155

Анонимен

преди 6 години

Кучето, когато е притиснато в ъгъла, най много хапе. Така и руснаците. То не бяха обвинения към чехия, че тя е произвела отровата, сега към нас. Жалки са.

154

П.Петров

преди 6 години

Голяма вест! Те всички с претенции да са "велика сила" го правят !Но за да вървят манипулациите "материалът" трябва да е *** и първосигнален!Затова не бъдете прости! Учете постоянно! Информирайте се от различни източници на поне два чужди езика! Проверявайте достоверността на публикуваното в медиите, следете за противоречия и пропуски! Чистете регулярно кукитата и си блокирайте банерите,! Така е то!

153

ПЕНКО

преди 6 години

КОГАТО ПИШЕШ : " ЗАПАДНИЯ СВЯТ" И "СВЕТОВНАТА ОБЩНОСТ " ,СЕ ЗАМИСЛИ ,КОЛКО ДЪРЖАВИ С МЕКСИКО И НА ЮГ ПОДКРЕПЯТ БРИТАНО -ЕВРЕО-ЩАТЦИТЕ !!! КАКВО ЛИ СИ МИСЛИ АРЖЕНТИНА СЛЕД ВОЙНАТА ? КОЛКО ДЪРЖАВИ ОТ ТУРЦИЯ НА ИЗТОК ЩЕ ПОДКРЕПЯТ НАТЮВСКА ВОЙНА??? ЕГИПЕТ , ЛИБИЯ И....

152

Анонимен

преди 6 години

До гогоЖена ти да си гледа работата - бил съм там и такова нещо изобщо не е имало. Ето така се промиват мозъци. Да му се не види

151

ПЕНКО

преди 6 години

ИЗБОРИТЕ СА СИ ИЗБОРИ /ДОРИ В САЩ/ ! ДА СИ ПРИПОМНИМ БЪЛГАРСКИЯ ИЗБОР ЗА "ЮЖЕН ПОТОК " И КАК сенаторчето -полуумреляк БАЙГЪН ,ДОЙДЕ И НИ ПОКАЗА -ЧИЙ ПО-ВЕЛИК ЗАД..К ТРЯБВА ДА Л.... !!! КОЛКО ВРЕМЕ ВИЯТ ,ЧЕ НЕ МОЖАХА ДА СЛОЖАТ БАЗИ В КРИМ -СРЕЩУ ДОСТА МИЛИАРДИ И НЯКОЛКО "ДЕСНИ СЕКТОРЧЕТА"! !!???!!!

150

До Дани 140

преди 6 години

Неграмотнико!!!Не обиждай българския език с писаниците си! Чудя се как може българин да обича Русия повече от България!

149

Стефан Панчев

преди 6 години

Защо само в САЩ няма революции, преврати, контрапреврати и прочее социални, етнически, политически и така нататък катаклизми? Много просто - защото само там няма американско посолство.

148

Го4о

преди 6 години

Чета заглавието и се пукам от СМЯХ на Руската безпомощност!?!? Просто са жалки!

147

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРУСНАК ДА СЕ ПОКАЕ - ХА-.ХА.ХА ТИ СИ БОЛЕН МОЗЪК ЕЙ

146

Анонимен

преди 6 години

До ГоранВ този саит има двама трима обратни които ги еее много страх да не се върне режима които ги хвърляше на прасетата в беляне. Гордееш се с Белене ???? Само ненормален човек може да се радва, че изобщо дори го споменава

145

Анонимен

преди 6 години

До гогоАко жена ти казва че си и втория ,да знаеш че си й 2002 ри номер

144

Анонимен

преди 6 години

До ДаниУмортак______________________Хайде сега си преброй грешките. ТРАГЕДИЯ

143

Анонимен

преди 6 години

Крадеца вика дръжте крадеца. Каква изпитана тактика на комунизма.

142

Анонимен

преди 6 години

До ШШШШШТ!И то голяма тайна.Все пак Румен Решетников стана пРезидент а Йотова лази в краката на агент Гундяев на 3-ти Март.И това ако не е американска работа!?

141

Анонимна

преди 6 години

САЩ и Русия прекаляват с техните игрички - на котка и мишка!!!!! На хората не им трябват техните непрекъснати борби за надмощие и власт!!!!! Прекаляват много- рушат мира и спокойствието в целия свят!!!!!!! САЩ и Русия- бъдете разумни и пазете мира на хората!!!!!

140

Анонимен

преди 6 години

Руснаците стават все по-нагли. Не знам до какво ще доведе това.

139

ГУЙ В ХЪЗА НА САЩ

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ САЩ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО. ЕДИН НОВ ПЪРЛ ХАРБЪР КАТО НАЧАЛО Е ДОБРЕ.

138

хи-хи

преди 6 години

Те това е виц.

137

До "уф"

преди 6 години

Ами "Hell's Angels"...м...?

136

Светът срещу Русия

преди 6 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...