7

по-добре мароканци

преди 6 години

отколкото български русофили полезни....... !

6

Циник

преди 6 години

Из книгата на американския стратег Робърт Б.Паркър "Новата карта на Пентагона"Глава - Теория за 4те потока: "....трябва да се осигури константен приток на имигранти от Азия и Африка за Еропа - с цел създаване на нова paса - с тъмен тен, и максимално IQ9Ü...достатъчно разумна , да работи квалифицирана работа - но недостатъчно - да разбира какво и се случва!" Любимо четиво на Доналд Ръмсфелд - издадена през 2000г.

5

предлажам

преди 6 години

Да приемаме повече такива емигранти , а българските русофилски ***.и. да ги интернираме в Русия ! / ******* дето пишат ,че децата в Сирия нарочно били дрогирани за да изглеждат като жертви от химическата атака ,която пък била скалъпена и фалшива с цел да се злепостави Русия /

4

Анонимен

преди 6 години

Албанците (Илири) са си Европейци открай време.Виж, за опънатите очи от северна азия не знам....

3

Техния план

преди 6 години

Върхушката отново иска да строи интернационален комунизъм. Обаче понеже бялото население на Европа не иска комунизъм и се противопоставя, затова върхушката започна да си внася черен и лесно подкупен електорат от страните от третия свят. Тези "бежанци" след време ще докарат на власт новите комунисти. Като дойдат в Европа те стават зависими от социалната система и започват да се размножават със бързи темпове. Само след едно поколение вече ще са мнозинство.

2

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

как изглежда статистиката спрямо одобрените молби за руско гражданство, като бройка и етническа принадлежност?

1

по-добре те

преди 6 години

да дойдат отколкото такива като онзи ке.леш от този сайт дето се изряза ,че децата в Сирия нарочно били дрогирани за да изглеждат като жертви !