53

кубанская столица

преди 6 години

Да, фронтова зона. И България должна беше разбираше това, когато встъпеше в НАТО. Или всичко това е удивително за Бълагрия? И нека България не забрави, ако конфликт между нато и Россия, България може би бомблена от Россия.

52

Георги

преди 6 години

До ЧебурашкаПаткан отивай си тогава в Англия или Америка... Тук не е държавата на Англосаксонците и ние нямаме нищо общо с тях,че да обърнем гръб на Русия... Да ви пикая на продажните ***! Ще го ядете дебелия!

51

Adolf Eichmann

преди 6 години

Точно за това се проваляме като хора Илия. Точно за това сме все още*******

50

Adolf Eichmann

преди 6 години

Розовото масло е един от главните компоненти в козметичната индустрия в цял свят. Повечето от вас може би не знаят, че 80% от тази супер скъпа и ценна течност се произвежда в розовата долина близо до Казанлък, България. Милиард и триста милиона Китайци с цялата си мощ не могат да ни стъпят на пръста в това - толкова сме добри! Не мислите ли че с парите от това масло би трябвало малка държава като нашата да сложи Чехия в джоба си? Къде са парите? Кой контролира играта? България е РАЙ, но за кой??

49

Adolf Eichmann

преди 6 години

Според мен ЕС трябва да е по близо до Русия от колкото до янките и техния ратай в Европа - само така ще имаме стабилност. Руснаците са недоверчиви и с право защото Западна Европа е съюзник на зионистите от сащ и онова препикано островче дето нищо не вирее там. Европа винаги е била разделена и от там ни идват проблемите както и успехите на враговете на Европа. Време е Европа да избере правилния съюзник който не са янките (които имат нулево уважение към нас) или техния ратай. Раша е по малкото зло

48

Adolf Eichmann

преди 6 години

Европа винаги е била и ще бъде най-главната точка, там трябва да сме и ние - ЕС, това което правим е правилно за първи път от много време. По добре е да сме с нашите традиционни съюзници като Германия и Италия, но трябва да изрежем тумора на ЕС. Тумора заради което всичко се проваля тук - този тумор е на път да се изреже сам, така си гласуваха те по поръчка на техния господар - още по добре. Янките и Раша не искат силна Европа, искат да ни юркат-да им позволим ли или да им покажем за ко иде реч?

47

Adolf Eichmann

преди 6 години

Не съм фен и на янките - империалисти, интриганти, които се мислят за богоизбрани и че могат да се гаврят с който си поискат. Тяхната "Американска Мечта" с която вербуват хора по цял свят е само мечта, но не и реалност защото това което ти дадат да постигнеш живеейки там го правят защото рано или късно ти го отнемат - живял съм там дълги години. Полицейска държава с доста примитивни разбирания които наричат "справедливост" - искат да са като Рим, но ще се провалят защото наглостта им е явна.

46

Доктор Сърп Пичук

преди 6 години

Аз съм еврЕоатлантически *** ,падам си по дрога и мъжки ласки особено от надарени тъмнокожи африкански бежанци и като такъв е нормално да мразя и ненавиждам Русия и Путин .

45

Adolf Eichmann

преди 6 години

Съдейки по ника ми, не съм комунист или социалист - не защото не харесвам някои от идеите на социализма, но защото знам, че хората още не са готови за подобен строй и система - все още сме "човекоядци" а социализма е базиран единствено и само за доброто на всички а не на единици. Знам, че Русия ни вижда единствено и само като малкия наппикан брат който или трябва да слуша или ще яде шамари. Като рода биха ни защитили ако ножа опре в кокала, но след това биха ни ошамарили защо ги занимаваме.....

44

браво

преди 6 години

Русия пусна проекта #ЖИТЬ на ютуб,за мир и помирение,гледайте клипа.

43

руски агент

преди 6 години

Инфаркт ще получа, гоните ЛИ ме или оставам.Че ми писна.

42

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

България е солидарна само със Великобритания и САЩ, България мрази русия, германия и путин и меркел. Да живееяр човешките права и свободата на словото, долу руската цензура, пиянство и тоталитаризъм!!!

41

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДИ МАЛКО ИЗЛЕЗЕ ШОКИРАЩА НОВИНА,КОЯТО Я ПРЕДАВАТ РЕДИЦА СВЕТЯВОНИ МЕДИИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАШЕНСКИ САЙТОВЕ КАТО ****.НОВИНАТА:-ЮЛИЯ СКРИПАЛ Е ПОИСКАЛА СПЕШНА СРЕЩА С РУСКИЯ ПОСЛАНИК В ЛОНДОН,СЪЩАТА Е ОБЯВИЛА ,ЧЕ ИСКА ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАВЪРНЕ В РУСИЯ,ЗАЩОТО В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ЖИВОТА НА НЕЯ И БАЩА И БИЛИ ЗАСРТРАШЕНИ.НА МОЛБАТА НА ЮЛИЯ СКРИПАЛ ЗА СРЕЩА С РУСКИЯ ПОСЛАНИК ВЛАСТИТЕ В АНГЛИЯ ЗАСЕГА ОТКАЗВАТ ДА УДОВОЛЕТВОРЯТ ЖЕЛАНИЕРТО И.

40

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Да живее Великата Американска Демокрация долу гнусния руски миризлив и пиян тоталитаризъм.

39

Анонимен

преди 6 години

Западна Европа след 50 г ще една ислямска държава в момента само квартали са с мюсюлманска общност конфронтацията им е изгодно но до време и ще разберат ,че врагът не е Русия ,французите имигрират към Канада от години

38

Анонимен

преди 6 години

Е то това ни е на нас - оцеляването. Превитият гръбнак, вечното измекярстване, чуденето кой е по-силен, че да му излижем обувките."Тръстиката се превива от вятъра, дървото пада. Но от дървото правиш къщи, а от тръстиката - бастуни за контета"

37

България и Русия

преди 6 години

Вярата е вечна вярата е славна,нашата вяра православна.....

36

Сулиндарен сангля

преди 6 години

Ненка, *** и Съби- на квадрат, тръгват към Москва с танка!

35

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, каква война, бе, филмар... Че нали децата им на руските лидери са на Запад всичките. Ще си изпепелят децата и имотите, друг път. Виж, Воронеж може и да избомбят и да го обявят за диверсия, това го могат.

34

Анонимен

преди 6 години

До 25. Ако някой има пипе в главата то с сигорност е Ахмед Доган..в миналото на въпрос как вижда Русия спрямо България той отговори: -Вълната отминава пясъкът остава! ...