20

Да. бе

преди 6 години

Нищо им няма на гърците.

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи си българин, живеещ и работещ в България! Всички свестни хора си стоят там, където им е мястото и не пращат децата си да робуват в Англия и т.н. Моите поздравления!

18

ikar

преди 6 години

Няколко пъти съм ходила в Гърция, цените са съпоставими с нашите - просто у нас нещо струва 5 лева, а там струва 5 евро. Определено храната в ресторантите ми се струва малко по-евтина от нашата. Но от друга страна пенсиите им са по-високи от нашите, а и не знам каква част отнаселението получава минимална пенсия. Но не съм видяла хора да ровят в кофите за ***.

17

Анонимен

преди 6 години

2 лета съм бил в гърция на палатки.цените в ЛИДЛ са горе долу като тук, някой неща по евтини, а други - леко по скъпи, но не повече от 30%.Яденето по ресторант е почти 2 пъти по скъпо, като бирата е най кофти, между 2.50-3.50 евро е една бира.

16

Анонимен

преди 6 години

миналата година имаше протести на зем.производители в Гърция. все яки мъже с дебели геги в ръка , млатеха наред полиция и банкери . един директор на банка го изкараха отвътре и го биха добре . резултата подпалени банки , банкомати , магазини и коли.

15

Анонимен

преди 6 години

До Бай ИванСредната заплата е два пъти по-висока в Гърция.И не всички цени са два пъти по-високи.

14

Бай Иван

преди 6 години

Грешно умножавате едно евро по два лева , ако тук направите сметка в рвсторант 50 лв ,там ще дадете 50 евро засъщото .И това със стачките вече не действа при комшиите ,правителството е по *** пред кредиторите еврей .Не че сме по добре няма и да бъдем от тях ,но и там няма да е както преди .

13

до 14

преди 6 години

Умен ами то и в София таксито от летището до града е 10 евро (20 лв) - Аз редовно си плащам по толкова като летя. Живея в квартал Иван Вазов.

12

Lora

преди 6 години

До анонимен 12Ами ти не си в Гърция. Там цените са доста по-различни от тези в България. Билета за метро е около 3 евро. От летището до центъра 10 евро. Има разлика с Бг цените нали

11

Мимокмок

преди 6 години

Гърците са си добре ,целия ЕС работи за тях,ние да му мислим!

10

Анонимен

преди 6 години

382 евро х 2 лева = 764 лвМи то заплатата ми е 640 лвАз какъв съм тогава ???

9

Bit

преди 6 години

Фейк нюз!

8

Анонимен

преди 6 години

Ще повярвам че гърците са зле, когато видя гъркиня да слугува на български пенсионер за една четвърт от пенсията му.Защото това е масов случай сред българките в Гърция.

7

анонимен

преди 6 години

зап балкани да си вадят поука от гърция и българия какво ще им донесе нато иес мизерия и болести наркотици и проституция

6

Анонимен

преди 6 години

Пък те 90% от българите не взимат дори такива заплати, както минималната гръцка пенсия.Не чуствате ли че ставате не само смешни, но и жалки, присмивайки се на гърците.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Айде пак промивка на матрияла колко са добре гърците.Нищо, че от 01.01.2018 им намалиха пенсиите с 17,2%, а по заведенията менютата им са на български защото чакат гладните българи да похарчат някой лев при тях.

4

Глас народен...

преди 6 години

Стига сте писали колко бедни са комшиите!!!Гледайте си свойта паничка!Пенсионери ровещи в кофите да *** и работещи бедни в нашата *** са около 80%!!!Мен ме интересува как живеят богатите...пишете за тях!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Ама как бе!?Няма такова нещо!Гърците са милионери до един.Не работят нищо и по цял ден ядат агнета и пият узо.Умиращите от глад българи ходят там да ги нагостят и напият без пари.

2

Анонимен

преди 6 години

Айде пак промивка на матряла колко са зле гърците. Вземат поне по 1000 евро, карат по хубави пътища, чистота, хубава храна, кеф им плажове и вили по морето, обаче на българчетата трябва да се втълпява колко са добре в Бантустана.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха,ха....А българите под колко евро са?Със сигурност много под прага на бедността. Но все пак дайте поредната безмислена статистика.