90

Анонимен

преди 6 години

Тези изперкаха напълно! Дали са умрели скотинките от глад или от БОВ не могат да кажат! Завариха ги по бели *** и то наssрани и те го удариха на паника - наместо да запазят трупчетата, бум - в екарисажа! Жалка история! Скрипаль и скрепя срещу Россия!

89

До 91

преди 6 години

Браво ,Поаро!!!..................А сега сядай да учиш за матурата.

88

B

преди 6 години

Мъртва котка е добра причина да започне ядрена война с Русия.)))

87

Kr

преди 6 години

труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени...ха-ха-ха!

86

ДО 90

преди 6 години

Ти протокола чел ли си го,или ти докладваха Шерлок Холмсе.Аман от дървени,голобради,,експерти"

85

Анонимен

преди 6 години

морски свинчета умра от жаждата.Котка е убита, за да я предстаи като жертва.

84

Анонимен

преди 6 години

Как са ги изгорили без да ги впишат в протокола за оглед,ако котките са драскали по вратата и дръжката,които били с най-голяма доза и концентрат на нервнопаралитична отрова по времето на пребиваване на стопаните значи са одраскали стопаните със зараза,а и морските свинчете след като стопаните липсвали от скука и глад,и погинали като се облизвали против правилата и мерките за спазване в тези случаи.

83

Шопо

преди 6 години

Откога я чакаме тая новина ! Даже закъсняха ! Смех,бате,смех...

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (89)Един много умен човек преди много много години беше казал относно Британия следното: Всяка дума изречена от тях е лъжа и цялото им богатство е крадено.Не твърдя, че цитирам дословно, но се старая да предам смисъла на казаното.

81

Анонимен

преди 6 години

Спокойно бе русофилчета, проби от хайванчетата са запазени. Когато му дойде времето ще разберете.

80

Анонимен

преди 6 години

След целият този жалък фарс, зачерквам Британия и солидарните към нея западни държави от списъка си. Всяка една дума излязла от тях за мен ще е равна на пълна лъжа.

79

отново фалшиви новин

преди 6 години

Е, тия ме убиха. Ако това беше истина, от къде извикаха всички тия версии за отравянето в колата, в ресторанта, в парка и къде ли нещеш. Още с първите съмнения за отравянето, откриването на животинките в къщата щеше да направи версията за отравянето в къщата основна. Предполага се, че веднага щяха да изтъкнат факта за да потвърдят отравяне.

78

защо ли

преди 6 години

Британия и техните съюзници е блокирала искането на Русия за международно разследване.

77

Анонимен

преди 6 години

По-добре пощальонът да каже, че тогава е бил в почивка и не е минал оттам, че МИ-6 да не го открият и него в безпомощно състояние и да го метнат в крематориума.

76

холигани

преди 6 години

Двамата отровени са Руски граждани а Англичаните нарушават меж.закони и не дават на Руски дипломати да ги посетят.

75

факт

преди 6 години

Изгонете Британски дипломати те направиха света на маймуни с техните лъжи и престъпления,има толкова въпроси а отговори няма,само празни приказки и клевети.

74

Анонимен

преди 6 години

"Британският таблоид "Сън" писа, че труповете на двете морски свинчета и на котката са били изгорени."Е не трябваше ли да предадат труповете им за анализ в лаборатория? Да докажат че "лошите руснаци" са ги изтровили? Или целта е обслужване на работната версия на британското правителство, а пък животни умрели от глад насред "химическа атака" не се вписват в твърденията на британците.

73

Анонимен

преди 6 години

Аха, Русия попита какво става с домашните животни и рижавите веднага пратиха ветеринари да ги евтанизират. И днеска викат- мъртви са.

72

...

преди 6 години

Тоя скандал става все по-***!В крайна сметка всички ще се окажат живи и здрави! Защо ако си Русия, ще тровиш тея предатели с газ?!? Който очевидно не е много ефективен и също така уж само ти го имаш в целия свят! Не е ли супер тъпо? Има далеч по-ефективни и дискретни начини да свършиш работата! В един момент вече става смешнo...

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонименза кого е омразна, за англичаните ли? защото тя стана с тяхно съгласие