111

Анонимен

преди 6 години

Извода е че който не се навежда пред Русия е лош и предател!

110

глупости

преди 6 години

Уж беше Путин - Тръмп Ура! Имаше даже Трампофили ли какви бяха от агитката на чуждопоклонниците в България.Сега кво стана?Няма по-ненадежден съюзник от Русия.Все въртят, сучат, те все добрите, другите все с тях се занимават.Абе мани.

109

Суверени

преди 6 години

"Ръководи ли се съюза от САЩ?" - риторичен въпрос. САЩ водят съюза с хамут за носа като добиче! Така става като не си ползваш разума!

108

Анонимен

преди 6 години

Всичко се ръководи от Сащ, понеже са световен лидер. От русия се ръководят само крепостяните.

107

Анонимен

преди 6 години

До Светът срещу РусияБРИКС Е 60% ОТ СВЕТЪТ

106

Светът срещу Русия

преди 6 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

105

Никой

преди 6 години

По-скоро ЕС има интерес Сащ-Русия,да се хвърлят във въоръжение и надпревара по рег. конфлекти.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Китайският военен министър заяви в Москва, че е необходима пълна координация между двете братски армии. Двете страни имат еднакви интереси и общ враг. Най-технологичната и най-голямата армии - не е шега! Колкото до историята - Пенчо бе чети, Пенчо пак не ще!

103

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 102,"ОЗХО не разполагат с мостра от Новичок, можеш да провериш в списъка им. "Не само разполагат с мостра, а при експертен анализ може да се докаже и откъде е доставян защото производителя оставя своя да кажем "печат" за употребата му. Но това са подробности, които ти няма как да знаеш!

102

инженер

преди 6 години

САЩ и Запада не могат да победят Русия , защото имат негодна младеж - джендъра физика , математика , инженер не учи , а и за войник не става.. Джендъра го бива само в гражданска война да трепе хора без оръжие цивилни граждани.. Днес четох в 4-страници статия за Квантовия компютър докъде са стигнали нещата, ми то в Уни Харвард работят професори с руски имена..

101

До Василев

преди 6 години

Дарси Хейтър, толкова самолетоносачи няма и в отдела за детски играчки на Wаlmarket. Имат 10-11. Монголската конница е напълно безсилна пред тях! Российский флот е приготвил за тях по 4 ракети на парче. Плюс авиацията, която вече демонстрира най-бързия прехващач в света - МиГ-31, преустроен за ракетите "Авангард". Всеки кериър - $3-4 млрд, 4.5-5000 екипаж и летци, 70-90 самолета. Голяма жътва ще падне!Положителен ефект от тях - само ако потънат на подходящото място - изкуствени рифове за рибите

100

:):)

преди 6 години

а и Терито не се обърна към ОЗХО а ревна в ООН и Евро парламента.

99

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Путинофильй обявяват всеки, малко по-различен от тях за враг. Те не приемат, че някой може да има различно мнение от това на всемогъщият император. И за това все по-голямото ще става разделението и най-накрая зърното ще се отсее от плявата. Те за това ***- защото си знаят съдбата!

98

и таз добра

преди 6 години

" Ръководи ли се съюза от САЩ? " - Ама, вие задавате отговори!

97

Анонимен

преди 6 години

"Има си "Организация за забрана на химическите оръжия", в която всяка членка е длъжна да даде мостра на забранено оръжие. Не ми се ще да вярвам, че обвиняваш световна организация която против, за неговото разпространение!"ОЗХО не разполагат с мостра от Новичок, можеш да провериш в списъка им. Ако си свършил с гадаенето, за по-лесно си съчини нещо.

96

инженер

преди 6 години

Аз седя в България и чакам .. Имам немска диплома от KIT , но не живея в Германия.. Седя и чакам защото знам , че ще видя трупът на американците да се носи по Марица..В Германия единствено в Дрезден бих работил защото знам че няма да бъде , атакуван от Путин , Всичко друго е бъкано с американска Армия и ще се превърне в радиоактивен прах.. Войната е неизбежна САЩ и Англия са свикнали да живеят от грабеж на чужд гръб.

95

Василев

преди 6 години

На руските олигарси денгите и децата са в Европа!!!Въпроса е затворен!Руският патриарх е едно голяма л.а.й.но!Въпроса е отворен!!!!Бати Бойко се уплаши и клекна пред руските интереси на Балканите!Въпроса е затворен!Българският президент фърчи в облаците и хич не му пука , че великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и служби могат да го изплющят във всеки един момент!!!Въпроса е отворен!!!Русия анексира Крим, погазвайки всички договори , които е подписвала!!!Агент Джери Флинт!ЦРУ!!

94

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 88,Има си "Организация за забрана на химическите оръжия", в която всяка членка е длъжна да даде мостра на забранено оръжие. Не ми се ще да вярвам, че обвиняваш световна организация която против, за неговото разпространение!

93

смях в залата

преди 6 години

До В ЕвропаГолям смях пада,продължавай.

92

Василев

преди 6 години

До АнонименГерманската икономика всяка година открива над милион работни места, в същност колкото са работещите в България!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!