна полиция(второстепенни служби), Мистралите от Франция, Учебни комплекси от Германия, Снайперово оръжие от цял свят...

38

ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ

преди 6 години

Време е на практика да видим кой какво може, кой е изостанал и кой напреднал.

37

ФАКТ

преди 6 години

88 % - РУСОФИЛИ11 % ЕВРОАТЛАНТИЦИ

36

от ЮАР

преди 6 години

Русия има поне 50 години изоставане в авиация, още по-голямо в електроника и комуникации, флотът им е след тези на САЩ, Британия, Франция и си е гола вода, както винаги е било, дори при царете. За авиация да не говорим. С Америка нямат база за сравнение. Купуваха броневици ИВЕКО, понеже не могат да направят нито двигатели като хората, нито скоростни кутии като АЛИСОН да речем. Елементна база за електроника - нямат производство на никакви елементи с висока точност и малки толеранси МИЛ СТД.

35

от ЮАР

преди 6 години

Аман от руска пропаганда. Докато бях малък постоянно ни надуваха главите със страх от война - пак заради руснаците. Е, не искам България да страда заради измислените руски интереси. Да се махат от Балканите и Сирия. Нямаме нужда от Русия за нищо. Освен мизерия и страх друго не носят. Няма нито една просперираща страна близка с Русия. Нормалните хора искаме да сме част от Запада. Хората са построили нормални общества с нормален живот. Руснаците освен военщина и кочини друго не могат.

34

Гошо

преди 6 години

До Анонимен Ти слабоумен ли си ве-протестанството и Израел са продукт на юдеизма.Унищожението и лъжата са превърнати в култ от тези цивилизации.

33

сън

преди 6 години

На БГ-болшевикът му казваш, че няма да се стигне до мащабна война, но той си мечтае за края на САЩ.Все го чакахме този край плюс съветското светло бъдеще , а то не идва и не идва.

32

Анонимен

преди 6 години

Освен да мажат дръжките на хората с новичок, руснаците друго не могат. Ще гледат как летят ракети над главите им и ще се питат защо са толкова жалки.

31

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-10: Всички големи войни се водят със съюзници!

30

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ - ТЕРОРИСТИЧНА КОЧИИНА

29

Ваня

преди 6 години

До Анонимен9: А техниката на САЩ -- може ли да работи в условия на Радиоелектронна борба??? Впрочем те вече бяха заглушени и обезсилени и затова --- ще се откажат от нападението ! Следи ситуацията !

28

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-7: Светът изобщо не се е обединил! Пример - само Франция и евентуално Англия се съгласиха да участват частично в нападение срещу Сирия! Къде са другите обединители, къде е солидарността на НАТО ? Това са внушения или незнание ?!

27

някой

преди 6 години

ей тея балъци запада не се научиха, притисната Русия в ъгъла не е на добре, спомнете си къде свършиха и наполеон и оня откачения хитлер, войните срещу Русия завършват в столицата на нападащите я. Историята има склонността да се повтаря, със 7000 ядрени ракети няма да има столици в които да завърши. Не знам какво толкова се дръвчат на Русия, но Китай няма да са със САЩ, а ще са против всички и ще стане страшно. *** американци

26

чукча

преди 6 години

Уж коалицията на краварите беше 60+ държави а сега не могат и за цвят да съберат повече от 1-2.Всичко друго се изпокри като плъхоци да не ядат лобута.

25

Гробокопач

преди 6 години

Остъкляане на цяла Северна Америка и Израел в Близкият изток и проблемът на човечеството е решен!

24

usa = на джудже

преди 6 години

Дано това да е края на най големият терорист на земята - сащ барабар с англия. Унищожете ги братушки мразя ги от сърце и с цялата си душа. Подпалете ядрения апокалипсис на сатанинската земя - сащ и англия.

23

Анонимен

преди 6 години

Българската армия е в състояние да защити сигурността на българските граждани.

22

Fallschirmspringer

преди 6 години

Ние и безвойна сме като на война.Тотална мизерия срината индустрия ,сринато селскостопанство ,никакво здравеопазване ,никаква социална политика ,корупция сред високите и всякакъв друг вид етажи на властта , а като допълнителна екстра безнаказана ромска престъпност.Когато попитали Чърчил, кой ще победи във ВСВ , той се подсмихнал и казал."Господа нека видим към кого ще се присъедини България".Нас и използуват като лакмус за загуба при военен конфликт

21

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-4: 1.Наполеон не е ЗАВЛАДЯЛ Русия! А е влязъл без бой в Москва! Всичко ценно е изнесено, както и хората са били евакуирани! Това е военна тактика! И като не е имало какво да плячкоса и вече не е имал сили да преследва оттеглилата се руска армия -- той се завръща! Нооо е застигнат и победен! 2. А в теориите за революциите пише какви да са условията, как да се завземе властта и КАК ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ! Та така !

20

Анонимен

преди 6 години

Тази телевизия яко се засили към дъното с подобни "политически анализатори" спамещи опорки всекидневно..