7

Анонимен

преди 6 години

До 5,6 Енгелс Уважавай религиозните чувства на хората и не обиждай най-светлия празник за православните християни.Малко ли са ти другите дни в годината през които ръсиш комунистическа пропаганда?

6

Анонимен

преди 6 години

До 5 Енгелс По името ти личи ,че си от атеистичната вяра-комунистическа.

5

Енгелс

преди 6 години

"Смята се, че Възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род". Туй за пръв път го чувам и не знам кой го смята :))Най-великото събитие в историята на човечеството е раждането на Карл Маркс - от него започва същинското развитие на науката и напредъкът на човечеството!

4

Енгелс

преди 6 години

Яйцата нямат нищо общо с кръвта на Исусу Христос, а са символ на идващата пролет. В Англия пък имат някакъв великденски заек - чудя се него как са го удурдисали с Исус Христос? :) С други думи - Великден не е религиозен празник и няма нищо общо с Христос. Църквата е преиначила нещата и се е натрапила на тоз хубав празник.

3

бай Тъпчо

преди 6 години

Ееее хайде Христос воскресе! Ама вижте как ще отговорите де, щото не са казва Воистина воскресе а Воистину воскресе...Туй да го знаят младите де, инак сутринта по битивито една кокона поздрави с честито рождество христово...била водеща, викат, ама какво води- овце ли, крави ли, никой не казва - абе Жени Мирчева ли, Марчева ли беше, ама то е тъй бе, кога езика изпреварва акъла тъй са получава

2

стефчо

преди 6 години

По всичко личи че Бога са парите в наше време. Защо дебелите мазни "духовници"тънят в лукс? Защо умират от тежки болести толкова малки деца и млади хора? Защо всчки карливи и корумпирани бандити живеят прекрасно и дежата им учат в чужди колежи и стават щастливи богаташи? Народе ,народе.....ти си вервай в господ

1

Анонимен

преди 6 години

Сега църквата се нагуши с пари от миряните, ще има поповете да харчат за луксозни имоти и автомобили.