17

Анонимен

преди 6 години

да ви кажа ли какво мисля аз , аз мисля че 45 президент на кравария няма да може да си завърши мандата по живо по здраво , е това мисля аз

16

Анонимен

преди 6 години

Наскоро май четох че иран се обурудваха с руско оръжие и системи с-400 , или се бъркам

15

Осман

преди 6 години

Също така турския анализатор каза, че Ротшилд командват САЩ и Макрон и съпругата му също са били служители на негови банки и затова скачат. Много интересни предавания се водят и слушам с интерес. Участваше и бивш турски генерал който каза, че Тръмп няма да тръгне срещу Русия защото е подвил опашка дори пред северна Корея. Американската политика претърпя поражение в Сирия според бившия офицер.

14

Анонимен

преди 6 години

Мачкай. Без компромиси.

13

Анонимен

преди 6 години

Истина е, че зад Иран стоят големи сили. Но не са само Русия и Китай. ГП сериозно разглежда Иран като евентуален бъдещ център за управление.

12

Осман

преди 6 години

Иран е 80 милионна държава. Не е Либия или Ирак. Трудна работа. Снощи слушах по турската телевизия един анализатор каза : "Само преди дни Тръмп каза, че ще се изтеглят от Сирия. Явно някой му прошепна нещо".Турското общество е за излизане от НАТО и затваряне на Инджирлик за американците (поне като чета коментарите в техните сайтове ) но не знам какво се върти в главата на Ердоган. Премиера Йълдъръм пък днес каза, че САЩ и Русия се държат като махленски бабаити.

11

ДС

преди 6 години

Ххахах. Това е лудост. Иран е брутално силна във военно отношение. Да не говорим, че Русия ще ги нахака с техника за да може здраво да се опънат на САЩ.

10

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕ Е ИРАК , ИРАК БЯХА САМИ СРЕЩУ ЦЯЛА ХУНТА АГРЕСОРИ , СЕГА ИРАН ИМА СЪЮЗНИЦИ И ТЕ НЕ СА КОЙ ДА Е , С ТЯХ СА РУСИЯ , КИТАЙ И НАЙ ВЕРОЯТНО ИНДИЯ , ТУРЦИЯ ЩЕ ОСТАНЕ НЕОТРАЛНА ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАТ ПРОТИВОРЕЧИЯ С ИРАН

9

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте Краварите подвиват опашки и се изнасят. Ако случайно се направят на отворени отзад ще го хапнат дебелия и от Руснаците и от Китайците. Иран е стратегически партньор и на двете големи сили. Така че ако кравара се направи на интересен ще му приседне хапката. Иран не е Ирак въпреки че разликата е само в последна буква в името им. Все още не се е родил краварски евалник който да се осмели да удари Иран! Зад Иран стоят големи сили! Докато Ирак беше изоставен от всички!

8

Анонимен

преди 6 години

Хич сте неинтересни кат се изказвате неподготвени.Къв Иран кви 5лв. Американците може да са нагли но не са прости.80 милионна страна не можеш я превзе с томаховки и дронове.Опита с Ирак за САЩ бе плачевен.Петрола ще скочи двойно и милиони шофьори на пикапи в САЩ ще се замислят дали да гласуват за Тръмп отново.В резултат Русия и Китай ще се засилят още повече,както стана предния път когато САЩ 10г.се биха в Ирак и Афганистан и забравиха за Путин.Всъщност той и Китай са най-спечелилите от 11.09.01

7

ССС

преди 6 години

Да не се повтори войната във Виетнам,да има много американски ковчези!!!Тръмп да не вярва на бърза война,но и да е бърза ще има много жертви!!!Това ще е "Руска ролетка" за него!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Иран е много древна и силна държава, Русия и Китай ще подкрепят Иран.Шансовете на Тръмп са нулеви..................САЩ са агресор Номер 1, време е да бъдат спрени!!!

5

PD

преди 6 години

Поредната дезинформация от "експерт". Основния играч, чийто проблем е Иран, са Израел.Последния, въпреки топлата си интимна връзка с САЩ, преговаря с Русия, щото е с безмерно прагматична външна политика, и дори официално призна ролята на Русия в региона, като основен контролиращ. Така че, САЩ нямат разумен ход, с който да се върнат в играта. И дори да предприемат нещо, то ще е като нищо. По интересна ще е реакцията на малките паленца, които в общия л,ай на глутницата, се очаква да се изхвърлят.

4

сащ въмпири

преди 6 години

Кой е Тръмп,кой са САЩ за да обвиняват и нападат страни който не им се подчиняват,не се ли напиха с кръвта на милиони невинни жертви на техните агресии за 30год.?

3

Чичо

преди 6 години

Китай ще подкрепи Иран!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

До 1Абсолютно си прав за Иран. Не е никак лесна хапка. За най-мощната армия в света Иран е елементарна хапка.

1

Анонимен

преди 6 години

ако Тръмп нападне Иран напада суверенна държава , според вас кой е агресора , а не мисля и че Иран е лесна хапка