65

123

преди 6 години

Жалко за децата, но като се има предвид къде живеят. Което ми напомня: А с нашите молове как е положението?!

64

Аз

преди 6 години

Много тъжно крайно тъжно R.I.P.

63

Щерю

преди 6 години

Горките дечица - котенца малки...

62

тя

преди 6 години

Горките майки и те имат като нас по едно , две деца и трагедията им е огромна!

61

тя

преди 6 години

Станалото , станало ,но ако не е умишлено е могло да се размине с много малко жертви , ако всички са действали адекватно!

60

123

преди 6 години

Ама естествено, че пожарникарите със "супер новата техника" каращи по "супер добри пътища" са "виновни". Молът съвсем си е "наред" и всичката му противопожарна охрана си е "наред". Паралията не е виновен. Съвсем като в България. После ми кажете, че русия била държава, а не територия. Като нас, но по-зле. Мноооого по-зле.

59

Анонимен

преди 6 години

Когато Курск потъна, ТОЙ се правеше на улав и изчакваше моряците да умрат съссигурност, за да каже - нищо вече не може да се направи. Виж, в Нордост даде заповедда изтровят терористите и стотина зрители.

58

Handel

преди 6 години

До Анонимен 59: В Русия пожарникарите не стават пожарникари за да бъдат пожарникари, а за да прибират пликове с евро от собственици и наематели на обекти

57

Handel

преди 6 години

До Това е ужасно!: Вчера гледах едно клипче с анонимни интервюта на руснаци, които са престанали да ходят на курорт в Турция... защото там има много руснаци!

56

Анонимен

преди 6 години

Никъде няма информация, колко от тези 600 и отгоре пожарникари, участвали при "гасенето" и "спасяването", са загинали, получили някакви изгаряния или наранявания? Ако отговорът е 0, тогава нещата са страшни.

55

Анонимен

преди 6 години

Дали е късо съединение или нападение с цел пожар,опожаряване на обект с жертви и унищожаване на имущество нека да покажат органите по изясняване на причините видеоматериали от камерите по етажи където са били разположени съгласно или сигласувано с технически проект нали за всичко си има проекти,а при пожара дори камера да е изгоряла тя е пратила заснет репортаж в главната пултова зала за надблюдения за охрана на обекта както показаха на приземния етаж как всичките етажи се стролиха настрани нея.

54

Анонимен

преди 6 години

Тотална и повсеместна корупция, глад, мизерия, гьобелсова пропаганда, промиване на мозъци, човешкия живот е без стойност; кражби по цялата верига; липса на регулации, спазване на процедури и закони; взятки, всичко се купува и всичко продава; постоянни злополуки, катастрофи, пожари, самолети падат, влакове дерайлират; повсеместна сивота и нещастие човешко, геноцид; стотици милиарди зад границя, жълти стотинки в бюджета. Това е реалността!

53

Това е ужасно!

преди 6 години

Ако е вярно е непростимо :(Божие наказание е да си руснак...

52

Тина

преди 6 години

Много, много много жестоко! Мир на праха им, душички!

51

Анонимен

преди 6 години

Няма по-голяма *** от русия. Станал пожар,защо не изведете хората навън бе пияндурници ?Просто са си отишли от задушаване и управителите са гледали отстрани. А нардусаните *** ми обясняват колко е велика русия.

50

do 38 A+

преди 6 години

Учтив викаш си, като учтивите зелени човечета.Руснаците са ги изолирали от много години в тая държава и те хабер нямат за какво става дума навън. Тея с парите или се измъкнаха в чужбина или в Москва имат дебели връзки с "властите". А народа - кучета ги яли. Голям русофил си *** не си стъпвал там да видиш как преживяват. Не е като женами да не е рускиня и да не ги знам нещата от 1-ва ръка. Така че пак повтарям - официалните "руски власти" + Путин НЕ СА останалите руснаци

49

Анонимен

преди 6 години

По повод трагедията изгледах за няколко дни десетки видеа, преки включвания, предавания, публикации. И от независими източници, и от официални, и чужди журналисти. Видях, помислих, разбрах, направих си изводи. Няколко неща искам да кажа: 1. Горките клети руснаци; 2. Щастлив съм, че не живея в Русия; Радвам се, че БГ е член на ЕС и НАТО.

48

Анонимен

преди 6 години

Преди "изборите" беше да го дискредитират, сега да помрачат "успеха".Хахаха, посралься опять.

47

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ много сайтове се повви информация че зад палежа в Кемерево стоят английските тайни служби.------Аз ви казах, четете "Московский комсомолец". Там е истината. Аз без да съм го чел мога да ви кажа какво пише: Виновни са или англичаните или американците...

46

дедо на 95 г

преди 6 години

Сва е ч4стои хзападно дело,за да помрачат големият изборен успех на Путин. В Англия убиват и отравят-виновните търсят в България. Гьорги марков и сега-търсятв Русия. Майстори отровители от средновековието още са англичаните-Макбет и други.