25

Дедо гоше

преди 6 години

Карам днес кола из половин софия е не ми изглежда пуста ама хич ама нейсе весел велиден на вси

24

възрастен

преди 6 години

Какво работиш на село,това е проблема.Как си изкарваш прехраната?Нали всички от това се оплакват.Дай им акъл,да не се натискат към тая пуста София.Но май всеки предпочита да е ватман,шофьор в градсия транспорт,сервитьор или,,общак"но да не е като теб на село.Още от 70те почнаха да се обезлюдяват селата,и сега само пенсионери си купуват къщи на безценица.Така че твойта хвалба трудно ще хване ,,дикиш"

23

Либералист

преди 6 години

Не мога да разбера какво е вечното извинение на провинцията - никой не идва да инвестира ... ами да не би в София да има някакви облекчения за това ... да не би в София да не се плащат НАЙ-ВИСОКИТЕ данъци и такси и т.н. ... но НИКОЙ да няма да дойде при хора от друга епоха! Жалко ми е само за високо интелигентните хорица из България, където трябва да се съобразяват хора от друга епоха - милеещи само за всичките им там кремълски фашиски глупости. Тия са си на доизживяване, но все още са саи тумор

22

Анонимен

преди 6 години

Да не забравите да пуснете същата статия и в понеделник, за да има къде 80те процента да си изливат злобата и тъпoтaтa.

21

До 26

преди 6 години

Прибрал си се вече. Браво! Весели празници!

20

Анонимен

преди 6 години

селендурите по родните селски места

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Смешко на село живея в пъти по-добре от повечето софиянци.Имам голяма къща с двор.Къщата има всички удобства,включително локално парно,слънчеви батерии на покрива,двор с ливада,овошки и цветя.Имам си и барбекю и сглобяем басейн.А ти си живей в миризливата софийска панелка и си мисли,че си голямата работа,щото си софиянец.

18

Цонко

преди 6 години

На нефелните шопиянци, все ceлянитe са им виновни. Цял живот паразитират и цоцат парите от нивите на дедите си и не могат да разберат как е възможно да има хора, които просперират в живота с цената на собствените си усилия. И като ги питаш с какво се гордеят най-много в живота си, визирайки някакъв техен, личен принос, те започват да ти обясняват къде и кога бил еякулирал прадядо им. Шопска им работа?!

17

Анонимен

преди 6 години

Селяния голяма добре,че не живея в Бьлгария от десетилетия

16

Анонимен

преди 6 години

До Селянин 18Ти както и останалите провинциалисти наистина сте хипер прости.За това и сте третирани като "второ качество".Политиците нямат вина за урбанизацията.това е световен процес който празната ти глАва няма да разбИрИе.Стойте си на село, пасете си говедата и живейте СКРОМНО, каквито са ви възможностите!!

15

работодател

преди 6 години

До До 12Не точно аз, а дядовците ми след Първата световна. И ако броиш за села Плевен и Скопие си ок.

14

Анонимен

преди 6 години

Софиянци се завръщат по родните си места,но в понеделникще бъде голямото завръщане от родните места.

13

Пламен

преди 6 години

До селянин ,аз на твое място бих останал там където ми е добре,казвам го без ирония.

12

Селянин

преди 6 години

Нямам против да не се върна никога в клоаката на Европа и България. Стига само полуитиците да решат, че освен нея има и други места нашета мила държавица, която може да се развие.

11

Анонимен

преди 6 години

Софиянци се прибраха по родните места :))

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя се обиди че няма новина за него. Днесбг моля пуснете новина как милиони българи ще си стоят в къщи и ще цъкат коментари

9

работодател

преди 6 години

До СТОЛИЧАНКАНе може. Трябва да се върнат за да работят. Във фирмата ми от 16 човека само 1 е от София. Нашите искат много пари, а хората от провинцията работят за по-малко и са по изпълнителни. Срещу заплатите на тези 15 човека мога да наема 13 от София. Е, 2-*** по-малко и все дървени философи, не, мерси.

8

До 10

преди 6 години

Ако искаш само новини дето засягат цялото население чети за времето, там пише в България ще е слънчево или ще е облачно

7

Анонимен

преди 6 години

Макар и бивш говорител на кат, тази неспособна баба, не спира да ни залива с тъпотиите си и да ни демонстрира милиционерската малоумщина. Като например, ако попаднете в задръстване в тунел, не изпреварвайте. Сега разбрах защо два милиарда лева бюджет не им стига. Колко си по-загубен, толкова си по-неефективен и ти трябват повече средства за да си поддържаш малоумщината.

6

СТОЛИЧАНКА

преди 6 години

НАЙ ПОСЛЕ СПОКОЙСТВИЕ ,НЕКА ДА СИ ОСТАНАТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА