84

Има ли оли гоф ре ни

преди 6 години

8 лева по 20 работни дни = 160 лева

83

Барманка

преди 6 години

Абе вие като си правихте хиляди хотели, питахте ли хората дали искат да ви работят като сервитьори и бармани? Питахте ли някого, дали мечтаната му работа е да разнася таблите и да гледа пияни руснаци, англичани, поляци и прочее, да се занимава да чисти след тях, да ги развежда, и като свърши сезона да се чуди какво да прави? Голяма работа сте направили, предложили били работни места. Да бяхте направили само публични домове, та да обявите глад за специалисти!

82

Григорий Распутин

преди 6 години

Тя една наливна бира на слънчака е 5 лева бе,с тея осем лева няма и за две бири.Другари "бизнесмени"слезте вече малко на земята.

81

Григорий Распутин

преди 6 години

До АнонименТо народа го търси още правешкия селянин ама няма..Царски си живеехме тогава.Жалко само,че не го погребаха с гъзъ нагоре да ходят такива невежи като тебе да го целуват.

80

Анонимен

преди 6 години

ще се затварят хотели...

79

Анонимен

преди 6 години

ще получават и по 8 лв. на ден под формата на стипендиябрей вие направо ще ги разглезите с тия купища пари бе :)

78

Shark

преди 6 години

Плащайте прилични заплати и ще имате свестни хора. Иначе няма да стане. това не го ли разбрахте???

77

Ася Н. -Сервитьорка

преди 6 години

В България за да работиш на морето трябва да си мазохист, умствено увреден или просто тут-ка харесваща да я мушка и ръга тлъста чичка шеф за без пари една чорбичка и едно благодаря.. Не мерси никога вече

76

бивш Барман Слънчака

преди 6 години

До В. Магриотов.***, ти си се помислил за бизнесмен.Заблудил си се очевидно Не прави сметка на чуждите и моите пари и сметки ми тичал у ФГакyлтeт0 да ти намерят по евтини работници г-н работелю.Аз в Англия не само,че с кран не може да ме вдигнеш,но и 3 деца гледам и издържам само с една заплата г-н Муxльоний Магриотов.Всеки 2 месеца от шефа бонус +заплата всеки петък в пликче + бакшиш+пътни приспадани+ храна и каквото закача изобщо да не почвам екстрите на жената.Бегай си търси шерпи ***

75

Анонимен

преди 6 години

До ПРИЗЕМЯВАНЕНарода го блазнеше не толкова морето, колкото чуждоземните туристи - хубави жени!НА СТАРА СЛАВА СЕ ЖИВЕЕ И РАБОТИ НА МОРЕТО. Едно Жигули за един сезон се кярише

74

всяко чудо-3 дни

преди 6 години

До АнонименСпомням си 60-те, когато идваха богати туристи.С пачки плащаха докато келнера им каже стига.Лекари и инженери - вишисти си хвърляха дипломите и се хващаха за таблата.Те бяха завършили на Запад и владееха езици.Особено много се проявяваха ярменци с владеенето на езици и цели семейства работеха, даже целия личен състав на Балкантурист се състоеше от ярменски имена!

73

Анонимен

преди 6 години

модерният живот до тук доведе

72

ПРИЗЕМЯВАНЕ

преди 6 години

ВСИЧКО ДА Е НА САМООБСЛУЖВАНЕ И ТОЛКОВА!

71

ВЕТЕРАН

преди 6 години

До морскиКЪДЕ СА ПУЦОВЕТЕ И ОГРАМОТИТЕЛНИТЕ КУРСОВЕ? ИЗМРЯХА ЛИ, ЗАБЯГНАХА ЛИ?КЪДЕ Е ИНСТИТУТА ПО МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ БУРГАС И ВАРНА? кЪДЕ СА СТАРИТЕ КАДРИ НА КОМИТЕТА ПО ТУРИЗЪМ? вСИЧКО Е МУТРИ........................................................

70

8===о

преди 6 години

Не се научи българският работодател.На обявите се отзовавали хора на средна възраст!Каква трагедия!!Разходете се по-големите курорти в чужбина - пълно е с 50+ сервитьори ,от чиято работа клиентът не може да се оплаче.Ама не - те искат 20 годишни ,които лесно се лъжат и работят по 12 часа за без пари.Не българските политици ще затрият България ,а българските 'бизнесмени'.

69

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха! Не стига, че плащат като в Мозамбик, а в същото време и с претенции. Ама да са току що завършили, ама това, ама онова... и накрая реват, че няма кандидати. То всеки с повече от 1 мозъчна гънка ще се сети защо. Явно само нашите работодатели не се сещат, че със смешна заплата и куп претенции кадри няма да намерят. Ама нищо, успех в търсенето! Като почнат и украинците да ви отказват, дано се сетите защо.

68

келнер

преди 6 години

До морскиКОЙТО ПРЕЗ ЛЯТОТО НЕ КРАДЕ ПРЕЗ $ ЗИМАТА НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ!!!!!!!!!!!-малограмажни детски порции за редовни50гр.аперитив за 100грсвинско филе за телешко

67

Анонимен

преди 6 години

Глад за нископлатени кадри, ако могат да работят без да им плащат - още по-добре.

66

Анонимен

преди 6 години

По мръсно племе от бг работодател няма!Ако работя в клоаката бг само като охрана да им се прегърбвам по 12 часа за 500-750 лева няма да стане!*** ***!!

65

морски

преди 6 години

До ПоправкаПрез соца морето също ни привличаше с корекомите,валутата, крем НИВЕЯ беше 50 ст.Курортистите сякаш бяха от друг свят и само чужда реч се слушаше.Ухаеше на американски цигари и чуждестранна козметика. Евтиния за чужденците!