31

Анонимен

преди 6 години

Нима си мислите ,че този сложно устроен свят е станал ей така от самосебеси. Просто се огледай.. погледни колко сложно устроен си ти и света около теб... ако все още не си повярвал... не знам.Бъдете благодарни затова ,че Бог ви е дал шанс за спасение и се опитвайте да следвате неговия път. Боже пази България. Амин.

30

Хан Крум

преди 6 години

Бог и църква са две коренно различни неща. Вярата в Бог е нещо чудесно и велико. За съжаление поповете, ламите, ходжите, равините са окупирали ролята на посредници межде нас и Бог и живеят на гърба на хората като насаждат страх от Бог. Бог е добър и велик а т.нар. свещенослужители от вс. вероизповедания са мързеливци, алчни тунеядци и мошеници. Учудвам се на овчедушието на хората търпящи тези *** на гърба си. Можете и сами да се молите на Бог - без посредници. бог е навсякъде около нас.

29

Нещо липсва

преди 6 години

За агностиците нищо не пише. От тези 772 един поне нямаше ли? И да не е имало, поне нещо трябваше да се напише и да се отбележи и тази група хора колкото и малка да е тя.

28

Тошко Петков

преди 6 години

КАКВО ГЛЕДАШ БЕЕЕЕЕ. Кой си ти та да гледаш и да правиш изводи ???

27

М, да ...

преди 6 години

В Бог разбира се че ще вярмам, а не в извънземни!

26

Знаещ

преди 6 години

Абе то тъй кат гледам тъй нареченият господ хич не вярва в хората, а те в него още по малко! А църквата на кого точно служи хич не е ясно!

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 24,"Отецът е един , там в небесата"Ти виждал ли си го, че знаеш, че в в небесата? Аз лично Бог, който е в небесата не съм виждал, но пък виждам всеки ден тревата, птичките други хора и питам пак-това всичко не е ли Бог? Безброй са божиите проявления и най-близките до човешкият образ са Буда, Христос и т.н.

24

Анонимен

преди 6 години

"В името на Отца и Сина..." Отецът е един , там в небесата и тези папи и патриарси са самопровъзгласени мишоци. На всеки срещнат ще викам:" Отче"- Защо ? Исус е казал че всички сме равни и ще бъдем съдени според делата ни. За Бога, братя - не им вярвайте!

23

Анонимен

преди 6 години

Религията е набор от морални учения и норми на обществено поведение. Процес, през който сме преминали всички, дори и атеистите. Това примерно ни различава от фанатичните ислямски диваци в Близкия Изток.

22

БГ

преди 6 години

Време е за забрани на религиите вече не върши никаква работа освен да разделя хората

21

SyS

преди 6 години

Те хрантутниците в църквите не вярват в Бог. Как ние да им вярваме?

20

Некъф

преди 6 години

В църквата не търси светци, а Бог.Какъв е смисъла да вярваш когато вярата ти е грешна.

19

Анонимен

преди 6 години

Българинът си е открай време богомил леко. Бог - има. Църква - не ми я хвали. Власт - не ми я хвали. То затова тирадата на руското отче не хвана дикиш - оня е свикнал всички да го гледат в устата и въобще да не забелязват, че е ченге и контрабандист.

18

да...

преди 6 години

Бог не е равно на Вяра и изобщо не е равно на Църква

17

Анонимен

преди 6 години

100 години комунизъм ,каква църква ?

16

Свинаря

преди 6 години

В гората до едно дърво

15

14свинаря

преди 6 години

Къде живееш мойте комшийки бабушкели изкуфели

14

Свинаря

преди 6 години

Предпочитам да се моля на комшийката от колкото на бог. До сега тя ми е изпълнила повече желания от него

13

Анонимен

преди 6 години

Вярата е свято нещо , а религията си е чиста проба измишльотина със цел власт.

12

Тинев

преди 6 години

Докато има ****ан*ари да гушат поповете, те ще лапат, чешат по корема и пъ*р*дят доволно-доволно!То затова войните, бомбените атаки, убийствата не свършват: ВСИЧКО В ИМЕТО НА БОГ!П.П.А на авторите на понадутата / лъжлива/ статистика искам да кажа, че вчера бях за риба и хванах шаран, голяяяяяям! Опашката му висеше на 1м от багажника. А едното му око /лявото/ беше голямо като чиния.