27

Анонимен

преди 6 години

Щом казват, че този е британец и го признават за такъв, проблемът е техен. :) Може да е от кралската династия даже. :) Честито, британци! :) И да не забравите да го поканите на сватбата на принца. :)

26

Jas

преди 6 години

До Далновиден: опасявам се, че си прав това е един от най-големите проблеми в Европа, осъдят някого и като се уталожи праха след някоя и друга година тихомълком получава амнистия (имал тежко детство, облекчаващи околности и подобни евро-лигавщини) и почва отново. Но и тези случаи е двоен аршин, тоя ще го пуснат(не успял никого да убие), но примерно Брейвик или друг коренен европеец ще гние в затвора до алелуя.

25

Анонимен

преди 6 години

От снимката си личи знатния британски произход, дядо му е участвал в кръстоносните походи, а този днес е борец за права

24

Анонимен

преди 6 години

Този със сигурност няма да лежи до живот, власта вече започна да преминава в ръцете на мюсюлманите, започна се с кмета на Лондон. След някоя и друга година ще излезе и ще бъде герой за мюслитата, нищо хубаво не ги чака англичаните

23

Анонимен

преди 6 години

Баш така изглеждат днешните британци от знатни родове, че и в кралското семейство...

22

Анонимен

преди 6 години

Най-големия проблем на Великобритания е ЛИЦЕМЕРИЕТО, докато местните се топят, докато се затварят църкви, докато се кръвосмешават (все още), докато псевдо свещенници изнасилват деца, докато араби и н.е.г.р.и пълнят острова, те се държат все едно всичко е наред, пишат доклади срещу България и Румъния и се опитват да управляват останалата част от света. Това тяхно лицемерие ще ги погуби, острова вече се е превърнал в един световен ***

21

Далновиден

преди 6 години

До JasНяма да лежи доживот тоя,гаранция!Ще почнат да "демократизират" някоя страна и ще го пратят там като опитен кадър в тая дейност!

20

Истински британец

преди 6 години

100% този е британец, баща му е някой знатен лорд.

19

Jas

преди 6 години

Well done British judgement! Само се надявам някой мек съдия след 20 г. да не реши, че му е достатъчно и да го амнистира. Решението за всички останали е лишаване от британско гражданство и екстрадация до прародината на родителите им. Чак тогава ще има спокойствие и е спрат атентатите. Съдиите от Германия, Франция и Швеция на задължително обучение в Британия!

18

Мда

преди 6 години

Какви убавци били тея британци,да им се не нарадваш!Пък аз си мислех че са едни бяло-розови с лунички...Allah save the Queen!

17

Юнал Джемилов

преди 6 години

До ГаговВнемавай зайко!

16

Анонимен

преди 6 години

Ето това е Великобритания, ВЕЛИКО Британия. Да се смееш ли или да плачеш!!! Загиваща Англия начело с една съвсем изкуфяла лелка, до такава степен се е обезличила, че такива като този се чувстват в своя, Муслимснски свят. Проблемите в тази загнила морално държава са огромни. Мей търси начин да забави разпада, да отклони вниманието като нагнети безмислено напрежение, което може да унищожи света. И тази гарга Мей ще загине като милионите невинни. Какво ли си мисли, че ще се спаси? Смях!!!

15

Аз

преди 6 години

Е, те това е истински британец ! Сега разбирам, защо е Брекзита - Острова ще стане резерват за расови британци, като тоя...

14

ВВВ

преди 6 години

По погледа си личи колко му е промит мозъка. Бог да пази България!

13

Анонимен

преди 6 години

Расов англосаксонец? Това е бъдещето.

12

2+2

преди 6 години

Гледам го на снимката и сега разбирам че във Факултето и Столипиново живеели британци, а аз не съм знаел

11

Анонимен

преди 6 години

Типичен британец на снимката.

10

Не Британец

преди 6 години

В Лондон са само такива,а в Бирмингам е още по зле до 20 г в невеликобритания ще са мнозинство защото се плодят

9

Анонимен

преди 6 години

Руските СМИ публикуваха този факт преди две седмици. Ега ти своевременността и актуалността.

8

Анонимен

преди 6 години

О Лорд Хаутхемптън