40

Анонимен

преди 6 години

По-долу: ''Фактът, че Борисов е мразен от комунистите ...''Това, че един комунист мрази друг комунист, явно е новост само за автора на горното ''прозрение'' - историята познава безброй примери, най-известните: Трайчо Костов, Тито, Троцки с/у Йосиф Висарионович..ББ, при всичките си напъни да се представи за ''десен'', няма как да скрие червения си ''хастар''...

39

Анонимен

преди 6 години

Орбанчо е лефтист, който се прави на десен, завършил е със стипендия от Отворено общество на Сорос. Прави се, че е срещу него за емигрантите, но му играе по свирката по всички финансови въпроси, а и всичките холдинги и брокери на Сорос се ползват с пълното уважение на държавата. Как така правиш рекламни плакати срещу Сорос, а финансираш собствената си партия със средства иу дарения от компании на Сорос с шефове които са постваени лица ?

38

Анонимен

преди 6 години

Боже мили, Орбан бил комунист.Абе фуражки гереберастки, пребоядисани комунисти,я намерете и прочетете биографията на Орбан.Тя е истинска, за разлика от скалъпуната на ПР-ките на ГЕРБ, биография на Борисов.

37

До 38

преди 6 години

Факт е че Борисов е бивш заклет комунист от тези които магически се превърнаха в евроатлантици! Бягай от такива. Хора които се въртят от където духне вятъра. Така както в БСП няма нито един социалист и са продажници без идеали, в ДПС е пълно с българи, знаейки че партията им работи за Турция, така както при патриотите има всичко друго, но не и патриоти, така в купулата на ГЕРБ са бивши членове на БКП които тогава са се кланяли и подмазвали на тогавашната власт. Сега просто смениха господаря.

36

Анонимен

преди 6 години

Фактът, че Борисов е мразен от комунистите показва, че действа правилно. Иначе те нямаше да плащат на *** в този сайт постоянно да публикуват платени постове срещу него.

35

Анонимен

преди 6 години

Има план за заселването на 9 млн евреи в Унгария, Полша, Украина и Чехия. Не си мислете, че Орбан е някакъв спасител на Европа. Той играе другата страна на монетата и затова не пуска мюсюлмани там, за да е чисто за господарите му. Ако ви изглежда, че има конфронтация между него и Сорос - не е случайно. Защо въпреки отказите му да приема бежанци, ЕК не го санкционира? И това не е случайно. Белите младежи, подкрепящи го всъщност биват използвани като пешки в една многоизмерна геополитическа игра.

34

До 33

преди 6 години

Извинете , на коя поредна "доза" сте? България невърви напред от такива дрогиранти

33

Берлин

преди 6 години

Какъв мазен кoмуняга. Апаратчик от времето на Янош Кадар. И унгарците нема да се оправат.

32

Анонимен

преди 6 години

Не сравнявайте Бойко Борисов с Виктор Орбан. Вторият ще свърши като Ердоган, путин, Кадафи, Асад, Садам и Мадуро, а г-н Борисов ще остане в историята като един от най великите премиери на България, успял частично да изгони руските поробители и техните протежета от страната ни.

31

Анонимен

преди 6 години

Виктор Орбан поне е мъж, а не мишка като Тиквата.

30

Циник до 27

преди 6 години

Цитат: "Внуците на комунистите (социалистите) стреляха с гумени куршуми срещу внуците на революционерите от 1956 (създадената от Орбан опозиция)."Ти неук русофилски *** - срещу кого беше революцията през 56??? Когато танковете мачкаха унгарци по улиците на Будапеща???

29

Анонимен

преди 6 години

До номер 26Пий си хапчетата.... разБойко пусна "бежанците" в България, изгони нас младите и изтегли повече заеми от всички преди него взети заедно. Пий си хапчетата!!!

28

Анонимен

преди 6 години

И тук преизбират постоянно един, само че той никога не е казал "България над всичко" тук се говори за евроценности, Брюксел, НАТО, Русия, и ако остане мъничко време и то на 3 март, разбира се внимавайки да не обидим Турция, може някой политик или премиера да споменат България в речите си. Много рядко и много набързо. А пък думите "Национални интереси" или "Интересите на България" това вече е нечувано тук! В това ги разбирам. Те не го казват защото реално те не работят за интересите на страната

27

1

преди 6 години

До Бойко Борисов,та той е комунист,комунист,от комунист,власт не отнема,а колкото до орешарски,платените ,от комуниста,красиви и ентелегентни,протестори свалиха от власт Орешарски,дупетатите,от герб-комунисти,начело с банкянския,цяла година,не влизаха в Народното Събрание,разбра ли ме гербер-комунисте,за нищо не става пожарникаря-комунист.

26

Анонимен

преди 6 години

Унгария са добре, защото винаги са се държали за Русия!И в столицата си Букурещ са много подготвени за разлика от нашите коти държат за западните ***.

25

Бойко Борисов

преди 6 години

Бойко Борисов е българският Виктор Орбан. Той реформира държавата напълно като отне властта на комунистическите престъпници и така България дръпна нагоре.Дори само изгонването на Орешарски, който занули страната през 2014 г. от Борисов го прави държавник от ранга на Стамболов за България.Успех и здраве на Бойко Борисов да работи все така за българите!

24

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС.БГ - изглупяват и центъра са самите те!

23

1

преди 6 години

До TIR,като гласуваш ,за него все едно гласуваш за тиквата-комунист.

22

TIR

преди 6 години

Ако можех и аз бих гласувал за Орбан!

21

Родината над всичко!

преди 6 години

Подкрепа на градивните личности.Съхраняване на традиционната ценностна система и спецификата на нацията.Защита на националните интереси.Това е държавник!Вива Орбан!Дай Боже и ние да дочакаме такъв водач!