259

Анонимен

преди 6 години

Сигурно и за Гинка си знаел ама ...... Кел файда?

258

Владимир Путин

преди 6 години

Стига с вашето хленчене! Не сте живяли в Русия, Украйна и тн. Тук, в БГ е рай в сравнение с онези държави.

257

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Баси, къв е умен тоя.....

256

Край

преди 6 години

Избяга! Така си и знаехме!!! вика МВР шефа. Моля ви загасете АЕЦа. С тази държава не сме да управляваме такава голяма бомба.Утре некой ще вика -"Гръмна! Така си и знаехме!

255

Няма лампа

преди 6 години

Пелов като е умен защо единият му шаринган залязва ? Можете ли да ми обясните защо? Защото има кой наказва тайна сила. Виждат дяволът вижда а за Пелов ако му огаснат и двата шарингана какво ще вижда ще стане сляп като Итачи.

254

Щерю

преди 6 години

Ако не беше трагично, щеше да е комично...

253

Анонимен

преди 6 години

Ха ха баси даржавата

252

Росен Ангелов

преди 6 години

Честно, все ми е тая.

251

ДА

преди 6 години

Ми като сте знаели,че се готви да бяга-какви мерки предприехте!?Веднага оставка и на вътрешния министър!Ама то след Румяна...

250

Христо

преди 6 години

А заплатите още ще им вдигнете ли?От 1 година знаели!!!Двама убийци направиха за смях цялата държавна власт...Още пари за Министерството на висшите некадърници,че са им малко....Жалки некадърници...

249

Анонимен

преди 6 години

Сега сигурно ще уволнят чистачката,за това че не е успяла да ги върне по килиите.Трябва да има и уволнени,нали така ?

248

Анонимен

преди 6 години

Преди много години един министър възкликна: Е г а си държавата, щом аз съм министър! Та и сега тези убавци на хубави заплати...Да излязат на мълчалив протест с цигари...

247

Анонимен

преди 6 години

охраняваните и охраняващите в затворите изгелжда са от един сой!

246

Анонимен

преди 6 години

Полицаите от края на града ряпа да ядат.

245

Анонимен

преди 6 години

Яяяяяя, писах, че Данговска трябва да си ходи на село щото няма достойнство да си подаде оставка и някой го изтри???? Кое не верно питам? Че не става за този пост ли, или че няма достойнство? Представям сибанк беше станала президент, какви щеше да ги забърка тази тетка!!! Ужасt!!! Тази лелка е подигравка с Българския народ. Нека Батко на рамо да си в носи, щом му е толкова мила. Може под Магнолията сутрин заедно да си пият кайвето. А що не се вземат и заживеят заедно? Кво лошо, а?

244

Това, че..

преди 6 години

..шефовете са знаели обяснява успеха на бягството. Защото ако не знаеха, току-виж някой заблеян служител вземе, че го осуети, а после далаверата отива на кино!А така всичко си е по мед и масло - ние знаем - те знаят / тарифите/ - плащат - бягат. Пито - платено. Всички доволни. Е, някои мрънкат, ама какво от това, затворите са си един хубав бизнес за служителите им. За всяко кихване там се киха. По веригата се киха.Гот!

243

Анонимен

преди 6 години

До АнгелАнгеле, Ангеле, да се смееш ли, да плачеш ли. "Знаехме, че ще бяга... заЗА ЖАЛОСТ избяга...". Е, послесловът, достойно трябва да бъде: "Знаех, че не съм за поста министър, но... станах министър". *** може ли така да се говори? Може ли, къде зяпахте, какво дремахте, къде се чешехте...! Добре че не са убили някого от охраната... И е е вярно, че не е можело да се похправят. Въпрос е на средства.

242

Анонимен

преди 6 години

Че кой затворник не иска да ибяга веееееее.....????? Баааси яката информация са имали за Пелов! Оставка ин дъ моумънт!

241

Анонимен

преди 6 години

вижте сега, цяла година са си задавали хамлетовския въпрос: to be or not to be. От вчера е ясно че другарят не е блъфирал!

240

Ангел

преди 6 години

Знаели от цяла една година че иска да избяга .Значи готви бягството си от поне 3 г.Това не е спонтанно бягство без да знаеш какво ще правиш след като избягаш.Тези престъпници имат много добре изпипан план как да не бъдат открити никога! Чакала ги е кола.Имат подкрепа , ако имат и необходимите финансови средства 100% вече са извън страната!