114

Циник

преди 6 години

Този "военния".... с пистолета ... ви казва, че живее добре...и е готов да трепе...Типичен военен....под фуражката - горещ ветър!

113

До 109

преди 6 години

Това с неплащането на осигурвките е най-голямото прецакване за всички държавни служители.Защото през 2003г ни намалиха заплатите с размера на осигуровките.И сега като изляза в болнични вземам по-малко пари.И ще получавам по-ниска пенсия.Ти навит ли си да ти плаща държавата осигуровките и да ти намалят заплатата с 200 лв.Щото едно е да те осигуряват на 1200 лв, друго на 1000 лв.Ама на такива като теб им дай само да плюят и обиждат.Щом в анонимен форум обиждаш, ясно е какъв комплексар си.

112

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 108 . Прочети има закони . Там пише 200 лева . Разбира се не става въпрос за пенсия без трудов стаж .

111

Анонимен

преди 6 години

"Ами не мога да съм умен и красив като теб.Дотам ми стигат възможностите, това работя.Нямам претенции за каквото и да е било.Единствено искам да мога да отглеждам децата си без лишения и мисля, че се справям с тази задача."С една дума - да отбиеш номера. Пардон - с три думи :)

110

ковач

преди 6 години

Тук става въпрос за пенсионерите. А студентите, които записват университет, само и единствено, за да отидат на БРИГАДА В САЩ? Не знам какви пари изкарват там, но май за повечето това е единственият повод да отидат да учат ВИШО.

109

До 103

преди 6 години

Ами не мога да съм умен и красив като теб.Дотам ми стигат възможностите, това работя.Нямам претенции за каквото и да е било.Единствено искам да мога да отглеждам децата си без лишения и мисля, че се справям с тази задача.

108

Анонимен

преди 6 години

И виждате ли, разни военни хрантутляци ни обясняват как плащали пенсиите на пенсионерите, при положение че те не плащат осигуровки за тяхните собствени. Няма по-нагли и по-безочливи същества от военни, милиционери и държавна администрация! Търтеите на обществото!

107

Анонимен

преди 6 години

До РеалистКак реши, че минималната пенсия е 200,00 лв ???

106

Анонимен

преди 6 години

До БаткоПисна ми да слушам за бедните пенсионери. Умират от глад, мизерия студ и накрая хвърлят 10 бона през прозореца. Нищо чудно, че комунизмът е паднал, с този материал няма как да просъществува.Като ти е писнало,защо не заловиш престъпниците?Хората са пестили цял живот и са се лишавали,за да скатят някой лев за болести,погребение или бал,сватба и те и това им ограбват.

105

До 93

преди 6 години

Това са специфични софийски проблеми.В провинцията места в детски градини има много.Престъпността също е по-ниска.Аз живея на село и в нашата махала от 10 години поне не са ставали кражби.Вечер не си заключам колата, нито пък вратите на къщата и двора.Това спокойствие и близост до роднините и приятелите ми никъде няма да намеря Нито пък ако отида в чужбина ще мога да живея в къща като моята.Така че по-добре с 2500 лв семеен доход в България, отколкото с тройна заплата другаде.

104

До 100

преди 6 години

И как става тази работа с 175 лева пенсия на ***, след като минималната пенсия е 200 лева?

103

Анонимен

преди 6 години

До колкото разбирам държавата и е дала без трудов стаж 180 лева пенсия , а 6 години е мила *** на бабата в Гърция , но нито е спестила , нито Гърция и е дала пенсия . Това че в България не може да се изкара заплата 980 лева/ 500 евро / направо е върхът .

102

Анонимен

преди 6 години

"Много интересно как ще ме засече мутра на кръстовище и ще ме бие като съм ВОЕНЕН"Приятел, с това трябваше да започнеш. Холи Моли думичката "ВОЕНЕН" , синоном на "НИЩО НЕ СТАВА ОТ МЕН". ХаХаХа

101

Истината

преди 6 години

От 1990 г ни управлява мафията на демократите и каквото успя да построи социализма, демократите го разграбиха и разрушиха и така вече 28 години. Преди 1989 година не можеше да избягаш, но след 1989-та 1,5 милиона се изнесоха, толкова им хареса демокрацията в България. После още около 1 милион се изнесоха и продължават да се изнасят, след като 28 години мафията на демократите строят "капитализЪма" и през всичкото време за мафията на демократите и за децата им има, а за останалите хора няма.

100

Анонимен

преди 6 години

До До 91Нещо си раздвоен . В Дания ли живееш или в България ? :)

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен77Вярно е. Баща ми взема 200 а майка ми 175лв пенсия. Това е горчивата истина..

98

Циник до Гого

преди 6 години

Цитат: "работещите българите, който са около 2 милиона правят 43 милиарда БВП, а тия дети са навън ,също са 2 милиона а пращат 1, 5 милиарда"Гого...Гого - на 2 магарета сламата не можеш да разделиш баце! Тези 2та милиона - не изпращат ЦЕЛИТЕ си заплати в България - и със сигурност БВП то им е по-голямо от вашето....по простата причина, че на запад намаля търсенето на нещавени цъpвyли...дървени налъми...и плетени дамаджани...произвеждате вие - тор...и капачки за буркани! Ако съм пропуснал нещо

97

ники

преди 6 години

Стига с тия бедни пенсионери. Толкова са бедни хората, че по празниците 3 дена не мога да спра на паркига на Кауфланд да си напазарувам.Чудно от къде ги имат тия пари за харчене, като сме били толкова бедни?

96

Анонимен

преди 6 години

Българките избраха да проcтитуират в Германия защото германците са богати, немеца дава на българката 50 евра за блазен унд фикен 20 минути, при руснаците с техните заплати с 58 рубли за долар българките ще умрат от глад ако проституират в Русия!

95

Батко

преди 6 години

Писна ми да слушам за бедните пенсионери. Умират от глад, мизерия студ и накрая хвърлят 10 бона през прозореца. Нищо чудно, че комунизмът е паднал, с този материал няма как да просъществува.