63

Курцио

преди 6 години

Логично е, да изгоним някои национални предатели, зад граница, без право на връщане, с отнемане на гражданството!

62

апрода

преди 6 години

Логично е този селянин да бега обратно на нивата да умува:)

61

ГАДНЯРЧЕ

преди 6 години

ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ КРАДЛИВО СЕДЕСАРЧЕ НАВРЕМЕТО..ДЖЕНДЪРЧЕ....НАЙ-ХУБАВИТЕ И УМНИТЕ СА ДЖЕНДЪРИТЕ.....

60

Анонимен

преди 6 години

Винаги с Германия , никога против Русия . България на гражданите - много си зелен , за да ни лъжеш . Омразата към Русия е свидетелство , че тя вече е новият световен лидер . Един ден в центъра на Москва ще издигнат паметник на Тереза Мей .

59

Членска карта №7

преди 6 години

до 89Вие пък от кога се интересувате от доказателствата!?

58

Анонимен

преди 6 години

Тези ги експулсираха извън властта. Но пак се обаждат и се инпулсират. Ти го гониш през вратата, то се връща през прозореца и телевизора. България на гражданите от село.

57

Анонимен

преди 6 години

Русия доказа,че е свръхсупер първа военна и икономическа сила!...Къде са ти доказателствата?

56

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах само ,къв ъ тоя?ъъъъъъ,леле ,леле ,пак ,псевдо политик.Абе ,батки , Русия ви *** в гащите, добре че я има,та да се оправдавате ,***- мекерета

55

от солидарност

преди 6 години

с кралицата,бих изпил една бира ню кясъл единствено.

54

Анонимен

преди 6 години

Който сее вятър, жъне буря. Утре Дървозеленески, когато получиш по същата логика, друга песен ще пееш.

53

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоз пудел? Ако другите нещо правят, имат си и гръб да го правят! Каква ни е армията, ако искаме да сме адекватни? Нито самолети, нито танкове с какво ще се отбраняваме ако руснаците ни провокират? Колко мозък трябва да се ампутира, за да се стигне до тези гениални мисловни акробатики?

52

Анонимен

преди 6 години

Русия доказа,че е свръхсупер първа военна и икономическа сила!То ,не бяха санкции,то не бяха медийни анти реклами ,то не бяха заплахи и кавото щеш още там!Но Русия си назначава президенти на запад,анексира територии,трови *** ,компютърните им спецове всяват ужас на запад,руснаците с милиони обикалят световните курорти! И най-важно всичко това го правят кьор-китук пияни!Ами ,ако са трзви,със запада е свършено?!

51

Анонимен

преди 6 години

Морзилки ,ама като ви пуснат няколко грама ,,Новичок"и на сирате ***,ха,ха,ха!При по-голяма атака ,какво ли голямо сранье ще става!

50

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Дружбата ни със Съветския съюз... - пардон Русия е тъй необходима, както слънцето и въздуха... - за всяка бучка лед...

49

Мурзилка

преди 6 години

Аз ако те хвана ще видиш ти една ***! Тоя мишок найден не беше ли беше ли некъв жендър? Що трбва да го поствате? А агов кво каза? А илян василев? Некой друг моп?

48

Анонимен

преди 6 години

Логично и крайно време е България да отвори консулство в Чукотка в нейната столица Анадир,където темперетурите достигат и до -60градуса ,и да пращаме там Зеленогорски и такива ,като него ,за да им се поохладят малко страстите!Нещо много са превъзбудени напоследък!

47

Анонимен

преди 6 години

ДОРИ НЕ СА ЕКСПУЛСИРАНИ ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ ЗА ЖЕСТОКОСТИТЕ В ТУРЦИЯ ., ...Какво намеси Турция тука? Освен това кой смее да експулсира турски дипломат? Забрави ли какво му се случи на руският в Турция?

46

Анонимен

преди 6 години

Другарю Зеленогорски защо не хванеш и не изчезнеш в зелената гора? А и да не забравиш движението България за гражданите . Ходете си в Турция. Предай на Ердоганчо че не е:" логично да се експулсират руски дипломати". ДОРИ НЕ СА ЕКСПУЛСИРАНИ ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ ЗА ЖЕСТОКОСТИТЕ В ТУРЦИЯ ., ЗА ХИЛЯДИТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА КОЙТО ЕРДОГАНЧО НАБУТА ПО ЗАТВОРИТЕ, ЗА УЖАСИТЕ В КЮРДИСТАН,ЗА ЗАПЛАХИТЕ КЪМ КИПЪР КЪМ ГЪРЦИЯ... НИТО ЗАРАДИ ЗАПЛАХИТЕ И ОТКРИТАТА И НАГЛА ПРОВОКАЦИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ ...........

45

Зайден

преди 6 години

И каква тогава ще е мерната единица за покорство? 1- ин издип. , два издип-а и т.н.

44

До 49

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАМакаров е безотказен, направен е само от 28 детайла, няма засечка, до 25 м мога ти го набутам между очите. Дано не се запознаеш с него! И с мен! Американските купувачи го нарекоха "най-големият подарък след Студената война" и имат специален сайт.