149

ТОЧЕН И ЯСЕН!!!

преди 6 години

Какво е Русия в момента, ще ви отговоря в 2 изречения?2011г. има най-големия и мащабен протест в Русия, воден от прцедателят на най-голямата опизиционна партия, Борис Немцов!Днес Борис Немцов е мъртъв!Това е Русия в момента!!!

148

Анонимен

преди 6 години

Слушах записа и нищо не разбрах! Чува само едно скимтене и някакви вопли"Помилуй государю". Един ръмжеше и викаше приятелите си"Чорт возми"

147

Анонимен

преди 6 години

Президент и патриарх са говорили достойно. Обаче един друг политик обиди евродепутат, обиди държава, обиди народ, обиди патриарх и за благодарност му дадоха сградата на СДС. Нали е поредния пудел.

146

Анонимен

преди 6 години

Гледам бояджията Тома Биков плюе президента. Това е нивото.

145

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 148Прав си, и аз подкрепям твоето мнение.Руският Патриарх Кирил и Българският Президент Румен Радев са водили прилична,сдържана беседа и достоен разговор. Браво на нашият Президент! Румен Радев доказа,че е достоен човек,вярващ православен християнин и достоен президент на България!

144

Анонимен

преди 6 години

Скандалното е Плевнелиев че даже не спомена името на Русия като освободителка. Колкото и да плюете по президента Радев, ставате гербаво все по-жалки и безродни.

143

bd

преди 6 години

Малее,какви твари пишат тук!!!!!!!!Какво ли Ви се е случило ,за да се превърнете в подобни същества!?Жал ми става,а не злост..........

142

Анонимен

преди 6 години

Значи и президента и патриарха са водили един истински достоен разговор, за какво бяха истериите на троловете? Бойко дано така се е държал достойно с Ердоган, но стенограмата никога няма да се покаже. Запис пък съвсем.

141

Minuva42

преди 6 години

3.3:Топ на C1; Цар Е818.3: Пешка на А8 - Избор на нова Царица; Цар на Е7;29.3: Рокада Топ на F1; Офицер на F4 (с флашка)

140

Анонимен

преди 6 години

Защо го наричат робство,ТИ РОБ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е??НЕ Е БИЛО КЛАСИЧЕСКО РОБСТВО а себеусещане защото си поданик на друговерска империя!На поляците не им било по-хубаво в руската империя ама не се САМОнаричат роби но не защото и руснаците са християни пък макар и православни А ЗАЩОТО ПОЛЯЦИТЕ ИМАТ НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ!Освен това историята им НЕ Е ПИСАНА ОТ РУСКИ ПОД..МЕТКИ както нашата!

139

Анонимен

преди 6 години

Гундяев към Гадев"радвам се че в България сега има такива харизматични личности" и бла,бла,бла,дрън-дрън ярина Гадев харизматичен муахахахахахаха!!Обаче другото е по-забележително"по време на социализма БЪЛГАРСКИТЕ ДРУГАРИ БЯХА НАЙ-ЛОШИ ОРАТОРИ"ахахахаха Гундяев е казал че русофилите ИЗНАЧАЛНО В БЪЛГАРИЯ СА МНООО Т..ПИ ПАРЧЕТА!Такива са ама са нагли и ХАРЕСВАТ ВСИЧКО ЗАПАДНО,никой не пазарува в московския ГУМ,все на запад тичат забогателите от кражби селя..дури.

138

Анонимен

преди 6 години

Какво значи да отстояваш националните интереси според Радев?Отговор... Като ти забие една плесница КГБ агента, ти се подмокряш....Браааааааааааавоооооооооооо Радев!!!!!!!!!!!!!!!!Президентът не трябва ли да защитава националните интереси ОСНОВНО???

137

Анонимен

преди 6 години

Невъзможно е роби да имат къщи и земя ...Ами защо тогава се нарича робство?

136

Анонимен

преди 6 години

Аудиозапис се изфабрикува най-лесно. Къде е доказателството, че не е записан вчера?

135

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно е "изтекъл" фалшификат

134

Анонимен

преди 6 години

Невъзможно е роби да имат къщи и земя ВВАТО ПРО..ТА, и да ходят където си искат,тогава не е имало изходни или входни визи ти ако си потомък на роби отговаряй за себе си нахалник неграмотен!!Виж тия дето не са "спали"да ни "особождават"те са потомци на крепостни РОБИ!

133

Анонимен

преди 6 години

Освобождава от пет вековното робство, за да можеш днес да се наречеш Българин....Преди освобождението турчин ли си се наричал?

132

Анонимен

преди 6 години

Някои дори стигат и по-далеч твърдейки, че не не е имало пет вековно османско робство, а "присъствие"!?...Да бе, много ти се ще да не си бил роб ама истината е, че си робски потомък.

131

Азиатецът-Азис

преди 6 години

Вън от Европа!!!Нека станем Азиатска държава и да пътуваме към далеч по-привлекателни страни като Индия, Пакистан... Защо за бога ни трябват Париж, Лондон, Рим...Какво ще правим там???

130

Minuva42

преди 6 години

И нещо друго не ми дава мира.Наште попове винаги ли са с бръмбъри?Навиците трудно умират.От тази среща май само Президента се е минал и не е записвал... То да не поканиш тези попове.Само записи, флашки. Публикуват, публикуват.Да се свети името Му