218

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 225Русия е 4-5 икономика в света .Ъхъ, когато петрола беше $150.Сега е 16-та и отива все по-назад.

217

Petronius

преди 6 години

Путин остана единствената ни надежда и упование срещу либералните антиценности на Запада, от една страна, и срещу все по-агресивния ислям, от друга.

216

Анонимен

преди 6 години

Прави ми впечатление огромния срив на раждаемостта сред потребителите на храните от веригите. Прави ли ви и на вас, или е случайно това впечатление?

215

Анонимен

преди 6 години

Подиграват се на руската икономика, че е колкото италианската по БВП. Обаче Италия е държава със 60-70 милиона население, а Русия с двойно на италианското. Все едно нашата икономика да е наполовина на швийцарската, ще рипаме от кеф. Отделно тук кило гъби струва два лева а в щатите 50 долара. Имат хиляди долари, ала цените са им убийствени. С изключение на храните отпадъци за бедни. Така че БВП далеч не показва стандарта на живот.

214

Боби

преди 6 години

До СатаНАТОАбре КОЛЕГАА какво ще си помислиш за Бугарите бреШопи, Майни, Помаци(като изядат буква става ***), Гларуси, ШО(Благоевградско), Макета(като предъвчеш става мекерета) и да продължавам ли?И това е по отношение на собствените ни хора.Много пъти на чужденци (английско говорящи) съм се опитвал да превеждам наши притчи, смешки, скоропоговорки и вицове - в повечето случаи не зацепват, не стоплят след пространни обяснения ...Нашите езици са просто по-богати от западните(ругатни пр)

213

Анонимен

преди 6 години

Статийката е пиндоска бозаот рода на колко са зле ,а при нас всичко цъфти .Русия е 4-5 икономика в света .

212

Боби

преди 6 години

До Анонимен 224порови се в Статистиката както си почналоколо 5 до 7 милиона Украинци работят в РФ. Има един контингент дето се водят бежанци основно се крият от служба в Укро армиятаИма и поне 10 милиона легални работници от ***стани(Бивши СССР републики)За да станеш РФ гражданин освен като случая Депардио трябва доста да се постараеш. Проверка за съдимост и престъпления, Изпит по руски език, Още някакви изпити мисля че имаше. Ако си пълнолетен и нямаш средно - ЗАБРАВИ за гражданство

211

Елка Василева

преди 6 години

Дайте ми едно шишенце валериан .

210

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 217В голяма грешка си, влез в статистиката на Русия, прирастът на населението не е от раждания на бели русначета, а от прием на нископлатени азиастки работиници от бившия СССР.Неслучайно по улиците на Моксва вече с просто око се виждат тълпите от граждани със дръпнати очи.В същото време Мюнхен и Дюселдорф са пълни с руснаци, не, не са олигарси, на работа ходят, обикновени бачкатори.Изнасят бели в лошия Запад, а внасят от Изток с дръпнати очи.

209

Боби

преди 6 години

До Анонимен 222Ако не си разбрал и Сегал и Депардио гласуваха на изборите за кой никой не знае.А защо хората бягат не само от Русия - ЗАЩОТО САЩ, Япония И ЕС(Старите членове) НЕ ПРИЗНАВАТ ЧУЖДИ ДИПЛОМИ. РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СЕЧЕНО ЧЕПАТО ДЪРВО Е ТОВАС други думи могат да хвърлят сумата ти усилия да станат Вундеркинди примерно в Университет в България - Никой след като завършиш не те допуска ей така на запад - трябва да се бъхташ още поне две или повече години за да държиш приравнителни ...

208

ognyanz

преди 6 години

За Русия в момента и в близко бъдеще Путин е най-добрият избор и руснаците ясно го показаха на изборите. Извън Русия може да има всякакви оценки. По един начин ще го оценят в Сирия, където в отвоюваните от Ислямска държава територии хората вече се завръщат там, откъдето са били прогонени, по друг начин в Украйна например, където конфликтът няма скоро да завърши.

207

Анонимен

преди 6 години

Путин велик а бьлгария ша купува ток и газ от туркия хахаха

206

Анонимен

преди 6 години

американците го признаха само бьлгарските джендари продьлжават да плючат клавиатурите на компютрите си хахаха

205

Анонимен

преди 6 години

Никой нормален не се възхищава на кварталния гамен или хулигана на класа. Само про *** и нищожествата. А Путин се опитва да играе точно това в международната политика.

204

СатаНАТО

преди 6 години

Там всички националности се приемат една друга като равни. -Аха...Затова руснаците имат уважителни названия за всички останалиЧурки, кривооки, чобани, хохоли, чучмеци, и т.н.Според тебе търпимост и толерантност не означават едно и също?Руснаците какво толкова им търпят на кавказкита чобани? Дето име бат рускините ли?

203

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен232- Ч*футче джендърско, я з а е е б и тая опорна точка спусната от равините от свинегогата,че Русия била (бедна) и руснаците масово(бягали) на запад. Много добре знаеш ,че (бедните) руснаци пълнят най скъпите курорти в света ,а щото много (напускали) Русия ,затова за последните 11 години Русия има прираст на населението от 8,2 милиона душиНа запад бягат само еврейските олигарси от елциново време. за сметка на това в (просперираща) евроатлантическа Б-я българите сме на изчезване

202

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ... Не знам доколко света се възхищава на Путин и раССия, но самите руснаци бягат при първа възможност от там, а хората търсещи просперитет и развитие, както и тези изпаднали в нужда продължават да бягат към страните от Западна Европа, Щатите и Канада ... Намери се само един ексцентрик, като Депардийо, който отиде в РАША за да скире данъците си но и той не остана дълго там ... !!!

201

ВАНГА

преди 6 години

КЪМ БЪЛГАРИТЕ:-ДЕЦА, ДРЪЖТЕ СЕ ЗА РУСИЯТА ,НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ НА АМЕРИКА ЗА ПАРИ,ЗАЩОТО РУСИЯТА Е ПО ГОЛЯМАТА СЕСТРА НА БЪЛГАРИЯ .БЪЛГАРИЯ Е ДУШАТА ,А РУСИЯТА Е СНАГАТА ,ДВЕТЕ ОБЕДИНЕНО КЕ ПОСТИГНАТ ВСИЧКО.ДЕЦА ИДВАТ ЛОШАВИ ВРЕМЕНА ,ГОЛЯМА ВОЙНА ВИЖДАМ И ТЯ КЕ ПОЧНЕ ОТ СИРИЯ И КЕ СВЪРШИ НА БОЖИ ГРОБ КОГА РУСИЯ ПОБЕДИ И РУСКИЯ ЦАР ПРОГОНИ ПОГАНЦИТЕ ОТ БОГА ГОСПОДЕН.ВСИЧКО КЕ СЕ СТОПИ КАТО ЛЕД , .САМО СЛАВАТА НА ВЛАДИМИРА И СЛАВАТА НА РУСИЯ КЕ ПРЕБЪДАТ ЩОТО РУСИЯ КЕ СЕ ВЪЗДИГНЕ ,А АМЕРИКА КЕ ПАДНЕ

200

Анонимен

преди 6 години

внимание внимание до всички крави четете вгимателно Ню Йорк таймс": Владимир Путин - най-влиятелният човек в света!

199

Анонимен

преди 6 години

Азиатски комплексар с нисък ръст и дозина пластични интервенции по лицето, що е то? Отговор - Володя Джендъра!