179

Анонимен

преди 6 години

Със щедрото съдействие на ЕС, маскирано като помощ за бежанци... Но пак няма да има, само ров. Схемата е ясна. Атомните по цял свят са отживелица и се вливат постоянно нарастващи разходи.

178

От кухнята

преди 6 години

Разговор между Ердоган и Путин преди малкоЕтдоган-Машалах Путин бол турист АнталияПутин- Аферим Ердоган ще ядем домати

177

Боко велик лидер

преди 6 години

След това, което натвори Боко срещу Евросъюза и НАТО ще видим магистрала Хемус и атомна централа Белене през крив макарон.

176

Анонимен

преди 6 години

Ердоган и Путин са най големите политици... Другите Тръмп, Пръмп, Макрони, Макорони разни Меркели, Маркери ряпа да ядат!!! Аферим на Ердоган и машалах на Путин

175

Тия дни само лоши новини от Турция:Афринската операция завърши успешно,Положиха се основите на ядрена централа,Започна конструкцията на първият турски самолетоносач,Миллер днес заяви, че първата част на Турския поток ще бъде завършен до края на май,Рособорон заяви, че доставката на първите 4 батареи С-400 ще се ускори,АСЕЛСАН са започнали производството и доставката за турската армия на 4 нови оръжейни системи,И голямата новина скоро ще е като се направи първата копка на канал Истанбул!

174

Анонимен

преди 6 години

Eто от къде ще купуваме електроенергия след известен период.

173

Африканец

преди 6 години

А вие садете тикви и картофи после ги продавайте на пазара така живеят хората в третият свят и да не забравите да тръкнете билетче.мбухахахах

172

До 187

преди 6 години

Бате то и Япония е земетръсна зона но там се строи АЕЦ

171

Krom

преди 6 години

До ognyanz - добре е?! Ти нормален ли си бе? Турция имаше още преди 20 години забрана от МАГАТЕ да строй Атомни централи поради изключително високата сеизмичност на региона. Добре е, викаш, че на юг от нас ще си цъка атомна бомба? Я ходи да се прегледаш. Определено не ти е добре на главата.

170

Какво е предателство

преди 6 години

А в БГ Борисов затвори всички стратегически проекти в името и благото на ЕС и САЩ за им е гадно,и бедно на Българите!

169

Пенчев

преди 6 години

Турция от ден на ден става супер сила. Аферим на Ердоган. А ние освен да мразим съседите и да рушим готовото друго не умеем.

168

Анонимен

преди 6 години

Аферим ,машала.

167

ха.ха.ха

преди 6 години

довечера в спалното Путин и Ердоган ще си начукват яйцата

166

Анонимен

преди 6 години

Освен да се краде през последните 28г,друго нищо не е направено.Присвояване и Усвояване и после на Малдивите.Другите да духат супата и да чакат по празниците добавки от по 20 евроза пенсионерите.

165

Анонимен

преди 6 години

Браво Ердогане.Браво Путине.

164

Анонимен

преди 6 години

То не бяха турски патоци, южни патоци, сили на сибир, аец белене.Кое е завършено ?

163

Гестапо

преди 6 години

Не знам кви са турците и колко са умни обаче като гледам коментарите става ясно че един професор е сгрешил като е казал 80 те са били 100%

162

Анонимен

преди 6 години

Машаала.Кеф ти газ,кеф ти АЕЦ,кеф ти рускини.

161

ognyanz

преди 6 години

До "Що така": Чети статията. Написано е защо: Трите страни са гаранти на примирието в Сирия. Ако участваше правителството в Дамаск, срещата щеше да бъде в друг формат - трябваше да участват т.н. Свободна Сирийска армия, кюрдите и не се знае още кой.А това "Що така" го публикуваш вече пети път. Дано си разбрал нещо.

160

евала

преди 6 години

Колкото и да лаете Путин се оказа перфектен политик,той не се подведе по провокациите преглътна жертвите и Русия спечели....милиарди от тъговния,оръжие,ядрена енергетика и тн.а вия си лайте в ***.