71

Анонимен

преди 6 години

До пехотинец: ей селски ***, ходи си намери нормална работа, а не да седиш на трохите дето ти подхвърлян някоя организаяция като отворено общество или хелзинския комитет да ръсиш тъ-по-тии тука.

70

Анонимен

преди 6 години

Пехотинец, какво си пил бе?

69

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, все по-малко ракети стигат до целта. От 50 на Тръмп стигнаха само 23 и то не умериха нито един самолет нито разрушиха пистата . Останалите изпадаха само от РЕБ смущения. Тука от 8 само 3 стигнаха. Вече и израелските самолети не смеят да пресекат границата ами стрелят от друга държава и бягат.Бавно но сигурно Сирия завоюва суверинитета си и загражда разградения двор.

68

пехотинец

преди 6 години

Путин, Асад и Хасан Рухани са отговорни за нечуваният по своята жестокост геноцид над Сирийския народ. Кървавите диктатори завинаги ще останат в историята с безчовечното животинско изтребление на жени, деца и беззащитно цивилно население в обгазените Сирийски градове. Пол Пот изглежда вече като нормален в сравнение с варварщината на тримата диктатори. Светът ще запомни това завинаги.

67

Анонимен

преди 6 години

Ако беше гола вода нямаше да свалят американски Ф-22 над Сирия със съара съветска система С-200. Сигурно не знаеш защо американците спряха да летят над сирия с Раптърите. Ми на един му се случи случка преди месец и половина някъде. Така и не стана ясно какво се случи с пилота. Останалите Ф-22 се завърнали в базата Инджирлик oпикани.

66

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ случая са били изстреляни противоракети с малък обхват и ниска цена от стари системи. И въпреки това успеваемостта е 5 от 8.а в случая успеваемостта е НУЛА, както и във всички други случаи с израелски самолети. Руската техника е гол вода и кал по гърба. Чат-пат клипчета, да блеят *** :)

65

Анонимен

преди 6 години

Браво на Израел ! Какво правят Ирански сили на летище в Сирия при гражданска война ? Мерси отговор не искам. Мачкайте приматитее братя.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен68, а като се разруши ЕС Русия на кой ще продава газ за да съществува..ха.ха

63

Ердоган

преди 6 години

само си дадох парите за С 400. Руското ПВО и 5 копейки не струва.

62

Анонимен

преди 6 години

Турция няма капацитет да подпали трета световна. Евреите също. Но за сметка на това някой усилено руши ЕС. Както разруши СССР. Кой ли е тоя някой? Не мога да се сетя нещо. А той ЕС заслужава да бъде разрушен. Моралните му устои са такива, че ядрени бомби трябва да падат там.

61

Анонимен

преди 6 години

Иранските ислямисти как дойдоха на власт, някой помни ли? А как сирийските ислямисти засилиха позициите си, някой помни ли? Аз помня. Някакви цветни революции имаше, пролети разни... Някакви правителства бяха свалян и отнякакви външни сили... В Египет от къде дойде проблема с ислямистите? Айде по - малко пропаганда и повече история и исторически реализъм.

60

Дедо Фекалко

преди 6 години

Третата световна ще я подпалят евреи и турци!!!

59

Анонимен

преди 6 години

С 400 ще бъдат изстреляни само срещу заслужаващи си цели, понеже не са евтини. Като Ф22 или Ф35 или мощни ракети. В случая са били изстреляни противоракети с малък обхват и ниска цена от стари системи. И въпреки това успеваемостта е 5 от 8. Без руснаците да се включат. Дори самолет не са вдигнали във въздуха. В момента, в който решат, руснаците могат да затворят въздушното пространство над Сирия, части от Израел, Йордан, Ирак, Турция, Кипър и източно Средиземно море. И никой не може да ги спре.

58

да

преди 6 години

Сега българските русофили ще почнат да оплакват иранските ислямисти.Да,русофилите им се къса сърцето когато някой удари мюсулманските държави-Ирак,Сирия,Либия,или ислямистите от хизбула и хамас.Да,русофила много милее за исляма и мрази всичко западно,християнско и еврейско.

57

Факт

преди 6 години

До Това е!САЩ само по себе си не са Проблемът на Света ,а техните Господари от Израел.Там е мозъкът на Световното Зло!Само че премахването или поне озаптяването му не са по силите на човечеството...Остава да се надяваме,че техният Господ сам ще ги вразуми,след като им се видя малко да са Богоизбрани и решиха сами да се правят на Богове!

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Да мисли, ама хубаво да мисли. При предната атака Израел загуби един F-16. На 5.04 в Невада се разби F-16, пилотът загина. А беше машина от някакво авиационно крило за въздушна акробатка с елитен пилот. Но тук тези неща няма да ги намерите! Тук пишат по няколко "мат'ряла" за разбили се в свирепите северни условия руски хеликоптери, каращи миньори в Шпицберген или "нефтяници" в Тикси. Което предизвиква щастлив хиенски кикот у русофобската ***! Работят за клиентите!

55

Анонимен

преди 6 години

Израел трябва да държи арабите в шах иначе още по-лошо. Путин може само да пасува - нали е миротворец !

54

Това е!

преди 6 години

Докато съществуват САЩ и Израел мир на Земята няма да има!

53

А бе

преди 6 години

До АнонименНе знам каква точно е връзката Израел-ИД,обаче ВИНАГИ при израелски удар ИД минава в настъпление-местно или по-голямо.Хич не ми прилича на съвпадение!Впрочем,има още едно интересно нещо-във времето на разцвета на ИД и масовите им екзекуции,в израелските клиники имаше бум на трансплантации...Изглежда доста добре-пресен донорски материал,на близко разстояние,ниски цени и възможност за работа по заявка!

52

Анонимен

преди 6 години

"ами американските бомби и самолети и тях не могат да спрат..ха.ха нашата натовска армия трябва да се замисли за това да си купи Ф16"Мани ги тия Ф-16, дай да вземем някой невидим стелт, тях никой не може да ги спре. Питай сърбите.