69

Пустиняк до Трак

преди 6 години

И не само, че в Русия са много повече мюсюлманите, но и произвеждат най-много терористи в ИД. Просто празноглавите поклонници на азиатските мужици си нямат идея какво представляват "руските" Чечения и Дагестан. Колкото до Сирия, мужиците затъват здраво, коалиция им е единствено Иран, което е почти като партньор да ти е Ким Трети. Рано или късно Асад ще бъде елиминиран и тогава *** ще усетят народната сирийска любов, а още по-силно - кюрдската.

68

Анонимен

преди 6 години

Бисмарк е казал - Знам много начини да изкарам мечката от бьрлогата но не знам нито един как да я вкарам обратно

67

Трак

преди 6 години

Турция инвестира 100 милиона евро в създаването на нов танк и се радва.Мерцедес харчи 1,3 милярда евро за нов четири цилиндров дизелов двигател и си трае.Сега Германия е 82млн. и разполага с множество модерни завода , само за три години ако реши ще разполага с най мощната армия.И спрете да си мислите , че там било пълно с мюсюлмани.Точно 4,6 процента са такива , но останалите са силни и машини.В Русия 25 процента са мюсюлмани и най голямата джамия в Европа е в Москва.

66

100 % TURK

преди 6 години

А Турция дори още не е използвала най новото от оръжията си....Радарно заглушителна система нямаща аналог .....Специалистите са единодушни ,че е но 1 в световен мащаб. ...

65

до хахах

преди 6 години

това ти ли го казваш за 50 годишните ламарини на НАТО..правиш ли си сметка, че 80% от руската авиация е точно на толкова години..имат 2 модерни самолета, които ги представят по парадите а реално даже не са в серийно производство, защото нямат адекватни двигатели за тях..даже от свръх модерния ПАК-ФА има един пареден модел на който само сложили модернизиран фвигате от Су34..стелт самолет пък няма двигател предназначен за стелт...руска пропаганда и простотия..

64

Ангел

преди 6 години

В САЩ обаче все още има мъдри хора които осъзнават че точно в този момент въобще не бива да се закачат с Путин.След всички тези Репресии срещу Русия,изгонени дипломати,Скрипал,санкци който и да е ,ще му писне от всичко и ако САЩ ударят Сирия, със сигурност Путин ще затрие всички Американски сили в региона и САЩ няма да посмеят да отвърнат защото оня откачи ли тогава си е.ба мама.та на целия свят .И после всички ще ***.ват Щатите че са подвили опашки.Затова най-добре да си седят мирно!

63

русофил

преди 6 години

За няколко рубли ,лапам на кремълски джуджета.

62

...

преди 6 години

пак ще има опечени руски спецниазовци ..

61

До хахаха

преди 6 години

Затова си би шута в Иран смелия Асад.

60

...

преди 6 години

Айде айде русофилите да се успокоят малко..както във войните със Сърбия,Ирак,Либия..Русия ще гледа как крилатите ракети унищожават безмилостно ПВО..и само да напомния Путин не посмя да рейгира, когато Турция свали неин самолет повтарям ТУРЦИЯ, какво остава да рейгира на САЩ, ако ударят Сирия...Путин е като един малък пес, който само лае..обаче когато големия Питбул САЩ изръмжи и се скрива в ъгъла...

59

Трак до 153

преди 6 години

Ти закусваш с бахура ми вече много години.Даже женати ми се пусна , че ти самолета не си вдигал.

58

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Той Тръмп плашеше и Ким Чен Ун, а после прати южнокорейците да го добрят. САЩ не смеят да пипнат Башар Асад, защото руснаците ще им счупят ръчичките ...

57

Анонимен

преди 6 години

Трак - кривокрак , знаеш ли къдеси се озовал ? В бърлогатана русофилите и ще закусим с теб .Бегай далече да не ти се стъжнипостния уйкенд .

56

Трак до 150

преди 6 години

Толкова ли си слаб , че само зад другите се репчиш.Ти май никога не си се бил или само с възглавници в руския клуб при Минчев ватмана.

55

Събудете се

преди 6 години

Ей хора , осъзнайте се сега , че скоро ще ви отритнат от обществото и тогава ще се молите да ви простят , но никой няма да ви повярва.Същото стана и в Германия при обединението , сега всички клошари там са русофили.Не е смешно , а трагично хора , събудете се.

54

Трак

преди 6 години

Русофила е някой само зад компа на улицата е мишок молещ за сиренце големия български шеф.Само тука останахте жалки русофили , вече и да излезете ви е срам.Без работа и приятели в мизерната панелка и парното го спряха , а скоро и СЧИ ще влезе да ви изрита.И защо , за Путин и в кофите ровите , но гордо нали.Добре , че почти изчезнахте.

53

Анонимен

преди 6 години

Нито един от тези "сблъсъци" няма да го има. И това с известна ирония е "за съжаление", защото сигурно на всички им писна от циркови изпълнения. Ами ако ще се биете, па вземете най-накрая и се отупайте едно хубаво. Ако пък няма да се биете - не правете повече циркове, защото все повече никой не ви вярва. Ака ще решавате нещо - вземете най-накрая го решете по някакъв начин и не стойте в разкрачено , неопределено положение.

52

Щирлиц

преди 6 години

"Не валяй дурака Америка."Хубава песен,много актуална.

51

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха , Добре , че има такива като Црния Гръг , за да добием представа за интелекта на русофобите в България.

50

Трак до 104

преди 6 години

Ех мило момиче , не бях аз виновен , че тясна за моя български жезъл ти се оказа.Но вие рускините сте свикнали да ви цепим на две и после кой от каде.И без лоши чувства нали , само в Д у пито боли:)