75

Мементо

преди 6 години

До СтаматБъдещето на туркия е да стане на кратер, свинете избити, *** избити. Не сме рекли балканите не сме сравнили туркия със земята, р3зняците още им е влажно и помнят какво стана преди междусъюзническата война *** им р3зашко 3бахме, а Русия сама че ви гази, не е рекъл пу7кин не ви е гътнал..

74

Стамат

преди 6 години

Турция има светло бъдеще за разлика от запада.

73

" Аллах ще помо

преди 6 години

Ердоган е вярващ човек и само две молитви да каже , Аллах ще му помогне ! А по време на молитвите ,ако пръдне два пъти ,Аллах направо ще го дари с всички земни и неземни блага които Ердоган иска да притежава !

72

Typcku цuraнuн

преди 6 години

Абе Домуз Османлийски, защо нас не ни признавате за турци, като си приличаме толкова много... Един и същи майнун сурат имаме...

71

ебах го в миризливец

преди 6 години

Този се оказа по-глупав и от Путин !

70

Анонимен

преди 6 години

Даже и Меркел ви разба що за стока сте.На два пъти каза ,че хора от България не иска .....А бежанците ги приема .... ха ха .... егати случая !

69

Анонимен

преди 6 години

Книгите които съм ги чел и чета в момента , няма да имаш възможност да ги видиш и до края на живота си. .....Но по добре е въобще да не ги четеш .Ща намерят на другия ден самообесен.

68

Ердоган палячото

преди 6 години

има да чака западни инвеститори ! Никой от запад вече няма да инвестира в Турция ! Турция си изпърдя късмета ! А за обменните курсове на лирата Ердоган просто няма какво друго да каже освен да се опита да омаловажи ежедневното падане на курса на лирата и да го представи едва ли не за никакъв проблем !

67

smej

преди 6 години

Абе ти наполовина да си като мен, евалла. Не ме мисли мен. Чети книги, продълговати предмети, вътре със страници и букви. Виждал ли си. Имаш ли ге у вас?

66

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува нито тяхното мнение, нито техния президент, абсолютно нищо не ми е интересно за Турция и турците.<br>Откъде накъде си направи извода, че хоората, които не искат да имат нищо общо с тях ги мразели?----- mi moje li da e ot tova ce komentiras pod novina za turtsiya :)))

65

До Smej.

преди 6 години

Докато си бягаш от истинската история , все ще си на дъното , ДЕЖУРЕН +

64

Smej

преди 6 години

За Аспарух и старите българи не знаеш нищо. Както,предполагам, и за турската история. Чети,момче!Лакърдиите си ги запази за пазара в Одрин.

63

Анонимен

преди 6 години

В Европа , като чуят за "***" , си запушват джобовете , да не им изчезне нещо .....

62

До ментето

преди 6 години

Амо той и немеца не намира разлика между *** и българина.Оня дето ритна жената по стълбити,проститутките,джебчиите...за немеца всички са българи!!!Ако ти си прав,защо той да не е???

61

smej

преди 6 години

Разбира Ястреба от ***. Специалист е. Сигурно работи в Германия като чистач на кетнеф и правилно се дразни от нашите.

60

Анонимен

преди 6 години

Монголците са гонили и Аспарух .А Аспарух е бил от племето на тюрките .Ха сега де !

59

Smej

преди 6 години

Туркофилите тук пак се разпасаха. Ястребът описва новодошлите османлии по българските земи - диваци и грабители. Ние сме ди били много добре без тях. А и да напомня на тоци тъпчо защо тюркските племена се появяват в Анадала. Защото монголците ги гонели като пилци. Давайте отпор на простаците, не на турците.

58

Когато турците идват по балканите сварват едно диво племе, което кен.за покрай масата, на която пирува и след като си изтрие изкензаните си ръце в мазната си брада продължава пиршеството си на масата!Дори след 5 вековно усърдно опитомяване на това диво племе, днес пак са си на същото дередже!Мементо, я ме подсети какво друго произвежда българия освен евтини прости-пу.тки и неограничено количество бобен газ?

57

Когато турците идват по балканите сварват едно диво племе, което *** покрай масата, на която пирува и след като си изтрие изкензаните си ръце в мазната си брада продължава пиршеството си на масата!Дори след 5 вековно усърдно опитомяване на това диво племе, днес пак са си на същото дередже!Мементо, я ме подсети какво друго произвежда българия освен евтини прости-*** и неограничено количество бобен газ?

56

До мементо.

преди 6 години

Като ходиш в *** , още ли ползваш весник работническо дело ?Измий се добре ,че мирише.