58

Анонимен

преди 6 години

"държавните облигации на Турция са само хартийки"И това ми било сериозна рейтингова агенция. Хехехееее!!! Паднах от стола от смях!

57

Шлосер

преди 6 години

Това не е анализ почиващ на конкретни данни, а чиста проба дезинформация и пропаганда. Може и този мой коментар да изтриете, макар както и предния да не нарушава правилата ви, но все тая. Фактите са си факти, а пропагандата, която упражнява сайта вИ си остава такава. Целувки от мен :-)

56

Турчина

преди 6 години

Преди две седмици ми се наложи да посетя една държавна болница в БГна, която във входа пишеше, че е построена през 1975. Влезнахме в спешна помощ вратите са още от живково време прозорците с бои очевидно останки от някакви надписи. Случайно след няколко дена попаднах в турски канал за състоянието на болниците в Турция през 1998 кадрите които даваха са 1 към 1 със сегашното състояние на БГ болниците. После показаха промяната по време на" лошия" Ердоган. Та те сега нямат разлика от хотелска стая!

55

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле не е случайна ,значи щом казват че икономиката на търкиш не е добре значи не е добре .Немеца не случаен и си казва това което вижда.Немец неможеш да заблудиш.

54

Мен

преди 6 години

Ние в Балгария не можем да запълни две дупки така че да не се бърка ме в чужда пасва. Ние младите да мислим как може да подобрим Балгария. За да може да оспеем трябва да подобрим манталитета на мислене. Да не за виждаме а да го постигнем. Лично аз съм ходил в Турция мисля че са много напред.

53

Здрасти

преди 6 години

Аве отидете до Турция и ще ви дете дали икономика та им еее злеее. Аз лично не мисля ако ме питате защо 1во населението им нараства. 2ро произвеждат почти всичко. 3европа не могат без Турция но Турция без тях може.

52

levski

преди 6 години

интересно от край време дойче веле много се притеснява за турската икономика

51

Анонимен

преди 6 години

пуйкистан е във възход. На кризата.

50

Професор

преди 6 години

И двете държави - Турция и България са в подем. Разбира се Турция изостава по някои показатели докато България под мъдрото ръководство на Генерал Борисов в момента играе ролята на локомотива на ЕС. Ето сега за Великден правителството раздава по 40 лева (100 турски лири) допълнително на всички пенсионери. Но не съм чул да раздават и там някакви бонуси на техните пенсионери за Великден. Разбира се аз съм против да раздават такива пари защото комунистите после ги мятат през балконите.

49

Анонимен

преди 6 години

Турция се развиваше чудесно до идването на Ероган и опитите да се прави на султан. Ходил съм над 10 години на почивка и бая свят там съм изръшнал. От 5 години не ходя и икономиката им взе да запада. Туристите са кът.

48

Анонимен

преди 6 години

Минималната заплата в Турция е 1603 лири или 800 лв. При нас колко е минималната?

47

Пенчев

преди 6 години

А ние кога ще се оправим? Турция е 100 години пред нас.

46

Турчина

преди 6 години

Ердоган е шизофреник

45

Бре бре

преди 6 години

Видяхме им икономиката на изборите.Пристигат некви страдалци са забрадки и *** на талпи с автобусите,за да си купят по 20 кила месо...защото повече не им разрешават.

44

Jas

преди 6 години

До Анонимен 37. Ти откъде разбра, че турската економика е пораснала с 7%? Източник на информацията? Ако е на правителствена агенция на султана, значи Мудис и останалите световни ряпа да ядат. Истината не е това, което Ердоган си мисли за себе си, но това което си мислят за него тези които виждат и преценяват страната му отвън, в Турция къде има развитие на водещи технологии, независима и самостоятелна промишленост, собствено автомобилостроене или поне традиции в производството на супер продукти?

43

Бре бре

преди 6 години

Много турски професори по икономика са налазили по българските вестници.

42

От кухнята

преди 6 години

Напишете за нашата икономика! Ние кога ще се оправим? Кой ограби банката КТБ? Защо няма виновни? Ставате лягате само за Турция се пише. А като се разболеете от рак при диктатора Ердоган бягате да се лекувате.

41

Анонимен

преди 6 години

Освен горивото всичко друго е по-евтино от София в Истанбул.Естествено и алкохола е по-скъп.

40

Турчинн

преди 6 години

В Турция не е по-евтино. Много малко неща са малко по-евтини. Сега килограм телешко е 50 лири, което е 25 лв. Алкохолът е много скъп. Плодовете и зеленчуците са като тук. Но маслините, които бяха много по-евтини примерно, вече не са. Там мнозинството яде месо по байрама. Така че, не пишете глупости

39

Jas

преди 6 години

Парите, които ЕС дава на Турция за подпомагане на издръжката на "бежанците" може и да не са достатъчни, въпросът е, дали са използвани от турските власти по предназначение...? Доста се съмнявам. Още по-лошото е, че ЕС неполучава от Турция релевантни информации как са използвани средствата. Писах го и преди, Турция без европейски и световни инвестиции ще банкрутира до една година, защото измислената економика на султана е като тази на комунистите преди 30 г.