8

Анонимен

преди 6 години

Всички знаят, че психично болните имат "ДАРБА" да виждат скрити неща, които никой друг не вижда и не знае.ТОЛКОВА ЗА "Истината"

7

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон сега е при баш демократката обърнилопата Меркел. Тя ще го спаси...

6

Анонимен

преди 6 години

До 5Извиняваме се . Целият свят не знае ..само ти знаеш , кой е финансирал тоя популист. Каква шпионска иформация само. Явно вечер си, като Батман. Не е казвай тази информация на испанските властти ..некаа седат в тъмнина :))) хаха

5

Истината

преди 6 години

Да напомним,на многознайковците тука,че не Русия подкрепя сепаратизма на Каталуния.Русия е в много добри отношения с централното правителство!Мераците на Пучдемоновците са подкрепени от Израел,даже централната му банка бе изявила готовност да поеме финансите на Каталуния.Добро отмъщение към Испания,500 години след изгонването на евреите от там!Знаем колко злобни и отмъстителни са Богоизбраните!

4

Анонимен

преди 6 години

Няма какво Пучдемон да се връща в Белгия. Да си взема чамаданите и да отива в истинската си родина Русия при работодателите си. Там му е мястото. Там е мястото и на българските русофили. Много добре ще си общуват с Пучдемон в родината на истинската свобода и демокрация Русия.

3

Анонимен

преди 6 години

Демокрация не е = СепаратизъмМоля да не правите демагогия и манипулация. Утре и Кърджали ли ще гласуват демократично ? Я стига . Това са граници на държава и всеки, който не му харесва е свободен да си замине - това е демокрация. Другото е война.

2

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон е политически хитрец. Той иска Република Каталуния да се появи на картата БЕЗ да гръмне пушка.Това АКО стане ТО автономия Войводина/ В Сърбия/ е преди него и тя ще желае. А после може и автономия да пойска и някой кмет от Северозападна.Всичко това е да се намери пряк път до еврото от Брюксел

1

Професор

преди 6 години

Пуч Демона да каже това на Путин. Все пак е човек на Путин и се опитва да разруши Европейския съюз. *** за Пучдемон, два за Путин.