83

Анонимен

преди 6 години

До Adolf Eichmann Означава,че отборите на много страни няма да отидат на първенството.И то ще загуби легитимност.

82

Adolf Eichmann

преди 6 години

Какво означава ще "бойкотират" световното първенство? Няма да участват ли? Или феновете им няма да го гледат? Или няма да го излъчват по телевизията? Както точно означава тази безмислица?

81

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия.

80

Хан Крум

преди 6 години

Защо само 7 "дипломати"?Рашка трябва да се изолира тотарно от международната общност, от вземането на решения н ООН, от международната банкова система, всички крадени пари вложени в ЕС и САЩ да се конфискуват и да се оставят *** да се търкалят пияни от водка и обещанията на *** за светло бъдеще. Тогава пак да си го изберат - този път пожизнено, като Си Дзи Пин.

79

6по

преди 6 години

Русия изгони на нато и др държави и точка и нека слешат баба мий лицемерка кокто нямат мнение

78

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Русия да въоръжи С.К.и нато да вземе и да миряса,а може и на талибаните да даде мако по съвремено оръжие,че краварите да видят,хубаво ли е когато те го правеха срещу руснаците.А и да вземат да си отворят и базата в Куба,няма да е лошо..Ами тя не е преставала да въоръжава СК и талибанковците. За базата в Куба няма пари само.

77

****

преди 6 години

Крайно време е Русия да въоръжи С.К.и нато да вземе и да миряса,а може и на талибаните да даде мако по съвремено оръжие,че краварите да видят,хубаво ли е когато те го правеха срещу руснаците.А и да вземат да си отворят и базата в Куба,няма да е лошо.

76

поета е казал

преди 6 години

Йенс Столтенберг цар е на земятанай-велик, над всички пръв,натовци са наши братя,наша плът и наша кръв.Кат НАТО няма второтъй могъщо на светато е нашата подпора,то е нашта висота!

75

Анонимен

преди 6 години

Абе вие луди ли сте изобщо да допускате *** в централата на НАТО?

74

Анонимен

преди 6 години

Хaaa товa с " бесенето" нa хорaтa в СAЩ без съд и присъдa ми хaресa определено, още повече кaто се имa предвид че го пише фиень нa трaдиционнa крепостнa русия, в която до 1974 г.!!! селяните дори НЕ СA ИМAЛИ ПAСПОРТИ И ПРAВО ДA ОТИДAТ В НЯКОЙ ГРAД В Сесесере- то, дa споменaвaм ли Гулaк, убийствaтa нa журнaля и опозиция в последните години, тия жертви бяхa ли сaнкционирaни от съд хaхaхa

73

Дарко

преди 6 години

До АнонименАмериканци си купуват за 1/2 $ млн.къщи в най-добрите туристически дестинации по света.Знаеш ли че в Америка 50 милиона са на хранителни и облекло купони? Това по телевизията не е Америка а за будали като тебе.

72

Анонимен

преди 6 години

Този е кукла на конци в ръцете на Тереза Мей, както и другите еврожендъри, а зад Тереза Мей е правителството в сянка, а то се командва от черния папа и ордена на йезуитите Нищо ново, Европа продължава план Ост въпреки че два пъти изяде шaмарите този път ще ичезне напълно от картата.

71

Анонимен

преди 6 години

Дa си припомним сaмо преди месец и нещо нa 7 срещу 8 февруaри кaк го отнесохa прехвaления от руския слугинaж в бг. " спецнaз" от ЧВК Вaгнер, Щaтите ги рaзмaзaхa до степен труднa зa индетифицирaне, a " оцелелите" с липсвaщи крaйници сегa сa инвaлиден " спецнaз" .

70

Доказателства

преди 6 години

няма, едностранно разследване само, а вече виновен има. Та по какви закони и правила точно работи британия, сащ и ес не ми е ясно? Ами така са бесили хората в америка преди, без съд и присъда. Както виждам това се прилага дори сега от цивилизованият свят.

69

Прост факт

преди 6 години

за осъзнаване от козяшките *** мажоретки :Нато е толкова велика структура, че когато две членуващи в нея държави като Турция и Гърция се скарат, ходят да се оплакват и да искат подкрепа от Русия.

68

евронатогейски

преди 6 години

Ах що го нямаше онзи "трезвеника" дето спеше в самолетите и мааше казачок? Да видите как от Русия щеше да и останат само кокалчетата! Пу да му се невиди немама късмет! Този Владимир ни пие ни пуши ни спи нито маа казачоци. Лошо мноо лошо с тоз Владимир. Неще да падне на колене неще да си разтваря бузките като един ***.н от село. Бре да му се невиди. Както изглежда тоз Владимир ше ни го отмаа та свет ше ни се извие даго ***.

67

Анонимен

преди 6 години

Действията на Столтенберг показват само едно - безсилие.

66

Анонимен

преди 6 години

Боко нaй- нaкрaя се светнa нaкъде духa вятърa и кой зa втори път ще бие руснякa по кaнчето, a именно Чичко Сaм с големия...ФЛAГ НA СAЩ!

65

Анонимен

преди 6 години

Казано на *** език за матряла...Гаврата с руската кочиина продължава.

64

Анонимен

преди 6 години

Крайно време беше.НАТО трябва да престане ,да допуска до ученията си руснаци и сърби.Последните донасят всичко на Русия.То и тебе да те нахранят с уран говедарите и ти ще донасяш че и яйца ще снасяш.