148

ИхТамНет

преди 6 години

Днеска силни вилни в коментарите ама утре като дойде новината за томахавките ще овесите носовете и ще почнете ама их там нет...

147

Анонимен

преди 6 години

Западняците и терористите тоя път ще ядат голям бой, Сирия не е Либия.

146

Анонимен

преди 6 години

Мачкай утайките. #pentagonaonfire

145

Анонимен

преди 6 години

Путин каза, че локален конфликт няма, а всяко нападение ще бъде третирано като пълномащабна война. Лошо ни се пише. Купете си храна и вода за 10 дни, както посъветваха германците.

144

Паси

преди 6 години

С. Паси не му пука, той си прави оргиите и си живее живота.Каква разлика между баща и син.Бащата Ицхак, колос във философията, що народ е излязъл от катедрата му.Синът му, айде да не казвам какво, дори не е прашинка на нокътя му, абсолютно нищо#жество. Какви неща лоши съм чувал от първа ръка за Соломон, срам ме е да го коментирам.Бащата велик, синът предател - кофти човек е Соломон.

143

Анонимен

преди 6 години

Янките са като зелените африкански скакалци..................след тях трева не никне............само войни и хаос!!!

142

Анонимен

преди 6 години

Соломон Паси кога ще го видим в затвора???

141

Анонимен

преди 6 години

Пуиин дали е вдигнал войските в бойна готовност? Аз бих го сторил. Кравите разбират само от здрав ритник.

140

Анонимен

преди 6 години

Пуиин дали е вдигнал войските в бойна готовност? Аз бих го сторил. Кравите разбират само от здрав ритник.

139

Анонимен

преди 6 години

няма да направят нищо , могат само ракети да пускат но пехотата им за нищо не става , ако руснаците се намесят за два дена до седмица войниците им ще напуснат армията , краварите никога не воюват а ползват други да го правят за тях , тяхното обучение се прави на плеистеишани а руския войник се обучава на полеви условия , разликата е огромна , а за ръкопашен бой просто няма да говоря

138

Анонимен

преди 6 години

По-добре без световно по футбол, отколкото голяма война и терористи и атентати в Европа!

137

Анонимен

преди 6 години

И аз се чудя на търпението на Путин.................западните държави прекалиха, станаха арогантни и нагли............все Русия и Путин виновни за всичко!!!САЩ и Англия нямат работа в Сирия.Освен да крадат нефт и газ!Сирия е в обсега на интересите на Русия и Иран. Добре че са руснаците, те си знаят работата в Сирия!

136

Фен

преди 6 години

Абе едно е ясно, че тази година няма да има световно в Русия. Ще направят всичко възможно дори с локален военен конфликт само и само да ни провалят футболния спектакъл, защото краварите не я умеят тази игра.

135

Ако

преди 6 години

Сега като си помисля, че никога не сме били толкова близо до война от "Карибската криза" 1962. Но тогава в лицето на Кенеди САЩ имаха разумен президент, който оттегли ракетите от Турция. И Русия също.Живее ми се. Искам къща в гората - малка. Да чувам птиците, да виждам звездите и да се радвам на живота.Да изпратим Паси да защитава атлантическите ценности, ако може на Южния полюс.Там всички НАТОВци да си дрънкат на оръжия и да си се троват с БОВ.Не искам да съм заложник на глупостта.

134

Ако

преди 6 години

То в историята няма ако, но ако бях на мястото на Владимир нямаше да издържа.Информационна, икономическа, дипломатическа, военна до границите на Русия. *** война се води срещу Русия и Арабския свят.Винаги съм харесвал Запада, но този път прекалиха.Не може да жертваш деца, жени, старци - само и само да оплюеш Русия.Вижте как Русия преди месец предупреди за хим атаки и се случиха.БГ трябва да бяга от НАТО.Проклет да е Паси!Поне да ни бяха питалиСветът има огромен късмет с Владимир Путин

133

Анонимен

преди 6 години

Само бой по терористите в Сирия и техните западни инструктори и съветници!!!

132

Анонимен

преди 6 години

До146Бягай бързо да се скриеш в мазето. Мен не ме мисли. Докато синчетата и дъщерите на любимите ти азиатци са на запад нито една ядрена ракета няма да полети насам.

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 140е, той може и да се е скрил, ама ти няма къде да се скриеш, защото доньо удари ли руските летища в сирия-това ще е 3-та световна и просто над бг,румъния и полша ще бъдат сваляни както руските ядрени ракети летящи към ес, така и тези на ес-летящи към русия - просто бившия т.н. източен блок ще бъдем буферът между великите сили. така че радвай се още малко на русофобството си, щото може и от братска натовска ядрена бомба да си умреш, ама ще ти е кеф, че си е наша-натовска.

130

Анонимен

преди 6 години

Най-вече бунтовниците сами ще помогнат зо пълното унищожение на родината си, също като нас и украинците заради тия пусти долари.

129

ognyanz

преди 6 години

Ястребите във Вашингтон му сложиха чатала на врата на Тръмп и той вече няма избор. Беше елементарно да се доставят боеприпаси с хлор на джихадистите, а тези главорези нямат морални задръжки да ги използват. И ето, главният резултат е постигнат: изтеглянето от Сирия, което обмисляше Тръмп вече няма да го бъде. Ще бъде добре, ако всичко се размине без глобален конфликт.