26

Анонимен

преди 6 години

По-интересното е че малтретираната е избрала ама точно нпо с недвусмисленото име *** АЛТЕРНАТИВИ! Намирисва на реклама на джендърските нпо-та!

25

Анонимен

преди 6 години

И не се е обърнала към първоначално към полицията или социалните, ами отишла в *** алтернативи?! Я, моля ви се...

24

Dublin

преди 6 години

Az stignah tocno do ...fondacia "Dzender aNNal...normativi" I begom v komentarite...Ne Na Istanbulskia parcal...vsickite NPO-ta v registur Kato cuzdestranni agenti...Zabrana za durzavno finansirane...da si tursiat clenski vnos ot tretopolovite...

23

Анонимен

преди 6 години

Малтретирана жена, защитава я нпо с не какво да е име, а с име *** АЛТЕРНАТИВИ!!! Толкова ли не можете да вържете две и две!

22

L

преди 6 години

*** алтернативи????Измислена новина.

21

Анонимен

преди 6 години

Нацията ни опростява ,деградира ,перверзията става ежедневие нещо "нормално" ,на никой не му пука за нищо!!!!ПЪЛНА ЛУДНИЦА!!!

20

анти-джендър

преди 6 години

фондация за защита на жени от домашно насилие "*** алтернативи" Какво общо има защитата на жени, с *** алтернативите се чудя! Успяха да раздухат случай, дето да им обслужва интересите за пробутването на извратената конвенция! Само че номерата им няма да минат, имаме си достатъчно закони за такива случаи а и няколкото, дори и да има десетки подобни случаи са нищожни по важност, пред това да изпедерастим децата си!! Несъпоставими са двете неща!!! Няма да я бъде джендърската конвенция!

19

Анонимен

преди 6 години

Вероятно е комунист и от комунистическо потекло. Само те са такива жестоки изверги.

18

Аз

преди 6 години

Това на враг не бих направил!

17

Анонимен

преди 6 години

АКО БЯХМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЩЯХА ДА ГО КАСТРИРАТ ВЕДНАГА!!!

16

Анонимен

преди 6 години

каква *** алтернативите, този е за куршум алтернативити!

15

Анонимен

преди 6 години

Горката жена....Дано й помогнат!

14

Анонимен

преди 6 години

Странна новина. Мъж да не позволява на женаси да ходи на химио-терапия. (Не прочетох никъде мотивите за това)И още по-странно намирам името на фондация: "*** алтернативи".Нещо тая новина ми мирише на фабрикувана платена статия.

13

Ястреб Османлийски

преди 6 години

Цъ цъ цъ цъ ... немам думи, ей!! Какво става с хората в последно време не е за вярване! Как е възможно човек да стори такова нещо на друг човек, особено на половинката си?!

12

Анонимен

преди 6 години

Див балкански селянин

11

Кик

преди 6 години

Има промени в Семейния кодекс , които са в защита на малтретирани лица .Държавните институции , занимаващи се с тези проблеми , къде сте ? Или след като няма убийство , означава , че няма проблем ?

10

Професор

преди 6 години

Това си е негова жена. Какво ни интересуват нас някакви семейни свади? Щом я бие значи я обича. Дайте нещо за Генерал Борисов за магистралите и санирането да коментираме като хората.

9

Анонимен

преди 6 години

До До 6,9Де само аз да не оставя поколение, гнило, прокажено племе. Е, бежанците ще ви оправят скоро.

8

Анонимен

преди 6 години

Второ, правим се на по католици от папата, само и само да му проституираме.Трето, меним си дори "славната" история, за да му угодим повече. Помните ли, "като бяхме с немците бяхме българи, като бяхме с руснаците, бяхме славяни"?Четвърто, когато този модел накрая рухне за кой ли път, естествено виновни са ни всички други, но не и ние самите. Бай *** е велик, умен, съвършен, най-красив, втори по интелигентсност, по 5 на нож, на N морета...

7

Анонимен

преди 6 години

От малки ни захранват с патриотизъм към този прокжен народ. Като си малък и глупав, лъжеш се.Но порастваш и виждаш, че всичко е било фалш.Виждаш, че просто сме едни генетични роби, дребни мошеници, и цялта ни "велика" история може да се сведе само до:"степни фашкии с конски опашки се слели със славянска сволч".Първо, като малки деца, търсим поредният си господар и на кого да станем хрантутници, поради мързела си, дребнодушието ни и използвачеството ни.