149

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ако си мислите ,че в партиите има нещо повече от другарката на снимката ,лъжете се ,а чистачката е безпартиина.

148

Питащ

преди 6 години

Защо ни е тази полиция, след като само едната чистачка гони бандюгите?Защо ни са ГЕРБ?

147

Анонимен

преди 6 години

Въпроса ми е ЗАЩО не се иска оставката на Борисов след като е ОЧЕВАДНО че не може да се справи с управлението на държавата?????За кражбите му няма смисъл да питам.П.П. А иначе то е ясно че никой в ГРОБ не прави нищо без Султана Борисов да е наредил.И въпреки това същият Султан никога нищо не знае когато стане ИЗДЪНКА.П.П. 2. Българите ги третират като пълни *** а те така и не го разбират.Защо ли???Ами ЗАЩОТО са ***.

146

Ти

преди 6 години

И двамата да подават оставка,това е безумие,да се появяват и да говорят срама нямат ,долнопробна твар

145

Червен бандит

преди 6 години

До анонименгерб докато не ни затрие няма да се успокои в нови искьр един селски ***застреля 6 души сега които остане жив ще разказва-----Ами ще ги застреля като вие от БСП пращате убийци да убиват хората и после да давате пресконференции по телевизията!

144

Анонимен

преди 6 години

И защо оставка?

143

Анонимен

преди 6 години

оставка не само на това недоразумение ами на всички г.рберасти некадърни

142

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ много ниско падна избира такива посредствени *** , и ги прави управляващи на колониите. Чак сина и в MIT са го взели да учи.. Като награда за предателството на майката му..

141

Гюлле Закрака

преди 6 години

По едно 30кг Гюлле Закрака на синджир постоянно да носят и такива случаи няма как да има..Колко бързи ще са,как ще прескачат и тичат,ама трябва да им се резнат соро...правата и свободите

140

Joko

преди 6 години

Цеце, душо, аз твоят съселски от с. Драгана ти искам оставката. Кат министер си нефелна. Ела си на село. !

139

Анонимен

преди 6 години

Майката на нацията *** майката на сигурността! Остава да и се обясни само кой носи отговорността - тя или премиера! Персонално!!!

138

анонимен

преди 6 години

герб докато не ни затрие няма да се успокои в нови искьр един селски идиотзастреля 6 души сега които остане жив ще разказва

137

Червен бандит

преди 6 години

Ясно е, че зад това бягство стоя хора от БСП, за да обвинят после ГЕРБ. История съшита с бели конци и отчаян акт на една бандитска ретроградна партия, която плаща на форумни изчадия като тук пишещите да пишат срещу Бойко Борисов.

136

Анонимен

преди 6 години

и под път и над път социалисти все смърдят

135

Анонимен

преди 6 години

Свободолюбиви по характер... :) Щом от година са планували бягство, пък и видели, че няма кой да им пречи...

134

Анонимен

преди 6 години

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЗАТВОРА НАПРАВО НА ЛЕТИЩЕТО СА ОТИШЛИ. ПОНЕЖЕ ТАМ НИКОЙ НЕ ПРОВЕРЯВА ВЕЧЕ ПЪТНИЦИТЕ, МИНАЛИ СА ДИРЕКТНО И ФЪР - С АЕРОПЛАНА КЪМ ЮАР.ВСИЧКО Е ПОДГОТВЕНО ПЕРФЕКТНО И Е ИЗПЪЛНЕНО БЕЗ ЗАСЕЧКА.

133

Анонимен

преди 6 години

АКО ЗА ТАКИВА РАБОТИ СЕ ПОДАВАШЕ ОСТАВКА, БСП ТРЯБВА ДА БЪДАТ *** ПО СТЪЛБОВЕТЕ ЗА 45 ГОДИНИ СОЦИАЛИЗЪМ.

132

Анонимен

преди 6 години

Европа не знае, но ние отдавна сме в Шенген. При нас отдавна граници няма /даже и в затворите/. Цялата страна сме една свободна зона. Прецакахме ги европейците.

131

Анонимен

преди 6 години

Пътници слизат от самолетите влизат в страната без митнически контрол, затворници бягат от затвора както си поискат, Гинка купува ЧЕЗ държавата "не знае", оградата на границата ни пада и мигранти си влизат от където си поискат, армия НЯМА, полиция НЯМА... или както се казва ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ! ВХОД СВОБОДЕН!

130

Инвалид

преди 6 години

Тази сутрин стана ясно, че ще намалят инвалидните пенсии. Защо, питам аз?/ Лично аз съм със 78% инвалидност, скъсяване на единия крак със : 7 см. и нефректомия на единия бъбрек /. Заради степента на инвалидност не мога да си намеря работа.Ние страдаме, надяваме се на "подаяния" от държавата, а тя казва стига: ***!Ще дадем парите на полицаите, пазачите, че те мнооооого се изморяват и затворниците си бягат ПРЕЗ ГЛАВНИЯ ВХОД!Управляващите имат деца и внуци. А ако те станат като нас?????????