42

Анонимен

преди 6 години

Това е типична подла руска работа. Никакви доказателства не са нужни...

41

Че Дочекаш

преди 6 години

Коментарът на западните държави ще бъде, че е силно вероятно лабораторията да е объркала изследването. 3 от 5 теста и тогава се приема, че веществото не е произведено в Русия. Само един опит е в рамките на статистическата грешка DDDDDDDDDDDDD

40

Анонимен

преди 6 години

Всички искат да се докопат до ресурсите на Русия, но удрят на камък с Путин, затова алчните ингилизи и кравари са така наострени. Слава на Русия и Владимир Путин!!!

39

Анонимен

преди 6 години

"Пресния, това че не е "Новичок" не означава че не са го отровили руснаците..."Това което ми казваш е абсурдно. Все едно да хвърлиш заподозрян в затвора, просто за да гние някой вътре, пореди липсата на доказателства за истинския извършител.

38

ооохххх

преди 6 години

До Анонимен 41Ай де сега признайте поражението на лъжата,истината не боли много нали,или....

37

Анонимен

преди 6 години

След като преди седмица британският съд разпореди лабораторен анализ, който да докаже, че отровата ползвана срещу Скрипал е с руски произход, днес лабораторията в Портън Даун оповести резултатите- няма доказателства, че веществото е произведено в Русия.С нетърпение чакам коментарите на западните държави.

36

много вероятно,и тн.

преди 6 години

Тереза Мей подава оставка...

35

Анонимен

преди 6 години

До прясно-прясноПресния, това че не е "Новичок" не означава че не са го отровили руснаците...

34

питам

преди 6 години

До прясно-прясноТочно така,но това няма да омаловажи факта че Англия излъга света,те твърдяха едно а сега излезе друго,кой ще понесе вината за тази лъжа?

33

Бaш Подводничаро

преди 6 години

Питин че намаже кабело с новичок и жицате че ръждеса след три до четири седмици яростна съпротива.

32

дядомраз

преди 6 години

В заглавието се крие послание към читателите,че Кремъл е враг. Няма смисъл да доказвам,че журналистката е платена да търси врага,но ако продължаваме така със сигурност ще си го намерим! Отвсякъде и постоянно ни повтарят кой бил врагът и ако това не е пропаганда,здраве му кажи!

31

Анонимен

преди 6 години

Тея на кораба от редовната войска ли са или туристи ?

30

Анонимен

преди 6 години

Английските служби са забелязали по дъното на Атлантика да пълзят водолази с катюшки на гърба и да намотават кабелите.Страшна работа.Имали петолъчки на челата.

29

Анонимен

преди 6 години

До 16 хаха:Да не е оназ подводница Hartfort, дето заседна в леда, че викаха хеликоптер и рязаха леда с бензинова резачка? Има клип в Youtube.

28

Анонимен

преди 6 години

Тоя Янтар откъде ще го треснат? Дали ще му метнат някоя бомба или ще го изторпедят. А що не и двете?В случай на война де, само в такъв случай ...

27

Анонимен

преди 6 години

Добре де, вече ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХМЕ...........МОСКВА МОЖЕ ВСИЧКО!!!!! Престанете да ни го повтаряте, потретвате..........ВСИЧКО НИ Е ЯСНО!!! Но едно само не знам, ЗАЩО досега Москва не ви отпери един по-сериозен тупаник, че най-сетне да си седнете на задните си части и най-важното.......ДА МЛЪКНЕТЕ!!!!! Вашите ***-ло-умия ни идват вече малко в повече!

26

Болен Сиренов

преди 6 години

Диверсията и саботажа са неприсъщи за православна Русия !

25

Анонимен

преди 6 години

Всеки прави каквото може за сигурността си, руснаците също. Американците пък например вече почти не излизат от Черно море, какво са се заоплаквали!

24

шматка

преди 6 години

Айдеееее сега ще изгонят още 54632 руски дипломата

23

дядомраз

преди 6 години

В случай на конфликт всеки се стреми да натрие носа на врага. Не разбирам защо тогава кабелите трябва да останат цели? И нима в Третата световна тяхната цялост ще има някакво значение? Ако си отговорим на тези прости въпроси ще разберем колко глупава е статията или най-вероятно демагогска.