13

Циник

преди 6 години

Авторитета на Мурксулската ханъма в Берлин - падна до - 100! Синилната старица покани милионите арабски , и африкански шебеци в Европа , БЕЗ ДА СЕ ДОПИТА ДО ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОСЪЮЗА, Англичаните и показаха червен картон, Орбан и Курц я направиха смешна....Брюксел беше деградиран до неин слугинаж...Тя даде средство на анадолския примитив - да я изнудва! Какъв авторитет има пекинеза и Борисов?

12

ВСЕ ТАКИВА КАТО ТИЯ

преди 6 години

се канят да пудрят мозъците на зрителите. Щом Агов говори една истина няма да чуете

11

АГОВ бил журналист

преди 6 години

да когато КОСТОФФ беше премиер. Такива наведени в кръста "журналисти" са срам за професията

10

Анонимен

преди 6 години

Аз пък мисля, че ни управляват родоотсъпници и национални предатели, които освен това са и алчни и нагли престъпници!

9

Анонимен

преди 6 години

До Браво на Бойко !Иронията ти е като на някой със синдром на Даун!

8

Браво на Бойко !

преди 6 години

Без да съм фен на Бойко , трябва да му се признае вродения усет на дипломат, който умее да скъсява дистанцията и да се сработва с всякакъв вид държавни лидери. Въпреки че още не е приключило, се вижда, че Европредседателството на неговия кабинет е успешно за България. С него се подобряват, както отношенията на страната с всичките нейни съседи и политическия и икономически климат на Балканите като цяло, така също и авторитетът на България пред партньорите й в ЕС ! Браво ! Дано следващото поколение оползотвори тези усилия !

7

Анадолец

преди 6 години

Утре в бг студиата анализите за Ердоган ще продължават... Да видим кой ще е утрешния им анализатор... Патриот? Вестник Заман (Фето) или бившия им одрински консул... Стандартните бг анализатори, които само те анализирват Ердоган:-):-):-):-)

6

НРБ

преди 6 години

Либералите признаха, че не могат да управляват, председетелството е провал отвсякъде и за БГ ползата е отрицателна, всичко е в ръцете на Ердоган или ще пусне бежанците или няма да ги пусне. ЕС вместо да вземе щурвала в свои ръце го остави в ръцете на Ердоган. ЕС е кораб със разбита палуба, а капитана твърде неадекватен за да я поправи.

5

Български турчин

преди 6 години

Бойко е велик политик.Имам достоверна информация, че са се разбрали с Ердоган,как Бойко ще помогне на Турция да влезе в ЕС.Как? България обявява война на Турция! Ердоган се предава и автоматически става член на ЕС. Така България става страната с най-многочислената армия в ЕС. България ще има излаз на 4 морета и т.н. Дерзай Бойко!

4

Анонимен

преди 6 години

Абе вие какво очаквахте бе велики ми бг АнаЛизатори... Да им каже Ердоган евала на всичко ли...:-):-):-):-)А и как не е постигнато нали гърците написали, че войниците им били свободни:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

3

Анонимен

преди 6 години

Нали казвахте, че срещата е историческа, колко ни струва тази среща ами и срещите ви ялови. Тази среща отново раздели нацията.

2

Запознат

преди 6 години

По голям национален предател от Борисов не е имало от времето дето искаха да ни правят съветска република, сега е същото но само ,че турска!

1

Браво!

преди 6 години

Много мъдри журналисти, браво!