31

Анонимен

преди 6 години

Достойно за разказ "две българки"!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Двете лица на България. Така е още от Аспарухово време.

29

Анонимен

преди 6 години

Да , из цяла България е така, само , че българските булки се продават за 2 големи водки в дискотеката, а ако притежаваш черен джиБ може и няколко булки едновременно, но за еднократна употреба. За разлика от девствените калайджийки, българките на 18 отдолу вече са отворени като куфар на митница

28

Щирлиц

преди 6 години

Тези,които взимат пари,да гласуват с "+",останалите с"-".Аз пари не взимам,така че съм пас.

27

Щирлиц

преди 6 години

Аз много обичах да се израждъм вътре на Германия,понеже сичкото германец много ме харесваха.Ще съ израждам,докато изродя цялото германски народ.

26

Бай Иван

преди 6 години

Тея булки после ще дойдат да раждат в германистан ,за да вземат еднократната помощ при раждане ,така че да не знаят много ;) !!!

25

Гост 28 - продължени

преди 6 години

Най-вероятно заради репортажи като този, никой в Германия не знае, колко сериозен е проблемът с детските "бракове" при ромите у нас, което е жалко, защото очевидно, журналистът акцентува върху иронията, а не върху фактите))).

24

Гост

преди 6 години

Статията е малко лицемерна, навсякъде в България, включително и при калайджийте, въпреки, че "родителите им не им оказват натиск"(??) на пазара за булки при ромите излизат деца на по 11 години (в което има желязна логика, ако човек поназнайва нещо за патриархалните култури))). Е, това очевидно не става за репортаж по Про зиебен, все пак, нелицеприятна истина е, но е добре и това да се знае от германските зрители на канала). Много лицемерен репортаж))).

23

Dimo

преди 6 години

Друг пример за лъжа - "Като продавачка в магазин за часовници тя печели около 200 евро на месец, което никак не е зле за България". Никой не работи на пълен работен ден за 200 евро. Та самата минимална заплата е над това, а уважаващ себе си човек не би работил на минимална заплата във Варна.

22

Dimo

преди 6 години

Изключително неадекватна статия пълна с клишетата, които са се наложили за България на запад. "България е сред страните от ЕС с най-висока престъпност. Малко млади момичета се престрашават късно вечер да излизат сами." - това например е абсолютна глупост. Аз не съм виждал някой да се страхува повече от нормалното да се разхожда вечер. Доста по-страшна би била разходка около гарата в Мюнхен вечер, където гъмжи от мигранти. Има още много такива примери. Днес.бг, от вас очаквам повече.

21

Анонимен

преди 6 години

До МорскиА твоя какъв е? Вариант на ***?

20

наблюдател

преди 6 години

Ако взима 200 евро във Варна, значи е на 4 часа или не се осигурява а реалната си заплата, а на минималната. При 510 лева МРЗ, нето идва 395 лева.

19

Морски

преди 6 години

Кораба си плава екипажа се сменя най често се прибира със самолет .А москва река ко знаешкъв мръсен гьол е почти като това дето го имаш в бутилсата капитански боряшник

18

Капитански

преди 6 години

До МорскиТи си плавал по Москва-река! Поздравления!

17

Анонимен

преди 6 години

Тези обичаи не са само при калайжиите има ги и в други ромски общности. Тези обичаи ги няма при цуцуманите копанарите турлаците вретенарите и още много от ромските общности. Тези немци са попаднали точно на тези които живеят още в средновековието. Много от ромите са се интегрирали и живеят сред българската общност. Придобили са техните навици и начин на живот. Те са така наречените български роми които даже не говорят ромски. От тях има много висшисти които са доктори учители професори.

16

Морски

преди 6 години

Бил съм по цял свят най много обратни съм видял в Амстердам и Москва .а най често продаваните жени са филипинките и рускините

15

Чочо

преди 6 години

Пълни глупости. Кой работи за 200 евро бе? Че и не било зле за България? Зле е, даже много зле. Цените в магазините са по-високи от тези в Германия. Хайде да ви видим как ше оцелеете с 200 евро в Швабенланд! От моите познати няма човек който да взима под 1500лв. нето. Но знам със сигурност, че има много мизерстващи хора в България, предимно възрастни. *** ще се оправят, ще се изнесат в някоя по-уредена държава, ами какво ще правим ние?

14

Анонимен

преди 6 години

до 10 Аз може да съм всякакъв, но ти ще си останеш потурчен българин, А от такива като теб по-големи болуци няма! Нямаааа!

13

отговор на въпроса

преди 6 години

Още не е така навсякъде. Но до няколко години навсякъде ще е така. Вървим с бодра крачка в тази посока

12

Анонимен

преди 6 години

В Бг можеш да си купиш рускиня или ромка среща се само в тези общности