47

Аферата Скрипал

преди 6 години

Отврате*н съм от британските управляващи - Мей и Джонсън.Демокрацията умря, действията на британското правителство бяха последния пирон в ковчега на демокрацията.Лошото е, че утре полудял политик може да обвини БГ в подобно действие, и няма кой да ни защити. Защото сами извоювахме робството си в НАТО, без да ни питат. За пореден път Британия си позволи агресивна информационна война - Ирак, Либия, Сирия, Сърбия.23 държави отвориха кутията на Пандора.Без грам доказателства.Утре може да сме ние

46

ТЕРЕЗКЕ

преди 6 години

СМЕНИ БЕЛОТО ***--ИЗКУКА ВЕЧЕ....ДАЙ ОТ НОВОТО И НА МАКАРОНИ....

45

Анонимен_777

преди 6 години

Мелодраматичните напъни из невероятната пиеса ''Скрипал'' продължават дами и господа... Българите се оказаха по-критични ''зрители'' от множество други...! Но изненадите са гарантирани...: мистериозни обастоятелства, обрати...и трудно-смилаеми противоречия... Но трябва да призная... за набързо нахвърлен сценарии - има добра доза сЪспенс ...!

44

Анонимен_777

преди 6 години

До Анонимен No. 40:Извинявай ама така си се разпенявил... хич не даваш вид на ''нормално мислещ човек'', по-скоро на ярък представител на ''психо_дясното''... Успокай топката приятел и се конкретизирай, дай някакви факти, изложи теза или замълчи... Безпочвени обвинения не иска никой, както относно случая 'Скрипал' , така и в медииното пространство ! Иначе си дефиниШън на ***... ?!

43

аз

преди 6 години

До Hafen die WahrheitТи май не можеш да спиш.опитай да изкараш пари по честен начин.

42

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Щом руснаците толкова много настояват Виктория да се види с Юлия, значи първата така са я "шамаросали", че е готова на всичко само да не я самоубият и нея! Още повече, че Юлия ако искаше да се видят щяха да се видят.. Телефонният разговор между двете е бил изманипулиран - това е гаранция!!

41

ЦРУ

преди 6 години

НЕ пускайте никакви руснаци до Скрипалови ! Гледали сме КРЪСТНИКА - знаем за какво се връщат !

40

Анонимен

преди 6 години

Според мен английските власти имат основание да отказват виза, понеже се опасяват руските тайни служби да не са въздействали върху братовчедката на Юлия, в опит да накарат Юлия да промени показанията си. Русия многократно е показвала колко манипулативни и силови могат да са действията на тайните й служби. Но все пак Англия ще трябва да даде думата на двамата руснаци и да представи солидни доказателства за руско участие в отравянето, иначе ще се провали с гръм и трясък. Абсурд е англичаните да тровят Скрипал. 100%са жертви на руснак, но поводът е бил имотни претенции а не агентурната дейност на

39

Анонимен

преди 6 години

Отвратите.лна ***.кинска смрад се е разнесла из форума. Колкото повече размазвате вонящата си с.мрад нещастни ***.вски ***, толкова повече на нормалните и мислещи хора ще ви презират. Пошщи на фиг....

38

Анонимен

преди 6 години

Има един факт които буди недоумение!Защо досега британците не показаха кадри или поне снимки на отровените Скрипалови!!!Твърде вероятно е те ,да не са натровени,даже да не са в Англия!Както се вижда ,те ще "оздравеят "и чак тогава ще бъдат показани!

37

Анонимен

преди 6 години

Нашият Цвъки Цвъков - 6така, няма ли да се изкаже пак? Дайте му милрофон да каже нещо пак по темата

36

Анонимен

преди 6 години

Е що са и отказали, ясно е, защото чичо и не е в болница а в някоя вила с джакузита вече месец, от как го отровиха тея лоши гадни Руснаци.

35

Анонимен

преди 6 години

Британците се страхуват от това безобидно момиче - Виктория Скрипал. Страхуват се, ако това с телефонния разговор е измама. Може би всички трябваше да пляскаме с ръце като ни казаха, че Юлия е жива. Да, ама първо да я видим наистина жива. Страхуват се, ако е жива, от разговора с братовчедка и. Сценариите им се пукат като сапунени балони. И сега ако Юлия каже нещо недомислено и недорежисирано, какво ще стане? Ами ако по състоянието и се разбере, че е била упоена халюциногенни вещества?

34

Любопитен

преди 6 години

Защо аджеба пародиите на полицаи не са със защитно облекло?Нали на вратата беше най-голямата концентрация,ха-ха!?Жалки сте,БондОвци!

33

А бе

преди 6 години

Тия не само се ос*ират,но и размазват ла*йната за по-голям ефект.Англичаните винаги са били га*дни лицемери,но поне изпипваха мръсотиите си изтънко.Сега това го няма-пълна халтура,може би смятат,че всички са длъжни да им верват....

32

Анонимен

преди 6 години

Англетата вече изглеждат като банда клоуни, които упорито се опитват да убедят света, че не играят в цирк.

31

Анонимен

преди 6 години

Ако не покрива нужните изисквания, то не може ...

30

Анонимен

преди 6 години

Ааааа било имало проблем с визата й, ново 20 ахахахПодобни глупости изобщо не са проблем, все пак не идва на екскурзия, а идва да посети роднините си, които по британски твърдения едвам дишали. Май проблемът е, че ще ги види в доста добро здраве като за след "химическа атака", както стана ясно по-рано от телефонните й разговори с Юлия.

29

СЕДМОЦА НА СМЕХА

преди 6 години

Накъде СЕГА ЩЕ СЕ ИЗВЪРТИ'ЛЕЙДИ' да пръдне.Мисли си че колкото по силно го прави е по убедителна.Да ама не! Мирише все повече и повече!Накрая разярените пътници ще я отупат а пилота ше я свали от самолета.ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА?

28

Факт!

преди 6 години

До АнонименНяма значение къде са се оплели трябва мъст.Да се взриви самолетът на феновете им на Световното.Или в хотела да се поставят взривове!