12

УЕФА

преди 6 години

Преди 2 години порезахме ПСЖ,снощи ЮВЕ...

11

Ревал Артрит

преди 6 години

Абсурдна "дузпичка" поредна за Ревал. Ако същото положение бе в другия край на игрището бъдете сигурни, че дузпичка нямаше да има 100 години.

10

Анонимен

преди 6 години

Гелюсания отново бетонира позицията си като най-противния играч на планетата. Радостта му след измислената дузпа показваше тотално лишаване от всякакъв респект към опонента! Същия опонент, чийто публиката го ръкопляскаше в предишния мач. Безобразно нагло същество. Никакви пари не могат да купуват класа. Никакви пари не могат да те направят човек. Този всъщност трябва да бъде осъден за това, че петнява името на единствения истински Роналдо, който освен най-великия футболист, беше и човек.

9

Анонимен

преди 6 години

Подарък за джендерите от Мадрид ,тука същите са кравите от Подуене

8

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

За да свириш дузпа в 93-тата минута и по този начин да лишиш от зрелищни 30 минути продължения и евентуални дузпи целия свят, трябва да си 101% сигурен, че има нарушение.В интерес на футбола беше реферът да си замълчи.

7

Анонимен

преди 6 години

Ингилизите са измислили футбола но това не значи, че трябва да го унищожават. Явно и видимо Англия е в криза и ти голяма криза. Удари и футбола.

6

Анонимен

преди 6 години

Съдията в общи линии беше готов да даде дузпа и ако някой от Реал клекне в наказателното да си върже бутонката. Дузпа на всяка цена в 93-тата си е явно подпиране. Наказание естествено няма да има, защото точно УЕФА е заповядала това съдийство.

5

Анонимен

преди 6 години

Барса отпадна, така че се очакваше Реал да играят с 12 човека срещу Ювентус. УЕФА е готова на всичко за да си напълни касичката за финала.

4

vlady

преди 6 години

При дузпата смел чернодрешко вложи много интуиция и въображение. Александър Костадинов е доказал, че и той има такива качества - въведе във футболния правилник правото на футболист, застанал на голлинията да играе с ръка за да предотврати гол.

3

Анонимен

преди 6 години

Оливър е гнусен английски ***, който заслужава да го пуснат в турска баня и бъде уважаван по турски от мустакати и космати дизове. Такива като него убиват играта!

2

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че нямаше. Но Реал има пари, много пари, което по себе си влияе на всичко. И на този рефер повлия. Той подари класирането на примадоните от Реал и ще бъде възнаграден, бъдете сигурни. Браво на Юве, показаха воля и воля, както и заслужаваха да стигнат до дузпи. Тогава който има здрави нерви щеше да победи. Ако не беше Реал, реферчето нямаше да я свири! Жалко, ограби Юве.

1

фергюсън

преди 6 години

БЕЛИТЕ ПАТКИ ЗАСЛУЖАВАТ ОСКАРИ , А ЗАЛИЗАНИЯТ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!