36

Анонимен

преди 6 години

Нека този случай послужи за обица на ухото на ***, които драпат да работят за американски компании-Макдоналдс, Майкрософт, Амазон, т.н. Дето даже задниците* си са готови да продадат за зелена карта... НА ТИ СЕГА 20 ГОДИНИ ЗАТВОР!!!

35

(-_-)

преди 6 години

Тоя тип въобще не е трябвало да бъде арестуван, ама нашите некадърници дори не са си направили труда да разберат в какво е обвинен. На базата на писмо от чужда държава се активира полиция, прокуратура!? Що за бутафорна държава е това?

34

Сигобара Сиготочи

преди 6 години

От всичко изплюто по медиите разбрах, че Големите играчи са се признали за виновни, изпяли са всичко и са се съгласили да свидетелстват!!!, натопявайки работниците си. Така получават само по 1 до 2 години а сега чичко прокурор от САЩ иска да стане сенатор и му трябват жертви. Разбрах и друго, че български политици съвсем доброволно и без да ни питат са ни продали на САЩ и са ни превърнали в колония (даже не сме и щат). Бай Тошо поне искаше да сме Съветска република на СССР ...

33

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството че болшинството от коментарите са писани от бавно развиващи се некадърници на държавна хранилка и с карта, докато дремят в някой опел.

32

Нов

преди 6 години

Хората съдят наред. Първо шефовете и после надолу по веригата. Пък в България от сръбското ембарго хората пачки направиха и станаха политици

31

Анонимен

преди 6 години

Аз дето съм домакиня и си стоя в къщи знам ,че има ембарго срещу Сирия,Иран,Ирак ,той взел да търгува с части за самолети ,изглежда ми на интелигентен,100% може да различи части за бойни самолети и за пътнически...сега олеле майко,за една заплата от 1800 лв да те арестуват в Американски затвор?Кол център рекламиран като отличен работодател,я да питате кой ги рекламира най-много...

30

Анонимен

преди 6 години

В България всеки шеф обича да дава устни заповеди и никога писмени. Така да се каже "връзва си гащите" . Ако мога да дам съвет на по- младите, то е да не се опитвате да се харесате на шефа изпълнявайки всичко, което ви нареди. Грижите се за своята сигурност. Бушоните първи горят. По - добре вкъщи отколкото в затвора. Не се надявайте на толерантност. Те затова са се издигнали в кариерата. Защото толерантност им липсва.

29

Стига Слугинаж

преди 6 години

САЩ как отказаха екстрадицията на турчина Гюлен,к-то дори не е техен гражданин,също и Гърция отказа на Турция за избягалите турски офицери?А тук-българин вБългария,утре Ердоганчо или Ким Чен ще поискат друг българин,че не им нещо харесвал,алинеи много,пак ли ще ни екстрадират по чужбините?

28

Анонимен

преди 6 години

До (32) За един прятел питам - Ако се докаже, че сириеца...зависи к'ви ги върши сириецът, как е омотал приятеля ти и как ще го натопи, когато му дойде времето!

27

За един прятел питам

преди 6 години

Един приятел продава строителни материали на една строителна фирма, на която собственика е сириец. Ако се докаже, че сириеца е фен на Башара, дали ще го екстрадират и прияетеля ми?

26

Информбюро

преди 6 години

Съвет към независимата съдебна власт - господа, изучавайте досиетата на Народния съд. Особено защитните пледоарии. Не че ще ви спасят, но може да смекчат присъдите - особено глобите. Не е все едно, наред с доживотна, глоба от 2 милиона вместо 4 милиона. Левове, евро, все тая.

25

Анонимен

преди 6 години

Защо не се пише нищо за остналите четирима българи, които са шефове в същата фирма, в която Желязко е бил обикновен служител.Защо именно той е нарочен за показ от медиите, а останалите остават в сянка.Може би защото са верни на Вожда и са от ядрото активисти на ГЕРБ-младежи.

24

Яж филийки с мас

преди 6 години

Ръст на икономиката с кол центрове. Браво ГЕРБ като Пакистан ски ц_иани.. Станахме

23

Анонимен

преди 6 години

Не знам как това момче е попаднало между шамарите, но ако разчита на медийни кампании да го защитят, душа да му е яка. Тези които стоят зад него ще го "спържат", без да им мигне окото, ако нещата станат опасни за тях. А виждайки какво се случва, нещата стават застрашителни. Да вярва само на близките си.

22

Анонимен

преди 6 години

Желязо ясна и работата. Но за американците си виновен. Не я разбирам тази държава, някак си винаги изкривено тълкуват нещата. Шефовете са виновни факт. Те са и подписвали, но това момче защо? И да обръсне, че малко прилича на талибан.

21

Анонимен

преди 6 години

Да осъдят задочно бай Тошо, щото навремето е снабдявал садам с оръжие, което след това попада в ръцете на терористи от ИД. Нищо че това е осъществено с дружното съдействие на САЩ. Даже имаше филм затова .

20

Анонимен

преди 6 години

България и тя трябва да е на съд, защото според хамериканската логика ние сме дали оръжие на хиляди тероиристи по света.

19

ДЪРВЕНЯЗ

преди 6 години

СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ, КОГАТО РЕША ДА СЕ ПРАВЯ НА ТЪРГОВЕЦ, ЩЕ ОТВОРЯ КОЛ ЦЕНТЪР, ЕМ ГЪЗАРИЯ, ЕМ НИКВА ОТГОВОРНОСТ

18

Анонимен

преди 6 години

до 20 Муахахахаха...значи всички работници в завода в Казънлък за Калашници трябва да са на съд, защото български калашници вече има в ръцете на терористи от Ислямска държава? Да ти имам логиката, папагалчо.

17

Анонимен

преди 6 години

Голям тарикат тоя Желяз. Сега се събират руските потгъзници да викат срещу САЩ.