29

Христо И.Поялника

преди 6 години

"Демократична България"-ТЕЗИ ИБРИГЧИИ НИ ЛЪГАХА ВЕЧЕ - НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ.

28

Анонимен_777

преди 6 години

Бутафорните миньони на Дж. Сорос посмяха да изпълзят на светло... Похвална смелост.. и ''успех''.. ! Само се чудя каква ще им е политическата доктрина/платформа, народа вече преяде от безвкусна, монотонна анти-Руска реторика. в полит. пространство.. .

27

Анонимен

преди 6 години

тези вярват ли си наистина? ;DD

26

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 10,И какво постигна България с избора на Кобургготски, Станишев , Доган, Борисов ?Правосъдие, образование, здравеопазване, покупателна способност ?Имате ли усещане за държавност, живеейки в България ? Харесва ли ви ? Трябва ли да е така ? БСП/ДПС/ГЕРБ ще променят ли нещо ?

25

Анонимен

преди 6 години

ми нека опитат, човешко е да не са виждали какъв тигел мое да им избъцка народния суджук кога им нахлуе в зоната известна като органът на подгръбната аХнална радост

24

П.Петров

преди 6 години

Най-после има реална алтернатива на управлението на червената мутроолигархия-БСП/ГЕРБ/ДПС! Не ви ли омръзна на всички да настъпвате едни и същи червени БКП_ДС мотики!НЕЗАВИСИМОСТ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ОТГОВОРНОСТ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, КАЧЕСТВЕНО МАСОВО ОБРАЗОВАНИЕ! НИКАКВО СЪГЛАШАТЕЛСТВО С ЧЕРВЕНАТА МУТРО-ОЛИГАРХИЯ БСП/ГЕРБ/ДПС !УСПЕХ НА "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" !

23

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 10 По принцип си прав , но същото важи и за БСП.Все стари муцуни.

22

Анонимен

преди 6 години

Аре бегайте у лево !

21

Анонимен

преди 6 години

докато подобни алчни и бесродни *** се разхождат из страната ниняма да има оправяне всички са за хлебопекарната на хитлер

20

Анонимен

преди 6 години

Е, събрахме се. Един файтон хора, лика-прилика. Политотпадъци, зависещи от траншове.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен19 Христо Иванов Бойкикев. 19 За този ли ще гласуваш? Този е червен и в червата.

18

Найден

преди 6 години

Имам си съмненията и резервите ,но ще гласувам за тях. Всяка друга голяма партия в България е овладяна от Русия ,а руското влияне в България е зловредно независимо от сантиментите.

17

МАКС

преди 6 години

ХЕЙ, ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ!ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА НАРОДЪТ ДА ВИ ИГНОРИРА ТОТАЛНО!СРАМ НЯМАТЕ ЛИ!ТОМА БЕЛЕВ И ПРОКОПИЕВ - ЧУДО!ПОКРИЙТЕ СЕ И ЗАМЪЛЧЕТЕ, ДОКАТО НЕ Е КЪСНО!

16

Анонимен

преди 6 години

Това е едно добро начало. Имате моя глас. А червените *** нека си плюят, нали затова им се плаща.

15

Личото

преди 6 години

Послеслова на партията ****** съм се родил ******* ще си умра.

14

ПИЧ

преди 6 години

БРАВО ! Новото Дясно - започвате от 300 000 гласа + ! ВСИЧКИ се страхуват от тях ! Защото вземат ли властта с подкрепа и от ГЕРБ - ПРЕХОДА СВЪРШВА ...а за вс. крадци на НАРОДА - НЯМА ДАВНОСТ.....НЯМА ПРОШКА !

13

Анонимен

преди 6 години

14: На тия йесмени ако им проследиш родословното дърво, до един са глезени дечица на дъртата комунистическа номенклатура. Идеологията им също е ляво-либерална и само в България може да мине за "дясна".

12

Анонимен

преди 6 години

На тези няма ли кой да им каже че са пълни с въздух? Колко е лошо да си вярваш и да неможе да прецениш че си гръмнат балон! Алтернативата е независими хора неопетнени и не участвали в мутренски приватизации. Искаме хора необвързани с нито една партия и патиика. Искаме млади хора а не пенсионери! Хора с висок морал и умствен капацитет. Хора за които народа не е дойна крава от която само да сучат. Искаме хора които не са предатели наколенкажии и лиза.чи! Такива докато не дойдат няма да гласуваме!

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10За какъв кокал изобщо говорите.Не виждате ли, че държавата загива. Продължавайте да си гласувате за БСП, и за тяхните клонинги ГЕРБ и птриоти. Човек, което сам си причини, никой не може.

10

Личото

преди 6 години

ДБ идва от ******* предполагам само...