55

Чешански министър

преди 6 години

Жалкият Терез Змей да си отреже една от трите глави.

54

Анонимен

преди 6 години

Всеки изгонен руски шпионин намаля вероятността за терористичен акт в съответната страна с няколко процента. Руския шпионаж е принципала на световния тероризъм.

53

Анонимен

преди 6 години

Разкритият руски шпионин Асандж е бита карта, повече не става за вършене на кремълски поръчки. Той е труп за Русия, скоро ще му видят сметката.

52

Архангел Псувнаил

преди 6 години

Отзоваване на дипломати - поредния акт на безсилие пред мощта на Русия. Жааалка, жаааалка работа...

51

Анонимен

преди 6 години

Този е пътник, забъркали са му "Новичок"

50

Анонимен

преди 6 години

Появиха се нови лафове - лъже като британски премиер, обижда като английски министър!

49

Анонимен

преди 6 години

До ОруелВярно е, с една малка поправка. Това са същите стари фашисти, които се присъединиха към победителя във ВСВ - СССР. Англосаксът спонсорира третия райх и удобно си затваряше очите пред фактите, че Хитлер подготвя война. Ако войната се беше развила друго яче, щяха да са на страната на Германия и щяха да премахнат Хитлер в удобен момент. Англосаксът винаги е воювал с чужди ръце и сега е същото - справка Ислямска Държава, талибаните и подобни.

48

Анонимен

преди 6 години

Явно заповедта от Кремъл към слугите му е да се плюе съсредоточено срещу Обединеното Кралство.Вчера се чудеха великите руски умове с какво да накажат Англия, но ето че измислиха с храчене и плюене по всичко английско.

47

Анонимен

преди 6 години

Въпрос към защитниците на Асандж.Жертвите в Кемерово са:А) 64 както казва светилото в броенето Путин?Б) 364 както казват съгражданите на жертвите?Отговора на този въпрос ще ви покаже доколко сте искрени и по отношение на Асандж.

46

Българина

преди 6 години

С други думи Червея Асандж да се предаде на цру или ще го убием като Скрипал и ще обвиним руснаците и ще наложим още санкции, в краен случай ще нападнем Русия с джендърската си армия от фондации, щото ракети нямаме! Да ви е а май ката нещастна соросо гадна!

45

Анонимен

преди 6 години

"за екстрадиране в Швеция за извършено изнасилване на малолетна"Е, вярно, не е от близкия изток Асанж, за да му е разрешено да "изнасилва" в Швеция. А и нали ги видяхме ***-мендърите там, напила се, преспала с него доброволно, станала на сутринта с Д-то нагоре и се сетила - "изнасилили" я. Специално в случая с Асанж - платили и да дрънка неумности.

44

Гогата

преди 6 години

Истеричните реакции на британската върхушка говорят за як страх от Русия. Путин измете ислямските агенти на САЩ и Пчб в Сирия, барабар с инструкторите им. Особено в Източна Гута са дали фира стотина американци, англичани, французи и израелци. Москва налага нов ред на земята, дами, медали и джендараци!

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Ти май не четеш - разследването е прекратено в Швеция още миналата година като недоказано. Ама кой знае защо, англичаните напират да го арестуват. Ако той е червей, питам какъв е бившият им министър председател, който разруши Ирак, щото имал атомно оръжие!? После се извини с половин уста... Да се извиниш за избити деца и съсипани животи, за целия хаос! Отврат...

42

Оруел

преди 6 години

Новите фашисти се надигат!

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Не чуствате ли товаршчи русофили, че злоупотребявате с фразата на товариш Лавров "имате ли доказателства". В днешно време тази фраза се превърна в последното убежище на меpзавците.

40

Анонимен

преди 6 години

А жалката Тери да покаже най-накрая доказателствата за отравянето на Скрипал!

39

Анонимен

преди 6 години

И вие откъде знаете кой какво прави, имате ли доказателства или повтаряте под диктовката на британските си "учители" ?! :)

38

Анонимен

преди 6 години

Асандж е много опасен и за руския шпионаж, защото в един момент може да реши да говори и за руснаците, как са го вербували с какво са го заплашвали, как са му подавали материалите и т.н. Затова мисля че съвсем скоро ще го ликвидират самите руснаци, ще прочетем някоя сутрин че Асандж е починал в съня си от сърдечен удар в еквадорското посолство в Лондон, както почина и товариш Чуркин в Ню Йорк преди година и нещо.

37

(-_-)

преди 6 години

Добре, че е някой червей да хвърли светлина върху истинските лица на тия ***.. Ясно е кои са безгръбначни, подли и лицемерни гадове и техните документи го потвърждават.

36

Анонимен

преди 6 години

Ти от злоба обиждаш, също като британския министър.... :)