145

Анонимен

преди 6 години

Абе негодник какво образование от чужбина имаш бе , да не би да си завършил инженер , лекар , физик.. Учил си икономика бе ***.. всеки трети на западняк е завършил икономика или бизнес защото е най-лесно.. 8к, ги гледаш през крив макарон

144

az

преди 6 години

Ех ***, ако Левски и той като вас си беше хванал шапката и избягал, а? Като не Ви е срам пред Българите да се кривите като змиорки и плачете, че крушата не Ви е паднала сама в устата, поне пред Левски и Ботев да Ви беше срам. Нищо, Вие забравихте родината и родината ще Ви забрави Вас.

143

1

преди 6 години

Много жлъч бре, какво е това, запитвате ли се тези хора защо се изнасят, защо оставят хубави и големи къщи за да живеят мизерно в по една, две стай под наем, работят нискоквалифицирана работа в обслужващия сектор независимо от образованието си (да не се лъжем за това, малко са тези с късмет), пращат пари тук за деца и родители, ЗАЩО го правят а? ЗАЩОТО в провнцията няма работа, а ЗАЩО е така, всеки сам да си отговори.

142

Зозо

преди 6 години

До АнонименКато искаш обяд от 60 ст., отваряш терасата и скачаш! Попадаш право при бай Тошо и Гошо Тарабата. В пъкъла, където ти е мястото - комунистическо изчадие!!!

141

...

преди 6 години

Абе кой каквото ще да ми разправя, *** над 90% от пенсионери и възрастни по тия земи наричани България разчитат на пари пратени от емигрантите! Това е положението! Инак след време когато родителите на тия емигранти починат и те вече не пращат пари насам, тогава ще се разбере кон боб яде ли! Отделно, че това са един вид загубени за БГ души! Те и техните деца няма да се върнат тук, където нямат бъдеще! Та ще се надяваме само да се сещат отвреме навреме за БГ, защото техните деца няма да го правят!

140

Анонимен

преди 6 години

Е като си в чужбина какво правиш в този сайт , чети си немските , британските сайтове..Нямаме нужда от ментори ..

139

Анонимен

преди 6 години

Нормален човек няма как да плаща данъци в България, аз си преместих семейството и бизнеса в чужбина след като ми се родиха деца заради огромната престъпност, корупция, неработеща образователна, съдебна и здравна система, липса на всякакаква справедливост. Някак си ме дразни аз да спазвам всички правила и закони, а около мен *** да карат в аварийни ленти, да паркират по градинки, да се чудят как да излъжат системата и тн и тн. Иначе пари се правят без проблем, където и да било по Света!

138

Анонимен

преди 6 години

До: ЗозоПрез комунизма с 60 стотинки си осигуряваше скромен обяд в ресторант. Сега с 60 лева не можеш да напълниш кошницата в Била

137

Анонимен

преди 6 години

"България губи много от всеки избягал, примерно по 20-30 хиляди евро на година"Царвулеее .... Заплатата ми е беше 480 лева ! Къде ги сметна Тея 40-60 000 лева на година бе ? Аз макса, който изкарвах беше 6000 с някой кокал от шефа за нова година. Ако моя принос, означава ТИ да си добре, а аз да мизерства ... Ем сори, ама не сме комунизма вече.

136

ot belgiq

преди 6 години

ot glad i mizeriq gorkite kompleksari ve4e neznaqt kakvo da govorqt s 500lv minimalna zaplatka normalno mozacite ve4e im se polirali.samo vakancionata mi premiq v belgiq e 3500evro na godina aide mn pozdravi ot kanarskite ostrovi :))))

135

Анонимен

преди 6 години

"От предателите губим 50-60милиарда.."За теб, не бих дал и стотинка, та ако ще от глад да умираш.

134

Анонимен

преди 6 години

Е как губите 60 милиарда бре, Бъфет, нали са некадърни уж?

133

Анонимен

преди 6 години

Ще оцелеете, то за това спор няма. Но няма да живеете. Времето ви на тази земя ще си мине в чакането на поредния месия и плюене по тези, които са имали смелостта да се махнат от блатото. Тъжно.

132

Анонимен

преди 6 години

135 - Ходи ти на гурбет! Аз си изкарах образованието там и ми е 8к евро заплатата сега ... В България, само за да си наглеждам имотите и страничния бизнес. Даже и за почивка не става вече.

131

Анонимен

преди 6 години

Ние получаваме 2 милиарда лева , а Губим 60 милиарда.. от предателите..

130

Анонимен

преди 6 години

Българите в чужбина са предатели и изменници , това е друго определение няма.. На гурбет се ходи за 2-3години .. и се връщаш..

129

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко предателите работиха в България .. Брутния Вътрешен продукт щеше да бъде двойно по-голям.. От предателите губим 50-60милиарда..А ти не забелязваш ли,че гледаш на българите в чужбина като на пропуснати парични ползи за управляващите ни мафиоти?Ай сектир!А милиардите заем,които изтеглиха не виждаш,а?хаха!

128

Анонимен

преди 6 години

Предатели Изменници не ви искаме нито вас нито парите ви.. Ще оцелеем и без вас.Дано Путин пусне голямата бомба над САЩ и Лондон да изтрие от лицето на земята и превърне в радиоактивна пепел.

127

Анонимен

преди 6 години

Ако предателите работиха в България .. Брутния Вътрешен продукт щеше да бъде двойно по-голям.. От предателите губим 50-60милиарда..

126

ot belgiq

преди 6 години

nezemna oligofreniq i zavist tegne nad Bulgarskite zemi