141

П.Петров

преди 6 години

"Татко обеща да ми купи колело ... ама друг път"Без подмяна на линиите, изправяне на трасето и намаляване на гарите(превключванията на линиите, а не само спиранията) скоростта не може да се вдигне!Следователно иде реч само за "усвояването" на едни пари с високопарни обещания!

140

сиайна

преди 6 години

БРАВОООО! А ВЛАКА СОФИЯ- ПЕРНИК който пътува 20 километра за 80 минути?

139

Анонимен

преди 6 години

Добре са 6 вагона. Влаковете трябва да са по-чести. Може второкласните вагони да са двуетажни. Така за същия обем на 6 вагонна мотриса ще се равняват на 10 вагонна.

138

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

малко са вагоните 6 вагона .една 1 класа 1 ресторант остават 4 вагона от софия -пловдив -бургас.вагоните няма дс стигнат поне още 2 вагона ще е нормално.това които го измислил 4 вагона сигурен съм че той не пътува с влак

137

Бръчков

преди 6 години

Това ако стане ще е добре , да не се друсаме по скапаната неравна магистрала , само че ще е факт около 10 тият мандат на Тиквеника ...

136

Пътешественик

преди 6 години

Обичам да пътувам с влак, но в страна ни не го правя от години, по обясними причини. Ще е чудесно да стане факт това чудо, но някак не вярвам, докато не го видя. БДЖ толкова е задлъжняла като компания през годините, че оправия няма. Дано да се намери решение за този толкова романтичен, приятен, удобен (разходки, барче, тоалетни), евтин (по принцип) и изпълнен с приятни гледки транспорт! :)

135

Анонимен

преди 6 години

А влакът София- Варна кога?

134

ha

преди 6 години

До БългаринНяма да стане пич, чакам вече 20 години. То може и 300 км/ч да може да вдига влака, но жп линията като не става... Пак едни пари да се приберат. Засега лесния вариант да не се мъчиш е самолета софия-варна/бургас.

133

То края идва

преди 6 години

За 3-4 месеца и немците не могат да го построят :) А и кака Гина купи ЧЕЗ, не се знае дали ще има ток да пътува тоз трен!

132

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не е във влаковете. Комисионните ще се усвоят това е ясно.Необходимо е цялостна подмяна на остарелия железен път.

131

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 230 Бъди спокоен. Пак ще го изберем.

130

позитано 20

преди 6 години

Борисов си е Борисов. Любимец на народа. И Корделка е влюбена в него.И си казва : Ех да можех като него..., държавник.

129

Анонимен

преди 6 години

Може ... ако не се запали...

128

Българин

преди 6 години

Ставам редовен клиент на БДЖ, ако ми осигурят линия до Бургас за 3 часа и до Варна за 5 часа. Шофирането по нашите пътища ме натоварва, а във Варна пристигам все едно съм копал цял ден. Зарязвам колата в София и взимам такава под наем в Бургас/Варна.Колкото по-бързо стане, толкова по-добре!

127

dedi

преди 6 години

Чета и не вярвам на очите си.Това го писаха през 90- те години, когато купиха супер изгодно нови/на старо/ вагони и локомотиви. После се оказа че не пасвали на нашите релси, та трасетата се ремонтираха.Сега пак ще има супер изгодна покупка / само с 5 г. гаранция за влак/.Да се смееш ли или да плачеш - това е въпроса.От Европа летим за 2 часа до София, а от там 7 часа до морето.Дано, когато новите плановете се реализират да са останали живи хората, които помнят обещаното.

126

Алекс

преди 6 години

Това го слушаме от първият мандат. Китайци, Дубайци. Всички искат да инвестират в БДЖ, но не го правели защото не знаели за собственият си интерес. Трагедия

125

Тиква 3

преди 6 години

Кат ви цъфнат налъмите ,ще стане !

124

дъртий

преди 6 години

ха-ха това днешния виц ли е?

123

Доц. д-р Чоко Боков

преди 6 години

Мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, прочела една *** книга, и то, до средата, продължава да се гаври с материала, най-малоумния и търпелив скот в галактиката. Това дава отговор на всички въпроси, свързани с територията. Гласувайте за "*** човек 4", има още за грабене и онождане. Приятен ден.

122

Жоро

преди 6 години

абсурд! от некадърници и крадци няма какво да очакваме освен калпави релси и кражби :-)