132

Анонимен

преди 6 години

сега Путин като не пусне руснаците на Черноморието друга песен ще запеете ще иде сезона на кино пък вие се радвайте че сте удисали на акъла на американците дето ви лъгаха че ще се напълним с инвестиции

131

Анонимен

преди 6 години

руснаците играят в гърба и с кибер средства - хем по-евтино, хем по-голям ефект. избраха тръпм да объркат сметките на янките, изкараха англия от ЕС, за да го разделят и още си мислите че кризата в каталуния е случайна?!? събудете се, хора

130

Русский

преди 6 години

Доброй ночи, Болгары!

129

Дарко

преди 6 години

"Русия гони 60 американски дипломати." Аз пък за първи път чувам че САЩ са имали дипломати.

128

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази истерия срещу Русия е ,че тя не се дава и не се кланя на никой!Чеченските размирици и сепаратизъм отдавна са в историята,Грузинските мераци за Абхазия,Осетия и НАТО са пресечени,а Саакашвили е разкрит ,като корумпиран клоун!Украйна от година на година запада икономически и въобще и не може ,да мисли за ЕС и НАТО!На Русия санкцийте не действат ,така ,както са очаквали на Запад!И най-вече НАТО се нуждае от виртуална заплаха,за съществуването си,защото ИДИЛ и Ал Кайда залязват!

127

Анонимен

преди 6 години

Хахаха...е нема що.60 американци ше удрят капи на магдано,че най после имат възможност да напуснат просията и да се върнат в цивилизацията :)))))

126

Анонимен

преди 6 години

А ние видяхме нагледно как вагнеровци се изпариха...

125

UK

преди 6 години

What? 20 mil. starving in russia? Have a good day(sir)and *** off

124

Анонимен

преди 6 години

Наели цяла армия *** да пазят поста на едно Джудже.Смешници.

123

Рокстеди

преди 6 години

Не си представяме, виждаме го нагледно...;)

122

Анонимен

преди 6 години

До 132 Не ,да се изправи срещу запада,а да ги отсвири и ,да си няма работа с лъжци!Това ,го може ,света е много по -голям от представите на някой!

121

Хора осмисляте ли

преди 6 години

понятието ядрена Война? Това значи край на всички и всичко. Включително на всякакви фили и фоби. Осъзнайте се. Щом са талкова лоши Руснаците спрете да търгувате с тях във всяко едно отношение. Само, че първо докажете твърденията си в съда. Иначе за каква правова държава се борим. Какви ядрени удари какви 5 лева. Прах при прахта.

120

към троловете

преди 6 години

Как си представяте жалка русия да се изправи срещу целия цивилизован свят ?Икономически, военно, с какво ?

119

Анонимен

преди 6 години

До 126 В грешка си в Суворов е текло повече арменска кръв от колкото шведска!Хем ощипал императрицата ,хем не смеел ,да каже швед!!!За твое сведение по онова време не било проблем някой /особено генерал/,да каже ,че е швед,немец идр.,даже е било престижно!Самата Екатерина ,дава данъчни облекчения на немци,унгарци и др. ,да се заселят в Русия!Истината е ,че Суворов е от стара московска фамилия ,а версията,че един от предците му е швед ,той е пуска за престиж!Може би ,заради арменсксата кръв на

118

Анонимен

преди 6 години

До 119 Ти недей ,да ми мелиш ,кво течало от кримските чешми, а смеаш ли да отидеш в Крим ,да агитираш местните ,да се върнат в Украйна!За твоя информация и българското малцинство подкрепи отделянето от Украйна .

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен,Няма проблеми, давай!

116

Анонимен

преди 6 години

В Казан вече имаше ... защо в крим моге а за Казан не

115

Анонимен

преди 6 години

Една баба от арменските планини ...чадо и то от накакви.. кара калпаци .. А какъв се е чусвал той си знае всеки случей е единствения ощипал задницата на Екатерина няколко пъти публично и му се е разминало ... е имал я и други страности да скача столове по балните зали и да препикава мундири на флюгел генерал ашерфи при дворцовата гвардия ...

114

Анонимен

преди 6 години

В Кърджали трябва референдум

113

Анонимен

преди 6 години

До 112 Ето такива са доказателствата за натравянето на Скрипал,като твоето твърдение,че Русия получила Ростов на Дон и Таганрог ,вместо Крим!Това твърдение е долна фалшива новина!Всеки може ,да провери ,като види старите картите на СССР !