69

Анонимен

преди 6 години

В мутренска държава за престъпници и милиционери се дават най-много пари.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен66 о те и стероиди вземат в затворите?------------------------------------Ако не вярваш виж им снимките във фейсбук. Междувпрочем имат си масово таблети и смартфони. В затвора всичко се внася отвън, а това което е по документи се краде

67

Кик

преди 6 години

България - държава. на алкохолния туризъм и абсурдите.Жалко за хубавата ни Родина.

66

Анонимен

преди 6 години

Тия 1000лв на затворник ги има изписани само на хартия. Реално перилни препарати, храна и тн всичко отива по магазинната мрежа на приятелите на шефовете на затворите. Реално тези които пазят престъпниците са още по-големи престъпници. Цацка макята на нацията да направи една реална проверка какво става, ама реална проверка. До затворник, ако стигат 100лв на месец аз ще си запаля купената шоферска книжка бе

65

Анонимен

преди 6 години

Значи за пенсионер държавата дава 200 лева на месец, а за бандит в затвора - 1000 лева на месец!

64

Анонимен

преди 6 години

Пълна ревизия на тези затвори бе. На бас, че 90% от бюджета се краде. Повечето затворници получават храна отвън, дрехи също, за наркотици и стероиди да не споменавам :D Та въпросът ми е как изчислиха космическата цена от 1000лв на затворник на месец !?

63

Анонимен

преди 6 години

1000лв на месец за затворник !!!! Затворници колко вода могат да изхарчат след като ходят и по малка и по голяма нужда в кофа без да излизат от килиите ? Ами храна !! официално 2лв на храноден. 1000лв Е НЕВЪЗМОЖНА ЦЕНА за издръжка на затворник.КЪДЕ СА ПАРИТЕ !!!!!

62

Анонимен

преди 6 години

Поредната българска работа

61

Анонимен

преди 6 години

Затворника. Струва 1 000лв НО той заработва пройзводство над 10 000 за месец с възнаграждение около 300лв. На месец.И не е ясно как ще му е здраветоДо като пазача работи в пасивно състояние и търси нещо отгоре. ТО е бонус

60

Rado

преди 6 години

+300лв данъци и държавата дава 1100 за надзирател...

59

До Затворник

преди 6 години

Що наби любовника бе. Женати е виновна. ТОй само топнал

58

до Петър гръка

преди 6 години

Га краде, ти беше гот, ай ся яж шамари. Щял да се оплаква. Писнало ми е от такива като теб.

57

до Stefka

преди 6 години

Нима се съмняваш в ненормалните прояви в държавата ни ? Аномалиите са характерна черта в България , където сега всичко черно се назовава бяло. Без носталгия , съжалявам за Татовото време. Това сега не е живот.Ако не си съгласна упровергай ме.

56

Анонимен

преди 6 години

В тези разходи влиза и заплатата на надзирателя. Ако разходите за затворника скочат на 2000 лева, надзирателят ще взема повече.

55

Затворник

преди 6 години

Сбих се с любовника на жена ми, като я сварих на "калъп". Счупих му челюстта. Чл. 129 /средна телесна/ и чл. 325 /хулиганство/. Та ... за да не ме осъдят, трябваше да го черпя с водка ли нещо вместо да го пребия ?! Сори пичове, има едни полузабравени ценности като мъжко достойнство. Да бе, вие печелите. Вкарахте ме в затвора. Защо квичите, че ви струвам пари?

54

Анонимен

преди 6 години

вместо да удвояват бройката на надзирателите, да поставят двама снайперисти на покрива на сандвичи и бонус за свален беглец и да видиш хахах.

53

Анонимен

преди 6 години

че колко кучета се падат на едно стадо овце да кажем 100 броя едно две кучета и са достататъчни защото си гледат съвестно работата за която са ги наели не можеш да ги подкупиш просто права един паралел с надзиратилите които съвсем не са малко и няма нужда да се раздува щата просто трябва да си гледат съвестно работата а мотивацията според мен деиствително е да им увеличат заплатите

52

шматка

преди 6 години

До 36Има как но статията е некоректна.Не става дума само за преки разходи а за цялата организация на затворите.Има кръжоци курсове ......те също влизат в тази сума.Интесното е че никъде не пише какви пари прибират от работещите затворници.

51

Stefka

преди 6 години

До Е, няма такаваЕ ти вярваш ли на тези цифри?

50

Цецо

преди 6 години

Да си заработят тия пари, а не да се излежават по цял ден!!! Затворите ни ще светнат, ако ги подкарате да бачкат...