44

Анонимен

преди 6 години

Със моите скромни финансови възможности си позволявам почивка на малки семейни куротчета на Халкидики. Проблеми с шума няма. Дори някой наш *** да си позволи да се разпищоли, хазяите тутакси го вкарват в правия път. Девет пъти съм ходил, в курорт полицай не съм видял .Тази година живот и здраве пак ще почивам там.

43

Анонимен

преди 6 години

"от 20 ГОДИНИ се занимавам с един такъв - станах пръв "приятел" на полицията - идват и си тръгват и..... пак наново"Купуваш яка уредба и точно когато иззродът почива пускаш група Берсеркер на макс. След половин час термоядрен психотраш Сепултура ще му изглеждат като Моцарт даже като Вивалди и ще те моли да спреш.

42

Анонимен

преди 6 години

Ако подадете сигнал за шум трябва да сте приятел на Симеонов и набързо ще се вземат мерки. Ако не сте ще спрат музиката за пет минути и като си заминат органите на реда отново ще пуснат и така.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Забрави и съседите, които всяка година правят по един ремонт и целия блок се побърква от техния ремонт.

40

vlady

преди 6 години

Екстремната божественост на Hypocrisy успокоява дори най-бесните чалгари - намаляват подобието на музика още при първите акорди на Hang Him High, Let The Knife Do The Talking, Adjusting The Sun и т.н.

39

Анонимен

преди 6 години

Собствениците на заведения да инвестират пари в изолация на шума.

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА в блоковете кога? Аман от селинджъри дънещи чалга до зори! от 20 ГОДИНИ се занимавам с един такъв - станах пръв "приятел" на полицията - идват и си тръгват и..... пак наново. Но големия проблем е че това дънене е през ЦЯЛОТО ДЕНОНОЩИЕ - ако в 10 сутринта или 18 часа ти пречи никой не може да му каже нищо. ДАЙТЕ СЪВЕТ МОЛЯ - и кварталните и те нищо

37

Пич

преди 6 години

Ама само ако може да ДЖЕЙ Станчо да му викате по-силно, че не чува добре момчето.

36

джи-пи Манчо

преди 6 години

Ди-жей Станчо - мерките са нечуваеми - пълна тишина.

35

Анонимен

преди 6 години

До до 25А в останалото време - КОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА СЛУША ВИСОКИТЕ ДЕЦИБЕЛИ ...... ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е. Значи от 14 до 16 и след 22. В ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА НИ ПОБЪКВАТ В СОБСТВЕНИТЕ НИ ДОМОВЕ ЛИ ???????????? ПОЛЦИЯТА НЕ ВЪРШИ НИЩОООО

34

Анонимен

преди 6 години

А в блоковете кога? Аман от селинджъри дънещи чалга до зори!

33

турист

преди 6 години

По света курортите се дефиренцират според таргета клиенти. Аз съм на 45 години с две деца и на слънчака не съм ходил от повече от 20 години. За мен това е парти-курорт, който одавна не отговаря на критерийте ми за морска почивка. Но, защо 20 годишните да нямат право да се забавляват ? Защото чичаци на моите и отгоре години искат да киризят млади мацки по монокини на плажа, но нощем им трябва тишина за да могат да лъскат ?!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Хора, без образование и визия дават акъл за развитие на туризъм и то в условията на адска конкуренция около нас.*** до Гърция да видиш как е, пък тогава се обаждай от коневръза.

31

Анонимен

преди 6 години

извинявам се 0т 14 до 16 е тишина, не до 17 часа. Поздрави!

30

Анонимен

преди 6 години

Само в България може квартално заведение със 100 човека, необезпокоявано да смущава почивката на няколко хиляди.

29

Иванчо+Марийка

преди 6 години

1992 година Слънчев брях беше един от най-добрите курорти за почивка в цяла ЕВРОПА бе г***фон

28

до 25

преди 6 години

Пишеш си жалба в РПУ-то. По-добре повече комшии да сте. После идва полиция и се замерват нивата на шума. Имаше там еди колко си разрешени децибела - не помня точно. Имах точно подобен проблем и ония изписаха фермани с обяснения. След 22 часа - тишина. Също и от 14-17 часа - такива са законите. А сега си използвай главата и накарай ония деблаци със сините ризки и астрите да си свършат работата, за която им плащаме заплатите! Аз ли да дойда та ти напиша жалбата до полицията?

27

Анонимен

преди 6 години

DJ Станчо е с тъмни очила по доста съмнителни причини, иначе че е неуважително спор няма. Иначе не знам какви "мерки за шума" ще се вземат по морето, но там е място, където трябва да е шумно, поне в комплекс като Слънчев бряг. Чудно е защо такива мерки не обхващат градовете и селата с жилищни комплекси, където има шумни сватби и тем подобни.

26

Анонимен

преди 6 години

Има часове в които не трябва да има силен звук и това е. Дори и моторите по улицата са силно дразнещи като се унасяш да заспиш и те започнат да ти ръмжат под прозореца. На курортите има и малки деца които се нуждаят от сън и не може дискотеките да дънят. Всичко трябва да е с мярка.

25

Анонимен

преди 6 години

Вие ако на сл.бряг викате, че имало силни дискотеки ....явно си нямате идея от живота : )))) Толкова е смешно.... Когато властта започне да слушаа простолюдието нещата отиват на зле. Хора, без образование и визия дават акъл за развитие на туризъм и то в условията на адска конкуренция около нас.Нечувано.