32

Анонимен

преди 6 години

Преццедателството на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ е пред пълен провал , и е тръгнал да търси и да обикаля за навъртане на километри ! От 80 % можеш да заблудиш само 10 % !

31

Бай Х

преди 6 години

А аз си мислех че когато има качествено образование и спазване върховенството на закона тогава има просперитет.

30

Той е докторант и

преди 6 години

Бойко пак пише история , щом той го казва така е.Цял народ му вярва , та няква икономика ли ще му се опъва.Утре УНСС ще се казва Боко слънцето , галения по главата.А ти *** народе ще блееш и мрънкаш но ти си го избра.ТИ

29

етнически турчин

преди 6 години

hahahahhahahahaahahahahahahahah

28

имигрант

преди 6 години

много интересно;б.б прати василев с парите от ктб в сърбия сега започнаха да ги узаконяват.но при сърбите лабаво нема ша дуат супата студена бате бойко и цецо пружинката. до 9коляно ще им търсят сметка.сърбите са сите националисти.

27

имигрант

преди 6 години

много интересно ние имигрираме от алчност/изказване на балончето/,пари за хора над 60год.не трябва да се инвестират/изказване на балончето/.доообре,б.б казва НАЙ-ВАЖНОТО от нашето претседателство са ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ????? ами кога НАЙ-ВАЖНОТО за б.б и герб ще са хората от НЕГОВАТА държава българия другарю б.б...217

26

ЛЪЖЕ

преди 6 години

Борисов лъже като стара ромка - в България има инфраструктура а няма Просперитет .Има само Крадци Олигарси .

25

Анонимен

преди 6 години

В тази "държава" е прекрасно да си мазен, нагъл и алчен престъпник. С малко късмет и повечко фалшификации може и премиер да станеш.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Да,добре.Затва предпочитат която и да е държава в Европа само не и България.Дали защото някъде в ЕС ще са навити за 300-400 евро месечно?

23

Анонимен

преди 6 години

Корупцията не пречи на фирмите. Пречи им ниската печалба и високата цена на труда. Ако някъде има висока печалба, никаква корупция не може да ги спре, сами ще искат корупция.

22

Брееей,

преди 6 години

Борисов много нахитря напоследък.Ще ни излезе през носовете. Нека мине европредседателството. Сега се е разгънал по всички фронтове и се мисли за велик. Оправи България,Турция,Балканите,ЕС. Ще скочи да оправи и света. Колко му е.Тарикатска работа.

21

Анонимен

преди 6 години

Фирмите не искат да идват в България защото се плащат от корупцията и фактът ,че международният имидж на вождът е сравним с карикатура.Просто Факт.Както е факт че водата е мокра.Тва е.Не се подиграват не обиждам никого.

20

Анонимен

преди 6 години

Ще потече тръбичката от интерконектора от Турски поток, ще напои жадните за газ диверсификатори. Ще дръпнем кабелче от АЕЦ Акую за ток. Ще построим всичко необходимо за просперитета на Турция и Гърция. Ний сме диверсификатори, реформатори и гинко-гербери.

19

Ба Джак

преди 6 години

Балканиада 2018

18

Me

преди 6 години

Не инфраструктура а правосъдие и свободна конкуренция искат чуждите фирми.Има ли ги, всичко ще е наред.Но с баце тиквун, прасчо и грухчо няма как това се получи в България.Долу Борисов, за да има шанс за просперитет.

17

АНТИ

преди 6 години

Де късмет? ... Де късмет?!с Тиквата - просперитет.На унгарците е бъдещето ново,щото пак избраха Орбан.

16

Анонимен

преди 6 години

Хей ,хора от провинциалните градове и селата.Ако си мислите ,че вие мизерувате а тук в София живеем супер доста се лъжете.Просто политиците хвърлят големите приказки.И тук е гадно.Пренаселено,има доста отпадъци.Единствените хубави места бяха парковете и градинките-стават все по-малко защото на тяхно място строят жилищни сгради.През деня улиците са задръстени от мръсни,грозни и мизерно изглеждащи автомобили.Нощно време по улиците скитат психари,алкохолици,poми и бежанци.И тук не е добре.

15

от морето

преди 6 години

Инфраструктурата която се изгражда е с много съмнително качество. Кварталът ни е разкопан и това го приемаме, но нови тротоари, още непуснати в експлоатация вече са на вълни и с разместени плочи. Който ги приема ще е в голяма дилема! На много други места градът също е разкопан и се "гради" бързо-бързо с подобно качество. За пътищата е горе долу същата работа. Става дума за Варна-целият град е в кал и дупки и пясък/бетон. Дано да съм в грешка и хората да са спазвали всичко нужно!!

14

Анонимен

преди 6 години

Боце, всичко ни заобикаля, ква инфраструктура? И каручки са ни много

13

АНТИ

преди 6 години

Да, затворите са препълнени, щото крадците тук са безбрежно море.Но ... затвори никой от големците не строи, щото вътре може да влезе той и хората му.Тъй като НЯМА да дойде военен режим, тъй като няма да върнат смъртното наказание,остава да се строят затвори.България плаче за справедливост.