14

Анонимен

преди 6 години

До аз-ътТи със учените ли ще спориш,които имат много повече познания и опит от теб?Експерименти са се провели в някои северни европейски държави,Япония,Русия, Франция и всички стигат до заключението,че качеството на храната е от голямо значение за качеството на живота и болеститеТоя възрастен човек се е хранил само с натурална храна и е бил непрекъснато в движение на чист въздух,без особен градски стрес.Преди много българи бяха дълголетници,но днес - не и за това не са отговорни насл-те гени,

13

Анонимен

преди 6 години

Мао Дзъдун е бил заклет пушач, а умира на 85 години. Като чуя някой да ми говори кое е здравословно ми иде да му фрасна един. Няма нищо универсално, всичко е съвкупност от частни случаи.

12

Анонимен

преди 6 години

Не е само от гените. Вземи миньор, който бачка под земята цял ден и диша през маска с идеални гени и вземи овчар със спокоен живот с идеални гени. Единия ще надживее другия с поне 10 години.---оффф естествено. Ама миньора с добри гени, пак ще надживее дъновиста във горичка край рекичка с нормални. Така че си живейте живота . Това е. П.П. Дървен философ , аре скри се,

11

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от реклама за месото.Вярно е за гените и стреса. Всичко това в комбинация с това което ни е в главите

10

Анонимен

преди 6 години

Пуша, пия и ... Прекалявам и с трите. Развеждан съм 2 пъти и съм на 52. Сегашното ми гадже е на 28. И й изневерявам редовно. И не ми дреме ще докарам ли до 105. Важното е как си поживял докато те прибере грозотията с косата.

9

аз-ът

преди 6 години

Надживял е Първата и Втората световна война ... остава да надживее и Третата---Колега... На нивото на сегашното въоръжение... След 3 СВ ще остане такова нещо за живеене... Че аз самия не съм сигурен дали е по-добре да я "надживееш"

8

Анонимен

преди 6 години

Червени меса? Това разбива напълно здравословните ми теории. Изглежда е важно какви гени имаш, а не толкова начина на живот.

7

акъл

преди 6 години

До аз-ътНе е само от гените. Вземи миньор, който бачка под земята цял ден и диша през маска с идеални гени и вземи овчар със спокоен живот с идеални гени. Единия ще надживее другия с поне 10 години.

6

Жо

преди 6 години

В ЖИВОТА си човекът има нужда от много неща, не само от добра храна и спокойствие. Ако това беше достатъчно, всички хора щяха да станат овчари.Човек има нужда от ежедневни срещи и общуване с други хора, има нужда от пътувания в страната и чужбина, има нужда от емоциите при борбата за постигане на някакъв успех в живота, има нужда да израства духовно, има нужда да се образова, има нужда от срещи с културата, има нужда да среща любовта на другите, трябва да преживява добро и зло и да върви напред

5

Анонимен

преди 6 години

Надживял е Първата и Втората световна война ... остава да надживее и Третата

4

аз-ът

преди 6 години

За да живее човек дълго най важно е спокойствието и чистата храна.--аман от сел.таци-дървени философи. Сигур баба ти те е разтривала с ракия и ти е трила кокоше яйце у бузата - берекет за здраве.ДЪЛГОЛЕТИЕТО ВИ ЗАВИСИ ОТ ГЕНИТЕ. САМО ОТ ТОВА. НИЩО ДРУГО. Затова има и хора, които цял живот пушат без проблеми, а други без да пушат хващат рак - гени. Въпрос на късмет. Ако имате дълголетници в рода може и да изкарате късмет, ама пак не е сигурно щото е въпрос на комбинация на гените.

3

Анонимен

преди 6 години

За да живее човек дълго най важно е спокойствието и чистата храна. Живот без стрес това е гаранцията за дълголетие. Човека е бил овчар ето това е разковничето за дълголетието. Цял ден на чист въздух сред цветя треви и здрава храна. Никога не се е стресирал. Не се е чудил как да си плати парното тока водата и дали ще има работа. А това е най важното живота му е бил спокоен и безгрижен. Оцелял е в две войни. Единствено това му е бил стреса на млади години. След това е живял като волна птица.

2

Анонимен

преди 6 години

Това е пирон в ковчега на вегетарианците. Нали месото причиняваш болести? Хаха

1

Анонимен

преди 6 години

Това да го четат вегетарианците и веганите пък после да твърдят колко е полезно да се пасе трева и да се ядат корени